• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Merhaba arkadaşlar tekrar, ben @rockdinleyenpenguen

İlk önce 24 saatlik ban yedim (Sanırım çünkü 12.08.2017 de açılacaktır yazıyordu) , açılmasını bekliyorken bu defa hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda :Yasaklanma Sebebiniz: Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi 05453657552 numaralı telefona “e-posta adresinizi” sms olarak bildirip aktif edebilirsiniz..

yazısıyla karşılaşıyorum.. Ben hesabımı kapatmadım ya da böyle bir şey talep etmedim. Evet geçen yıl yazdığım konuyu silmeye çalıştığım için, banlanmış olmamı anlıyorum efendi efendi banımın bitmesini bekleyecektim zaten. lakin hiç talep etmediğim halde, sanki ben istemişim gibi üyeliğimin kapatılması haksızlık gibi geldi.
Bir kaç kk üyesi muhtemelen bana yardımcı olmaya çalışan kişiler bunlar, bana özel mesaj atmıştı.. bildirimleri görüyordum ama hiç birine girip okuyamadım buradan özel mesaj atan hanımlardan özür diliyorum yazdıklarınızı okuyamadım, izin vermediler.

kaçtı, üyeliğini kapattı diyenler olmuş: sırf arkamdan bunu dedirtmemek için geldim başka bir hesapla.. ve kadınlar kulubunun bana yaptığı haksızlığı bağırmak için.
Kadınlar kulubu iletişim kısmından sabahtan beri mail atıyorum, eski konumun silinmesi gerektiği ile alakalı fakat cevap gelmedi. Söyledikleri telefon numarasına da mail adresimi attım ama üyeliğim aktif hale de gelmedi.
Resmen dışlandım.
Kadınlar kulubu yardım isteyen bir kadını dışladı, işte bu haksızlık canımı çok sıktı. Profesyonel bir davranış şekli hiç değil..
Ben buradaki insanlardan bir nevi yardım istedim ve hakikaten aralardan yapıcı yorumlar çıktı hatta o kadar yüreklendim ki biliyorsunuz dün karşı tarafa ayrılmak istediğimi beyan ettim, her şey olması gerektiği gibiydi ama siz ne yaptınız?öylesine mükemmelsiniz, dört dörtlüksünüz ki, hatasını anlayıp içten içe geri dönmek isteyen birisine sırt çevirdiniz.
Muhtemelen bu hesap'ta banlanacak.. ''ben'' olduğum için çünkü. tek suçum şuan ben olmak ne komik.. velhasıl demem o ki.. çok kırgınım. herkese.

Arasaydın açarlardı ve sana makul bi açıklama yaparlardı uydurma Allasen herkesin tek derdi sen değilsin. Bi de haksızlık diyo sen haksızlık ne bilir miydin?kırgınmış herkese sen azıcık utansan bize yeterdi

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Kaçmış o tren eşine karşı birşey hissetmiyor olsa idi onunla evlenmez sizi tercih ederdi o hasta bu hasta boşanmazlar gibi savsatalsr ile kendinizi kandırmayın kavga konusuna gelince gayet normal Yen'i evliler 2 yıl sürer o birde hergün tanınızda olduğunu söylemişsiniz gece eve gittiğin de onun koynuna girip onun yanında yatıyor sizin Mezhebiniz kaldırıyor ise beklemeye devam edin belki geri döner ama donecek olan adam zaten evlenmez di demek ki sizi değil onu daha cok sevmiş

21 yasındayım.. onlar ikisi de 34 yasında.

Burayı bir yerlerden banlanmış olmana rağmen okuyorsan; 21 yaşında tadını çıkarman gereken günler yerine senin için karısından boşanmasını beklediğin 34 yaşında bir hıyar var. Yüzüne yüzüne dank etsin istedim. İnşallah bin pişman olursun. Gençsin sen genç, adam mı yok memlekette başka??

Ayrıca önceki konunda 17 ile 24 yazmışsın yaşı? 7 yaş fark yani? Şimdi 21-34 nerden çıktı anlamadım? 13 yaş fark olmuş zam geldi galiba? :KK39:Başka bir evli adama daha mı takmıştın yoksa, yoo aynı işte. Fakesen hiç komik değil çünkü bu senin alet ettiğin eğlence birçok kadının hayal kırıklığı da!

