- 19 Mayıs 2020
- 48.018
- 216.061
- 598
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Anne babaya söylenmediğine göre onların farklı bir planı adayı ya da adayları var. Aileye finansal yönden bağımlı demek ki, rest çekip yalnız savaşmaya da zaten ilişki türünüze bakılırsa değer görülmüyorsunuz.Ailesi evlensin istiyorlar dört gözle ama beni söylememiş ailesine çok enteresan zaten anne babasına falan söylememiş
Bu yorumlar beni kahrediyor
Öyle bir şey olsa şimdiye kadar o adaylarıyla olmaz miydi aileye söylememe nedenini anlamıyorum hadi babasına dememesini anlarım da annesine dememesi çok tuhaf vallaAnne babaya söylenmediğine göre onların farklı bir planı adayı ya da adayları var. Aileye finansal yönden bağımlı demek ki, rest çekip yalnız savaşmaya da zaten ilişki türünüze bakılırsa değer görülmüyorsunuz.
Ailesi öğrense gelip isterlermiş durmazlarmiş anne babası biraz da umursamaz herhalde yani pek anlamıyorlarmış bu işlerdenAnne babaya söylenmediğine göre onların farklı bir planı adayı ya da adayları var. Aileye finansal yönden bağımlı demek ki, rest çekip yalnız savaşmaya da zaten ilişki türünüze bakılırsa değer görülmüyorsunuz.
Ayrılmam mi gerek ne yapmam gerek beni bırakmaz bence ama bilmiyorumAnne babaya söylenmediğine göre onların farklı bir planı adayı ya da adayları var. Aileye finansal yönden bağımlı demek ki, rest çekip yalnız savaşmaya da zaten ilişki türünüze bakılırsa değer görülmüyorsunuz.
Neyi beklediklerini bilemezsiniz ki? Belki de oldu, sözlü nişanlı, iki aya düğünü var ne bileceksiniz? Millet de bunlardan korkusuna size tatlı tatlı laf atıyo belki bela bunlar ne bileceksiniz? Bi ikisi ile telefonda konuşup ayak üstü iki laf ettiniz diye aileye mi girdiniz ne bileceksiniz?Öyle bir şey olsa şimdiye kadar o adaylarıyla olmaz miydi aileye söylememe nedenini anlamıyorum hadi babasına dememesini anlarım da annesine dememesi çok tuhaf valla
Siz başbaşa kalmayın, seksi zaten kesin. Merak etmeyin çok sürmeyecek o bırakacak sizi.Ayrılmam mi gerek ne yapmam gerek beni bırakmaz bence ama bilmiyorum
Kesinlikle o yüzden net bir çizgi cekmen gerekiyorDün sordum konustum daha öncede senin dediğini dedi ciddiye binmesini bekliyorum dedi emin olmadan şey yapmak istemedi ama artık üstünden ne zamanlar geçti başlarda böyleydi baya da ses etmedim çünkü bende emin değildim ama artık özel şeyler bile yaşıyorsak bunu hak ettiğimi düşünüyorum
Belli bir kalınlığın uzeri yasak. Bazi kalınliklarda da hafif kusur yazılıyor muayenede. Benim de camlar filmli. Yasal sınırın ustunde degil ama icerinin gorunurlugunu bayagi azaltiyor.Cam filmi yasak değil mi? Şimdi serbestse de kafalarına göre yasaklayıp serbest bırakıyorlar zaten, polis jandarmanın işkillenmesi, bazen canının sıkılması bile yeter, onlara yasak değil ki gelip bakmak, cam filmine güvenmeyin fena zortlarsınız, en iyi sevgiliniz bilir bunu. Adamın umrunda değilsiniz, ben erkeğim elimi yıkar çıkarım işin içinden diyor, siz derdinize yanın.
Çok sakat o konu ya, millet sök tak sök tak manyak oldu. Bi de polis jandarma aa bu filmli cam buna bakmayalım demicek görünce kontrol edecek. Konu sahibi kimseye laf anlatamaz artık o saatten sonra.Belli bir kalınlığın uzeri yasak. Bazi kalınliklarda da hafif kusur yazılıyor muayenede. Benim de camlar filmli. Yasal sınırın ustunde degil ama icerinin gorunurlugunu bayagi azaltiyor.
evlenmek bu devirde kumar gibi kendinize yatirim yapınEvet bu zamanda açıkgozlu uyanık olmak lazım öyle evlenmek
Ben hic sökmedim. Her muayenede hafif kusur yazılıp geciyor. Ben seviyorum ya, ön cam haric tum camlar filmli, arka cam dahil. Araba da siyah, tam fikfik arabasi diyorumÇok sakat o konu ya, millet sök tak sök tak manyak oldu. Bi de polis jandarma aa bu filmli cam buna bakmayalım demicek görünce kontrol edecek. Konu sahibi kimseye laf anlatamaz artık o saatten sonra.
Chatcpt’ye sorun, o bilale anlatır gibi anlatır ve onaylar siziistediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı.
ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi
kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı?
Gerçekten aklımızla oynuyorsunuz.Öyle bir şey olsa şimdiye kadar o adaylarıyla olmaz miydi aileye söylememe nedenini anlamıyorum hadi babasına dememesini anlarım da annesine dememesi çok tuhaf valla
Bende öyle düşündüm ama çok korkunç ihtimal vermesi yani şu kişi var diye mi sormuştur ya da soracağından korkup hoparlörü kapattı yanlış birşey der diyeAslında bal gibi biliyorsun. Ciddi düşündüğüm biri var diyor en yakın arkadaşına sonra hemen hoparlörü kapatıyor. Gayet nedeni açık. Oğlum Ayşeyi biliyoruz diyecek diye korkmuş. Bariz biri var. Sevgilisi var siz daha tenhalarda adama muamele çekin. Aman sakın ayrılmayın
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi her sey olabilir aileye girmeden bilinmez tabiki haklısınızNeyi beklediklerini bilemezsiniz ki? Belki de oldu, sözlü nişanlı, iki aya düğünü var ne bileceksiniz? Millet de bunlardan korkusuna size tatlı tatlı laf atıyo belki bela bunlar ne bileceksiniz? Bi ikisi ile telefonda konuşup ayak üstü iki laf ettiniz diye aileye mi girdiniz ne bileceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?