Erkek sevgilisini neden gizler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte o onları görmüyor benim yaptğım iyi şeyleri hiç mi görmüyorsuna takmış kafayı

Arabada sıvazlatmak dışında yaptığı tek iş yok ki?
Adam en degerli varligini, kıymetli çükünü guvenip, emanet edip ellerine verecek kadar kiymet veriyor kiza, daha napsin? Size de yaranilmiyor. Kolay mi çükünü oylece teslim etmek sorarim size!!

Adam en degerli varligini, kıymetli çükünü guvenip, emanet edip ellerine verecek kadar kiymet veriyor kiza, daha napsin? Size de yaranilmiyor. Kolay mi çükünü oylece teslim etmek sorarim size!!
Jigolo olabilmek için para veren bir cinsten bahsediyoz de mi?

Yaptığı iyi şeyler ne mesela çok merak ettim
İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürer

Bedelini masturbasyon malzemesi olarak ödediğiniz şeyler işte. Hem karşılığını alıp hem de böyle zırlayamaz.
İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürertek bir şey değil örnek örnek anlatsam uzun sürer

Anlatsana kızım.

Dur ya adamın iyi yönleri de varmış onu dinlicez daha.

Anlat bizim vaktimiz var.
Şunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vs
Anlatsana kızım.

Ya Allah aşkına biraz örnek örnek anlatsana neler yapıyor bu kadar ilgili öncelik veren adam seni dağa bayıra çıkarıp kendini elletmek dışında???
Hiç utanmıyor musun mesela ortaokula giden sevgililer bile AVM’de el ele gezerken bu adam seni şafak operasyonu yemiş terörist gibi suratını saklayıp oradan oraya kaçırmaya çalışırken?
Ne mezunusun sen ne iş yapıyorsun?

Hayır konu konuyu açtı da anlattım az önce biri sordu benim yazdığım şeye cevaben

Niye bu kadar üstüme geliyorsunuz ben orda birine karşılık yazdım onu zaten savunma olarak yazmadım ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…