- 30 Aralık 2009
- 24.169
- 98.153
- 1.123
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Manipüle ederek, suçlayarak, zırlayarak.Bir de zorla :)
İşte o onları görmüyor benim yaptğım iyi şeyleri hiç mi görmüyorsuna takmış kafayıOnlar sıvazlatmak için. Onları geç. Sizin için ne yapıyor, ailesinin karşısına çıkartmıyor, insan içinde elinizi tutmuyor, kafede oturmak bile hayal. Motivasyonu s.ki olmadan, sırf sizi düşündüğü için yaptığı tek şey yok.
Bedelini masturbasyon malzemesi olarak ödediğiniz şeyler işte. Hem karşılığını alıp hem de böyle zırlayamaz.İşte o onları görmüyor benim yaptğım iyi şeyleri hiç mi görmüyorsuna takmış kafayı
Yaptığı iyi şeyler ne mesela çok merak ettimİşte o onları görmüyor benim yaptğım iyi şeyleri hiç mi görmüyorsuna takmış kafayı
Adam en degerli varligini, kıymetli çükünü guvenip, emanet edip ellerine verecek kadar kiymet veriyor kiza, daha napsin? Size de yaranilmiyor. Kolay mi çükünü oylece teslim etmek sorarim size!!Arabada sıvazlatmak dışında yaptığı tek iş yok ki?
Jigolo olabilmek için para veren bir cinsten bahsediyoz de mi?Adam en degerli varligini, kıymetli çükünü guvenip, emanet edip ellerine verecek kadar kiymet veriyor kiza, daha napsin? Size de yaranilmiyor. Kolay mi çükünü oylece teslim etmek sorarim size!!
İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürerYaptığı iyi şeyler ne mesela çok merak ettim
Anlat bizim vaktimiz var.İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürer
Adam en degerli varligini, kıymetli çükünü guvenip, emanet edip ellerine verecek kadar kiymet veriyor kiza, daha napsin? Size de yaranilmiyor. Kolay mi çükünü oylece teslim etmek sorarim size!!
İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürertek bir şey değil örnek örnek anlatsam uzun sürerBedelini masturbasyon malzemesi olarak ödediğiniz şeyler işte. Hem karşılığını alıp hem de böyle zırlayamaz.
İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürertek bir şey değil örnek örnek anlatsam uzun sürer
İlişki?İlişki boyunca ilk defa bu kadar üstüne gitmisimdir
Dur ya adamın iyi yönleri de varmış onu dinlicez daha.Ay gerçekten hanımlar konu sahibi bozuk plak gibi dönüp dönüp aynı şeyleri söylüyor 21 sayfa boşa konuşulmuş bi konu var. Anlamıyor işte bir musibet bin nasihat hesabı başına gelince anlayacak (şüpheli)
Şunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vsAnlat bizim vaktimiz var.
Anlatsana kızım.
Yani uzun sürecek kadar erken gelmiyor?anlatsam uzun sürer
Ya Allah aşkına biraz örnek örnek anlatsana neler yapıyor bu kadar ilgili öncelik veren adam seni dağa bayıra çıkarıp kendini elletmek dışında???İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürertek bir şey değil örnek örnek anlatsam uzun sürer
Hayır konu konuyu açtı da anlattım az önce biri sordu benim yazdığım şeye cevabenAy gerçekten hanımlar konu sahibi bozuk plak gibi dönüp dönüp aynı şeyleri söylüyor 21 sayfa boşa konuşulmuş bi konu var. Anlamıyor işte bir musibet bin nasihat hesabı başına gelince anlayacak (şüpheli)
Niye bu kadar üstüme geliyorsunuz ben orda birine karşılık yazdım onu zaten savunma olarak yazmadım kiYa Allah aşkına biraz örnek örnek anlatsana neler yapıyor bu kadar ilgili öncelik veren adam seni dağa bayıra çıkarıp kendini elletmek dışında???
Hiç utanmıyor musun mesela ortaokula giden sevgililer bile AVM’de el ele gezerken bu adam seni şafak operasyonu yemiş terörist gibi suratını saklayıp oradan oraya kaçırmaya çalışırken?
Ne mezunusun sen ne iş yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?