Erkek sevgilisini neden gizler?

Koca kadınsın kenarda köşede toplum içinde sevişiyorsun bi gün birinin dikkatini çeksin de videoya çekip sevgilini de dövsün insanlara rezil ol öyle aklın başına gelir kendine saygın yok o da seni sevmiyor saygı duymuyor başka birisi kıyıda köşede sevişmez diye seninle beraber. Hiç ailesini tanıdım ettim deme 1 hafta arayla olan akraba düğününe 2 farklı kız getiren kuzenim oldu

Bende öyle söylüyorum camlar filtreli görünmez diyor . Konuştum onunla ama bana kızdı bana güvenmiyorsun hata ediyorsun dolup dolup patlıycam hep alttan alıyorum ama dedi ben seninle ciddi düşünüyorum senin düşündüğün şeylere bak dedi

Nasılsa yine bir gün çöker arabada, siz de kendini tutamadı dersiniz, yalnız da kalmayın artık bi yerlerde.
Evet uzun süre dayanır mı zannetmiyorum ama çok zoruma gidiyor sadece bu değil ki mesele saklıyor beni sadece bu değil mesele çok sinirliyim bağırıp çağırıp bitiresim var çok sinirliyim

Cam filmi yasak değil mi? Şimdi serbestse de kafalarına göre yasaklayıp serbest bırakıyorlar zaten, polis jandarmanın işkillenmesi, bazen canının sıkılması bile yeter, onlara yasak değil ki gelip bakmak, cam filmine güvenmeyin fena zortlarsınız, en iyi sevgiliniz bilir bunu. Adamın umrunda değilsiniz, ben erkeğim elimi yıkar çıkarım işin içinden diyor, siz derdinize yanın.

Erkek olarak onun düşünmesi lazım zaten korkuyor etrafına bakıyor ama ne çare yine yapıyor yaptığını

Yasaksa bilemem ama zannetmem çoğu araba da var siyah cam

Kullanabildiği kadar kullanıp anası evlenilecek kız bulduğunda başından atacak sizi, eski konunuzda arkadaşlar sizi ne yönden tatmin edemedi bilmiyorum ama sizin durum bundan ibaret, başka bir ihtimal yok.
Kızdım ona o da bana kızdı güvenmiyorsun bana sonunda patlıycam o olacak dedi alttan alıyorum seninle ciddi düşünüyorum ama anlamıyorsun falan dedi

Yok yaa ailesinden bunu burda açıkça söyleyemiyorum ama ailesi eminim ya

Ben artık hoşlandığım bir erkek olursa en başından e devlet şifresi ya da kimlik bilgilerini, medeni durumu gösteren belge istiyorum. Konu sahibindeki cesaret mi desem ne desem bilemedim çok şaşırtıcı.
Medeni durumunu aldık diyelim ya sevgilisi varsa ya da nişanlıysa onu öğrenemezsin o şekilde

Erkek olarak onun düşünmesi lazım zaten korkuyor etrafına bakıyor ama ne çare yine yapıyor yaptığını
Düşünmüyor, s.kini düşünüyor o, düşünen adam bunu yapmaz. Size değer vermiyor, ama siz evlenicez diye öyle bi uyutmuş ki, bunları bile buraya yazana kadar göremiyodunuz, hatta buraya kadar bile tek derdiniz evlenmekti, nasıl bir hakarete uğradınızı bile görmüyordunuz. Bakın erkekler sevdiği ile değil saygı duyduğu kadınla evleniyor, onları ailesinin içine sokuyor, onları el içine çıkartıyor. Saygı duyulan bir kadın sizin yaşadıklarınızı yaşamaz, şimdiye çoktan evine gelinir, istenir, parmağına yüzük takılırdı.

Yok yaa ailesinden bunu burda açıkça söyleyemiyorum ama ailesi eminim ya
Ailesi olsa ne? O aile bunca şeyden sonra içine alır mı sizi? Oğlan hevesini alsın diyolar, sizinki neyden korkuyor sanıyorsunuz? Biliyor sizi istemediklerini.

