Erkek sevgilisini neden gizler?

Velhasıl konudaki adamın anası babası kardeşi biliyor olabilir ama bu onun evli olmadığının ispatı değil, böyle erkeklerin aileleri de oğullarına çanak tutuyor.
Konu komşu da şerrinden korkusuna bekarmış gibi davranıyodur, görülmedik iş değil. Bazıları çok çamur oluyor, bulanmasan da izi kalır.

Medeni durumunu aldık diyelim ya sevgilisi varsa ya da nişanlıysa onu öğrenemezsin o şekilde
Evet sevgilisi ya da nişanlısı varsa anlamanız zor bu şekilde.
Kuytu köşede saklanarak sizinle arabada seks yaptığı yetmezmiş gibi bir de üste çıkarak manipüle ediyor sizi. Sevgiliniz manipülasyonda ustalaşmış. Burdan kimse sizi kurtaramaz, siz her şeyi görmezden gelip onunla beraber olmaya devam ederseniz kafanızı duvara toslayacaksınız. Onun ayrılmamak için kendini affettirme çabalarının ,yemin etmesinin temel sebebi BEDAVA SEKS yapacağı kişiyi kaybetmemek.

Şimdi yan yanaydık arkadaşı aradı başta benim yanında olduğumu söylemedi ona arkadaşının buna işi düşmüş bu da dedi ki bir arkadaslayim işim var ama ben olduğumu söylemiyor baktı ki kizicam herhalde öyle düşündü bilmiyorum artık hemen arkasından biriyle görüşüyorum ciddi düşünüyoruz dedi hoparlör açıktı hemen hoparlörü kapattı
Vah benim halime o zaman

Konu komşu da şerrinden korkusuna bekarmış gibi davranıyodur, görülmedik iş değil. Bazıları çok çamur oluyor, bulanmasan da izi kalır.
Aynen öyle, bahsettiğim arkadaşın kendisi de annesi de mikroptu, ikisi bir olup gelini de dövüyormuş sonradan tesadüfen öğrendim o da ayrı bir konu da her neyse, ben sana bir şey diyeyim mi evli olduğu kadının ailesi bile biliyor da susuyor bazı aileler, aldatma için yuva yıkılmaz 3 günlük kadın için koca bırakılmaz diye, ben bu arkadaşı dostuyla kapımdan kovdum gelemem böyle ahlaksızlıklara, rezil ettim kaçarak gittiler.

Konu sahibi neye inanmak isterse istesin kendisi bilir, bizlik bir durum yok, sekme kapatırım konu benim için biter ama bu devirde bu kadar saflığı aklım almıyor, 80’lerde Yeşilçam filmlerinde konu edilirdi başrolde genelde ahu tuğba olurdu, tenhada sıkıştırılıp evlenme vaadiyle kandırılan kızın başına gelenler, biz o filmlerle büyüdük diye mi kafa daha bir entrikaya çalışıyor bilmiyorum da bu çağda bu saflık böylesine inanmışlık çok fazla

Ya bizim iki tane akraba var boyları devrilesice, ikisinin de metresi var. Birininki karşı komşularının kızı, ötekininki de kadının teki. Biz de biliyoruz bunların durumlarını. Al sana akraba biliyor durumu.
Bir yakın arkadaşım dating applerden tanışmaya çalışıyor. Bir keresinde evli herif denk geldi al bak telefonum diye iş telefonunu veriyomuş önüne meğer kızın içi boş tabi telefonun.
Yani saf mısııın, zeka problemin mi var ciddi ciddi Esra Erol’a çıkanlar gibi o yüzden mi kendini ne hallere düşürmüşsün vallahi yazık yani asla ayılmıyorsun da duruma.
Yanımda arkadaşına ciddi düşünüyoruz diyo diyosun, kızım o telefonu şak diye kulağına götürdüğüne göre kapattı aramayı öyle söylüyo konuşuyo numarası yapıyo. Ya seni kötü yola düşürürler bak bu kadar olunmaz. Kusura bakma da bu adam seni bak niyetim ciddi heeee diye pazarlamaya kalksa gideceksin Allah aşkına bu ne hal

Neler oluyor hayatta gerçekten böyle şeylere rastlamadigimiz için ihtimal veremiyoruz. Ama biri görünce bu kadar kasılması zorlanması nedir yaa tamam gördü de geç ben normalde herhalde benden utanıyor beni göstermek istemiyor ya da bu da bunu mu bulmuş derler diye benden gizlendiği düşündüm açıkçası ya da ciddi mi düşünmüyor acaba dedim ya da emin değil de iliskimizden ondan böyle yapıyor diye

Manipule ediyor sanki çok abes bişeyden bahsediyorum saçmalık bunun neresinde yaa gayet normal birşeyi sorun etmiyor muyum ben

Yok yaa ailesi bilmiyor ailesinden bir iki kişi biliyor bunu ki o bilen kişide öyle gezdigimizi tozdugumuzu bilmiyor
Siz çok safsınız, kabullenemiyorsunuz ama bu çatır çutur kullanıldığınız gerçeğini değiştirmeyecek, o ailedeki bir iki kişi bileceğini biliyodur merak etmeyin. Adamın herkesten Allah gibi korkma sebebi sizi istememeleri evli nişanlı değilse de. Erkek adam böyle bir toplumda korkmaz, o işleri geçiceksiniz. Laf anlatmak istemiyorum uğraşamam demek de zaten şimdi ne güzel eğleniyoruz sırası mı evlenmenin demek, orda bir güzel ele veriyor kendini de siz kabullenemiyorsunuz.

