- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi thegoldblank
Merhaba arkadaşlar tekrar, ben @rockdinleyenpenguen
İlk önce 24 saatlik ban yedim (Sanırım çünkü 12.08.2017 de açılacaktır yazıyordu) , açılmasını bekliyorken bu defa hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda :Yasaklanma Sebebiniz: Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi 05453657552 numaralı telefona “e-posta adresinizi” sms olarak bildirip aktif edebilirsiniz..
yazısıyla karşılaşıyorum.. Ben hesabımı kapatmadım ya da böyle bir şey talep etmedim. Evet geçen yıl yazdığım konuyu silmeye çalıştığım için, banlanmış olmamı anlıyorum efendi efendi banımın bitmesini bekleyecektim zaten. lakin hiç talep etmediğim halde, sanki ben istemişim gibi üyeliğimin kapatılması haksızlık gibi geldi.
Bir kaç kk üyesi muhtemelen bana yardımcı olmaya çalışan kişiler bunlar, bana özel mesaj atmıştı.. bildirimleri görüyordum ama hiç birine girip okuyamadım buradan özel mesaj atan hanımlardan özür diliyorum yazdıklarınızı okuyamadım, izin vermediler.
kaçtı, üyeliğini kapattı diyenler olmuş: sırf arkamdan bunu dedirtmemek için geldim başka bir hesapla.. ve kadınlar kulubunun bana yaptığı haksızlığı bağırmak için.
Kadınlar kulubu iletişim kısmından sabahtan beri mail atıyorum, eski konumun silinmesi gerektiği ile alakalı fakat cevap gelmedi. Söyledikleri telefon numarasına da mail adresimi attım ama üyeliğim aktif hale de gelmedi.
Resmen dışlandım.
Kadınlar kulubu yardım isteyen bir kadını dışladı, işte bu haksızlık canımı çok sıktı. Profesyonel bir davranış şekli hiç değil..
Ben buradaki insanlardan bir nevi yardım istedim ve hakikaten aralardan yapıcı yorumlar çıktı hatta o kadar yüreklendim ki biliyorsunuz dün karşı tarafa ayrılmak istediğimi beyan ettim, her şey olması gerektiği gibiydi ama siz ne yaptınız?öylesine mükemmelsiniz, dört dörtlüksünüz ki, hatasını anlayıp içten içe geri dönmek isteyen birisine sırt çevirdiniz.
Muhtemelen bu hesap'ta banlanacak.. ''ben'' olduğum için çünkü. tek suçum şuan ben olmak ne komik.. velhasıl demem o ki.. çok kırgınım. herkese.
Arasaydın açarlardı ve sana makul bi açıklama yaparlardı uydurma Allasen herkesin tek derdi sen değilsin. Bi de haksızlık diyo sen haksızlık ne bilir miydin?kırgınmış herkese sen azıcık utansan bize yeterdi