- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi thegoldblank
Dayanamadım yine yazicam,adam sen varken gitmiş evlenmiş ve sana haber bile vermemiş evlenirken.simdi senin için boşanmasını bekliyorsun bu kadar da saf olunmaz ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenizde tokat gibi cevap vermiş helal olsun
Okuyamadım hepsini çok uzunduİyi niyetli yorum yapan arkadaşlar https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/3-yillik-iliskim-ve-ihanet-oyunlari.955862/ ilk konusunu okuyun..bu gibi tipler iflah olmaz..yanlış biliyorum deyip vazgeçmemesinden de belli zaten.
içimden bir ses boşanacaklar diyor.. ama kadın aşırı gurursuz yani evliliği devam ettirmek istiyor.
Elbette böyle adamları görünce de soğuyorum. Kesinlikle sadece kadında sul bulmuyorum. O kısma değinmedim yazımda o kadar.Neden bunun gibi adamları görüp evlenmekten çekineceğinize, kadını görünce çekindiniz :). Evli olup karısına sorumluluğu olan adam değil mi? "Diğer kadın" size doğru gelmeyebilir ama hesap sorulabilecek tek kişi hikayedeki erkek değil mi? Zaten aldatılan kadınlar için en kolayı, aldatan erkeği suçlamak yerine diğer kadını suçlamak, böylece kocasını affederek ve başka suçlu bularak hayatına devam edebilir. Adam da hareketiyle ilgili sorumluluk almadığı için aynı şeyi yapmaya devam edebilir :).