Manipule ediyor sanki çok abes bişeyden bahsediyorum saçmalık bunun neresinde yaa gayet normal birşeyi sorun etmiyor muyum ben
Bu durumdan rahatsız olmakta ,sorun olarak görmekte çok haklısınız. Burda konu açarak sevgilinizle ilgili içinizde şüphe olduğunun da farkındasınız aslında. Ama ayrılmak için hâlâ neyi bekliyorsunuz onu anlayamadım.

Ben de size bildiğim bir olayı anlatayım. Arkadaşımın iş yerinde bir adam vardı, 30’lu yaşlarında. Bu adam arkadaşıma ondan hoşlandığını söylemiş. Arkadaşım da bu yüzden işten ayrılmaya karar vermiş. Ayrılmadan önceki günlerde adamın ailesi iş yerine gelmiş. Ablası sürekli “Ee, ne zaman nişanlanacaksın?” gibi sorular soruyormuş. Arkadaşım da merak edip adamın ablasının ağzını yoklamış. Meğer adamı kendi akrabasıyla evlendirmeyi düşünüyorlarmış. Yani adam aslında hala arayışta. Baskıyla o kişiyle evlenecek, kızın başını yakacak Belli ki gizli gizli başkalarıyla görüşmeye devam edecek. Sizin sevgiliniz de böyle bir tipe benziyor

Yok kapatmadı telefonu sesi geliyordu adamın kapatmadı da bişey demesinden mi korktu ben anlamadım zeka problemim yok da aşık olunca bütün açık gözlüluğüm gidiyor karşımdakini kendim gibi art niyetsiz görüyorum ne bileyim niye böyleyim

Evet safım bu çok doğru asla kötü birşey yapmayacak bırakmayacak gibi geliyor çünkü elimde değil böyle geliyor

Hayır güzelim, siz sadece kendimi bu kadar açtım evlenmem lazım, şu saatten sonra kimi bulucam diye kendinizi odaklamışsınız.

Neden kendi akrabasiyla nisanlandirmayi düşünüp kıza gelip ne zaman nişanlanacaksiniz diye soruyorlar ki o kız olmazsa diğeri kizla mi yaparız diye düşünüyorlar

Hayır güzelim, siz sadece kendimi bu kadar açtım evlenmem lazım, şu saatten sonra kimi bulucam diye kendinizi odaklamışsınız.
Her biri görünce bu kadar oflayip poflaması nereye gitsek bir tanıdık çıkıyor diyor böyle sey var onda gezelim dolaşalım konuşalım ama açık etmeyelim bu var yani eminim ki bu var yakın arkadaşım dedigi kişiye bile söylememiş söylemeyi geçtim yanındayken yanımda var diyemiyor ben hep şey düşünürdüm galiba beni kendine yakıştırmıyor galiba benden tam anlamıyla emin olamıyor he böyle düşündüm yani ne bileyim ama tabiki de insan birseyler yaşayınca da kolay kolay kopamaz şuan hissetmem ama sonradan keşkeler yapmasaydımlar başlarsa kahrolurm

Evet safım bu çok doğru asla kötü birşey yapmayacak bırakmayacak gibi geliyor çünkü elimde değil böyle geliyor
Evet kesinlikle safsınız, saf demek zekayla alakalı bir şey değil bu arada, saf diyorum diye öyle anlıyorsanız hemen düzelteyim, şüpheciliği olmayan kendisine söylenenleri sorgusuz sualsiz doğru kabul edip kolay aldatılabilen insana saf denir.
Siz adamın sizi gizlemesini bile kendinize bağlıyorsunuz, benden mi utanıyor diyorsunuz veya duyarlarsa utanırım çekinirim demesine inanıyorsunuz, koca adamın ilişkisi duyulsa ne olabilir? Annesi terlikle mi döver oğlunu, babası hıııııı bir daha görmeyeyim alican deyip kulağını mı çeker?

Safı çok güzel açıkladın aha bu kesinlikle benim bazen de fazla uyanık oluyorum bazı şeylerde. Genellikle safım bu doğru iyi niyetliyim ama çok fazla herkesi kendim gibi görüyorum

Kendinizi şimdiden hazırlasanız iyi olur, çünkü ailem bana kız bulmuş, onların sözünden çıkamam diyecek yarın bi gün, bir güzel evlenecek gözünüzün önünde.

Ailesi evlensin istiyorlar dört gözle ama beni söylememiş ailesine çok enteresan zaten anne babasına falan söylememiş
Kendinizi şimdiden hazırlasanız iyi olur, çünkü ailem bana kız bulmuş, onların sözünden çıkamam diyecek yarın bi gün, bir güzel evlenecek gözünüzün önünde.
Bu yorumlar beni kahrediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…