Erkek sevgilisini neden gizler?

Ailesi evlensin istiyorlar dört gözle ama beni söylememiş ailesine çok enteresan zaten anne babasına falan söylememiş

Bu yorumlar beni kahrediyor
Anne babaya söylenmediğine göre onların farklı bir planı adayı ya da adayları var. Aileye finansal yönden bağımlı demek ki, rest çekip yalnız savaşmaya da zaten ilişki türünüze bakılırsa değer görülmüyorsunuz.

Öyle bir şey olsa şimdiye kadar o adaylarıyla olmaz miydi aileye söylememe nedenini anlamıyorum hadi babasına dememesini anlarım da annesine dememesi çok tuhaf valla

Ailesi öğrense gelip isterlermiş durmazlarmiş anne babası biraz da umursamaz herhalde yani pek anlamıyorlarmış bu işlerden

Ayrılmam mi gerek ne yapmam gerek beni bırakmaz bence ama bilmiyorum

Öyle bir şey olsa şimdiye kadar o adaylarıyla olmaz miydi aileye söylememe nedenini anlamıyorum hadi babasına dememesini anlarım da annesine dememesi çok tuhaf valla
Neyi beklediklerini bilemezsiniz ki? Belki de oldu, sözlü nişanlı, iki aya düğünü var ne bileceksiniz? Millet de bunlardan korkusuna size tatlı tatlı laf atıyo belki bela bunlar ne bileceksiniz? Bi ikisi ile telefonda konuşup ayak üstü iki laf ettiniz diye aileye mi girdiniz ne bileceksiniz?

Çünkü arabalarda sevişmeyen kutsal bakireyle evlenicek.Ailem istiyor ben istemiyorumda diyecekki arada yine sevisebilme ihtimali olsun.Resmen kullaniliyorsun.Kendine bunu yapma Cok dayanamiyorsa sisme bebek alsin.Elinden tutup ben bu kizi seviyorum diye ilan etmedikce ondan uzak dur.

Kesinlikle o yüzden net bir çizgi cekmen gerekiyor

Belli bir kalınlığın uzeri yasak. Bazi kalınliklarda da hafif kusur yazılıyor muayenede. Benim de camlar filmli. Yasal sınırın ustunde degil ama icerinin gorunurlugunu bayagi azaltiyor.

Belli bir kalınlığın uzeri yasak. Bazi kalınliklarda da hafif kusur yazılıyor muayenede. Benim de camlar filmli. Yasal sınırın ustunde degil ama icerinin gorunurlugunu bayagi azaltiyor.
Çok sakat o konu ya, millet sök tak sök tak manyak oldu. Bi de polis jandarma aa bu filmli cam buna bakmayalım demicek görünce kontrol edecek. Konu sahibi kimseye laf anlatamaz artık o saatten sonra.

Çok sakat o konu ya, millet sök tak sök tak manyak oldu. Bi de polis jandarma aa bu filmli cam buna bakmayalım demicek görünce kontrol edecek. Konu sahibi kimseye laf anlatamaz artık o saatten sonra.
Ben hic sökmedim. Her muayenede hafif kusur yazılıp geciyor. Ben seviyorum ya, ön cam haric tum camlar filmli, arka cam dahil. Araba da siyah, tam fikfik arabasi diyorum

Valla biz eski sevgilimle onun arabasinda polise basildik.

Sakin boş ucra bir koydaydik, ilerimizde de bir karavan vardi. Polis geldi, once karavana sonra bize geldiler. Kimlik kontrolu yapıldı. O an uygunsuz halde olsak nasil bir islem yaparlardi bilmiyorum ama benim konu sahibi ve sevgilisi gibi cekincelerim yok. Guler gecerim. Boyle yakalanmasi halinde başına iş acilacak kisiler icin gereksiz bir risk cunku polis gelmez diye bir sey yok. Bizzat yasadim yani

ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi

Bu ne yaaa?!
Bu ne Allah aşkına!?
Siz 5 yaşında mısınız, neden kendi bedeninize dair söz hakkınız yok!?
Yeter artık, cidden anlamıyor musunuz sorunu.
Adam sizi düzenli olarak istismar ediyor, gelip buraya iki mızırdanıp yine gidip kendinizi meze ediyorsunuz.
Arkadaşım, istemiyorum demek için kaç yaşına basmayı bekliyorsun?!
Şaka gibi günlerdir dizi gibi taciz hikayesi okuyoruz ya.
Bunun adı, tecavüz, rızan yok, bitti. Tecavüzcüyle birliktesin!

Gerçekten aklımızla oynuyorsunuz.

O adaylarla olmadığını nerden biliyorsunuz? Büyük ihtimalle zaten adaylar arasında karar vermeye çalışıyordur. Sizin için acı olansa siz o adaylardan biri değilsiniz!

Ailesine söylememesine takmışsınız.Sayfalardır anlatıyorlar ama kabul etmek istemiyorsunuz. Ya ailesi zaten biliyordur, ya da araları bozulmasın diye söyleme gereği duymuyordur.

Aşk ve sevgi bi yere kadardır asıl önemli olan gururdur. Kendinizle oynatmayın artık.

Aslında bal gibi biliyorsun. Ciddi düşündüğüm biri var diyor en yakın arkadaşına sonra hemen hoparlörü kapatıyor. Gayet nedeni açık. Oğlum Ayşeyi biliyoruz diyecek diye korkmuş. Bariz biri var. Sevgilisi var siz daha tenhalarda adama muamele çekin. Aman sakın ayrılmayın

Bende öyle düşündüm ama çok korkunç ihtimal vermesi yani şu kişi var diye mi sormuştur ya da soracağından korkup hoparlörü kapattı yanlış birşey der diye

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi her sey olabilir aileye girmeden bilinmez tabiki haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…