Otel teklif etti istemedim kuytu kosede durmayalım bildiğim boş ev var dedi istemedim ben ya aslında ailesinden 1 2 kişi biliyor arkadaşlarından da ama bana da dedi söyledim ya şuna şuna diye biliyorlar ya dedi ama genel olarak saklıyor yani söylediği birkaç kişi dışında saklıyor buluştuk birara ailesinden bilen birini aramisti bizi gösterdi sonra kapatırken kimseye söyleme dedi yanımda dibimde dedi kimseye söyleme diye neden kimseye söylemesin ki benden mi utanıyor anlamadım ki

kizacağımı anlayınca hemen çevirdi lafı biriyle görüşüyorum ciddi düşünüyoruz diye o ara höpörleri de hemen kapattı telefonu kulağına götürdü
Kimle ciddi düşünüyormuş neyi ciddi düşünüyormuş? Hoparlör hemen kapatıldıysa ya konuşma bitti size konuşuyormuş numarası yaptı ya da ciddi düşündüğü mesele bir araç vs alışverişi.
Koca kadınım hepinizden büyüğüm biliyorsun, doğduğum yer evlendiğim muhit, aileden tanıdıklarım kendi edindiğim çevre derken çok şey yaşadım gördüm tecrübe ettim şahit oldum.

Gizli kapaklı tenhada buluşmalar bizim zamanımızda ergenlik çağlarında oluyordu, 80’ler yani.
14-15 yaşında çocuksun o zamanlar, okuyorsun vs çevrende kız kısmısı erkeklerle görüşmez diyen bir çevreyse mahalle arasında bakkal çıkışı ya da okul yolunda bir parkta falan fısır fısır konuşmalar kimse görmeden el tutuşmalar O zamanlar bile cesurduk yahu tenhada yakalanırsak sevgilimiz ben bu kızı seviyom evlencem diyordu

Şu an yıl 2025 14-15 yaşındaki çocuklar bile göstere göstere yaşıyor ilişkilerini, 30 yaşındaki kazık kadar adam niye çekinsin?
Tenhada sıkıştırıp herkesten kaçmasının tek sebebi var konu sahibiyle evlenmeyi zerre düşünmüyor, sizler gibi bende şuraya yazıyorum bu adam ya evli veya zaten evleneceği kişi hazır.

Ailesi olsa ne? O aile bunca şeyden sonra içine alır mı sizi? Oğlan hevesini alsın diyolar, sizinki neyden korkuyor sanıyorsunuz? Biliyor sizi istemediklerini.
Ya yazdım buraya Katip bizim çocukluk arkadaşımızın ki boyu devrilsin onun da annesinin de, adam evliydi dostunu annesinin evine getirirdi annesiyle dostu beraber kalırdı, karısı 3 mahalle ötede oturuyordu.
Ben bunları rezil ettim diye kayınvalide gelinine muneyle görüşmeyeceksin demiş, kız kocasının aldattığını öğrendikten sonra söylemişti bana seninle görüşmek yasaktı diye.

Velhasıl konudaki adamın anası babası kardeşi biliyor olabilir ama bu onun evli olmadığının ispatı değil, böyle erkeklerin aileleri de oğullarına çanak tutuyor.

Niye hala devam ediyorsun dünyada tek erkek o mu kaldı ona muhtaçlığın nedir
Muhtaç değilim zaten tepkimi de gösterdim bugün bana insanlar soruyor didikliyor ondan uğraşmak istemediğim için böyle yapıyorum dedi ama biri görünce de korkuyor panik oluyor birden modu düşüyor hadi tamam diyelim ki istemiyor görünmek neden bu kadar abartıyor bu derece korku neden he gördu mü gördü der yolumuza devam ederiz bundan 2 3 ay önce kadar yine birine denk geldik öyle morardı ki öyle fena oldu ki anlatamam o an kafası gitti yani o ara biz biraz daha ıssız bir yerdeydik onun modu düşünce herhalde bizi yanlış anlayacak diye öyle yapıyor diye düşündüm arabada olduğumuz için ama 1 hafta önce yine aynı şeyi yaşadık yerin dibine girecek kadar utandı kafasını kaldırıp bişey diyemedi he ama diyor ki savundugunda ben daha önce kimseyle böyle birşey yaşamadım kimseyle görünmedim çekiniyorum utaniyorum devamlı da soruyorlar laf anlatmamak için diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…