Okudukça sinirleniyorum, sinirlendikçe okuyorum ben gidiyorum ya yazmayacağım daha yorum. Son olarak Allah ıslah etsin ne diyim.

Son düzenleme:
Bu genel bir soru olamaz ki ahmet boşanmaZ mehmet boşanır kişiden kişiye değişir bu. Ayrıca karısı bile bile evlenmiş olsa bile sizin şuanda hiç bir yerde söz hakkınız yok kendinize bunu yapmayın. Madem o kadar çok seviyor dünya yıkılsa yine boşanır yok annesi hasta bilmem ne hikaye.

Önceden planlanmış bir evlilikti demişsiniz.bu önceden planlınadamla bir yıldır ne diye görüşürsünüz

Hiç bir zaman gözü aç zampara evli adamlarla olmadım ve büyük konuşuyorum ne evli ne de sevgilisi olan erkeğe hem kendime saygımdan hem de karşımdaki kadına saygımdan asla boyle bir işe girismem. Gunahsız olan atsın demişsin bu konuda günahsızım atıyorum taşı sana.

1-Evliliği coook onceden planladigi o bu hikaye :) Kendini hic teselli etme ben de geri donus biletini saglayacak guveni vermedim o bu diye kendi kendine masal da anlatma. Kapısında yatsan da seni değil onu sececekti :)

2-Evli olduğu kadının gecmisi seni hiic ilgilendirmez. Yok "eskiden" evli olan adamla eşi bosandiktan 4 yıl sonra evlenmiş yüzsüzmüş(?) O bu. 4 gun sonra değil 4 sene sonra evlenmisler bunda yanlış?

3-Hadi bir ihtimale daha bakalim hadi bu kadin yuzsuz eski karisindan ayirmis diyelim ee onu onun icin terkediyor, onu senin icin terkediyor (hic sanmiyorum) boyle bir adamdan ne hayir bekliyorsun?

Allah askina biraz zeki olun ya guvenmeyin su erkeklere. Bunlar evli olsa da ayni bekar olsa da 20 sinden ölene kadar aynilar ya. Bu tarz iliskilerde kadinda gram suc bulmuyorum tum suc erkekte. Sadakat ne bilmezler aile kavrami ne onem.vermezler. Hemcinslerimde gordugum tek sıkıntı bu tarz erkeklere guvenmeleridir. Bırak bekar kadınsın burda o yuzsuz bu yuzsuz bosanir mi.diye soracagina git hayatini yasa. Ne meraklisiniz milletin hayatini eselemeye size ne kadinin karakteristik ozelliklerinden? Ha o da bu adamla bin ivliyim binim nikihimdi istigi kidini biksin ihihi kafasindaysa seni bu ihtimale gore de takmiyordur...

Evet.. sorum çok açık ve net. O kadar çok yazı okudum ki, forumlarda, gazetelerde, her yerde. bir adam gerçekten seviyorsa bir kadını, boşanır mı?

Bahsettiğim adam 3.5 ay önce evlendi. gözümün önünde.. bir senedir tanışıyoruz. arkadaşlıkla başlayan ilişkimizin bu boyuta geleceğini, kopamayacağımızı, aşık olacağımızı ikimizde bilmiyorduk.
evliliği çok önceden planlanmış bir olaydı, geri dönüşü olmadı. ben de geri dönüş biletini verebilecek kadar güven sağlayamadım ona.. kafam çok karışıktı ve şuan evliler.
Bu adam allahın her günü yanımda. gelme desem de geliyor, kaç kere ayrılmaya çalıştım artık olmuyor. 3 ay öncesine kadar benim evim dediğim evde şuan başka bir kadın var artık çoğu şeyi de biliyor, her allahın günü tartıştıklarını biliyorum.. ikisinin de anne babası rahatsız şuan için boşanmaları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. zaten boşanmakla alakalı hiç bir şey konuşmuyoruz. sadece izliyorum, nereye kadar devam ettirebilecek, her an tedirgin bir hayatı nereye kadar götürebilecek?
bu işin sonunda, herkes çok yorulduğunda, vazgeçilen kişi kim olacak ?
merak ediyorum sadece. bu arada lütfen diğer kadını korumayın, evlenmeden önce de ilişkimizin varlığını biliyordu. 30 a yakın fotoğrafımızı el ele yan yana. sesini çıkarmadı.
üstelik beyefendimizin eski evliliğini de görmüş aynı ortamda bulunmuş birisi. eski eşinin zamanında yüzüne gülüp arkadaş olup sonra boşandıktan 4 yıl sonra adamla evlenmiş birisi. kim daha yüzsüz tartışmayalım..

benim asıl sorum, çevrenizde buntarz bir ilişkisi olmuş ve aşkı seçip sevgilisi için karısından boşanmış insanlar var mı? hikayelerini bilmek dinlemek isterim. herkese sevgiler.

hakaret edeceklere peşin not: ilk taşı günahsız olanınız atsın.

Konuyu okuyunca aklıma Acun Ilıcalı geldi. Yanlış hatırlamıyorsam 20 yaşındaki sevgilisi Şeyma için 40 yaşındaki eşinden boşanmıştı. Bizim işyerindeki kadınlar çok tartışıyordu bunu.

50 küsur sayfa boyunca illa birileri ilk taşı atmıştır, ben de atayım bi tane :KK53:
Aptallık, onursuzluk, cahillik ve basitlik ile bezeli bir buket gibi adeta, öylesine berbat renkli ve burun düşürecek kadar çürük kokulu...

Bu adam bulunmaz hint kumasimi sizi yeterince sevmemis demekki vakit kaybindan baska bisi degil bence görüş meyi kesmelisiniz kendinize olan sayginizi yitirmeyin ödün vermeyin:duduk:

Hala bu konu açık mı. O adam için önemli değilsin ve hiç önemli olmadın. Bide utanmadan eşinden ayrılır mı diyosun. Ayrılmaz. Biraz haysiyetli ol ya yoluna devam et.
Dipnot: evli erkeklerden uzak durun artık. Şuan bu durum moda farkındayım ama bu sizi masum yapmaz

Ben bi tanıdığımdan örnek vereyim. Adam evli çocuklu, karısını da sevmiyor belli ki başka bir kadına tutuldu. Kısa tutayım herşeye rağmen eşine döndü. Erkeklerde böyle biraz. Evlerini bozmak istemezler.
Daha çok örnek veririm ama sonuç hep aynı. Ha belli olmaz ama pek bekleme bence. İnşallah Allah sana güç versin de sen de kurtul bu adamdan

konu sahibesi muhtemelen ziyaretçi pozisyonundan takip ediyor konuyu...
eski konusunu okuyunca yorum yapacaktım. okudum ve;

sen şuan aşkından ölüp bittiğin bu adamla, yine aşkından ölüp bittiğin sevgilin hayatındayken yattın, muhtemelen o zaman adam nişanlıydı ve o nişanlı olduğu kadınla şuan evli.
sen ise adamın gözünde "sevgilisi varken orada burada burnunun ucunu göremeyecek kadar sarhoş olup önüne gelenle yatabilen" bir kadınsın.
şimdi sen söyle, benim için ağlıyor dediğin sevgilin, senin gibi bir kadın için tertemiz karısını neden boşasın?
evde kavgalar falan hikaye ya hu inandın mı buna, ya sen uyduruyorsun ya da adam rahat rahat seninle yatabilmek için uyduruyor. onlar 3-4 aylık tazecik evli bir çift. kavgadan daha çok zaman ayırdıkları bir eylem var ki onu şu an burada yazmak istemedim. sen anladın onu.
he bu arada, çeyrek altınını da hazırla bebek haberi alırsın yakında.

Bu adamın eski eşi şimdiki eşi bide sen sevgilisi
ooo sen daha çok beklersin seni de bırakır yenisini bulur sizden daha çok var

maalesef aşkı seçmezler.. hem karnım doysun hem pastam dursun derler.
kadının seni bilmesi önemli değil. erkek bunu önemsemezse sen orda sadece tribünden izlersin.

Back
X