- 20 Ocak 2010
- 49.845
- 196.416
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Sanki şimdi ağlamicak haklıymışsınız diye günlerdir konuyu görüp girip bakmadım çünkü biliyordum fiks yani :) bugün okudum okurken uyudum hatta papağan gibi aynı şeyleri yazması bu ne sabırSonra bize gelip ağlamasın beni kağıt mendil gibi buruşturup attı diye.
Şunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vs
Bir şey olmaz Katip.Sonra bize gelip ağlamasın beni kağıt mendil gibi buruşturup attı diye.
Adam seni daha elinden tutup bi sinemaya götürmüyor bi aktivite yapmıyorsunuz ne sevgisi ne ilgisi ne düşünmesi ya algılarınızda problem mi var? Adam sadece size laf olarak ilgi gösteriyor o kadar. Onu da herkes yapar sevmeyen erkek bile çok aşıkmış gibi hareket edebilir. Adam sizi SEV-Mİ-YOR- KUL-LA-NI-YOR. Ağır olacak ama onun için kullan-at çöp misali gibisiniz. 30 yaşına gelecek adam ailesinden çekiniyor aynen aynen kesin öyledir.İlgili alakalı her zaman beni düşünen öncelik veren biri yani evet bunları yaşadık ama yinede yaptığı çok güzel şeyler de var burda anlatsam uzun sürertek bir şey değil örnek örnek anlatsam uzun sürer
Tamam Nisan söz yapsın neyi bekliyormus demedin miAbla sonuna kadar haklısın evlilik düşüncesi var çevresi dört gözle bekliyor evlensin diye ben konuştum kızdım neden böyle yapıyorsun dedim bana dediği sey benim daha önce ilişkim olmadı sanki gidip devamlı birileriyle çay kahve içiyorum alışkın değilim işte söz yok nişan yok aile tanışması bile olmamış nasıl olacakmış o zaman gelecek düşünmüyorsun benimle dedim kaç kere yaptın dedim zaten başlarda anlayışla karşıladım ama artık bunu hak ettiğimi düşünüyorum 1 ay degil 2 ay değil insanlar sararmış arayıp ne zaman tanıştın niye haber vermedin derlermiş de çekiniyyormuş söz nişan olursa daha rahat hareket edermiş rahat olurmuşuz onun çok yakını biriyle konuştuk telefonda buluştuğumuz da bende konuştum kapatırken kimseye söyleme falan dedi yani orda evde kimse varsa buluştuğumuzu kimseye deme demek istedi herhalde
Tanıştırdığı kişilerin ailesinden birileri olduğunu nerden biliyorsun27 28 yaşında peki ailesinden birileriyle neden tanistirdi ki beni? Öyle olsa onlarla da tanistirmazdi bence
Aileden olsalar ne ki zaten, bu neyin garantisi olur? Adam kadını terk edince toplanıp başına dövecekler mi, neyine güveniyor aileden birilerinin onu anlamadım.Tanıştırdığı kişilerin ailesinden birileri olduğunu nerden biliyorsun
Aileden birileriyle tanıştırmışsa ciddi düşünüyordur diye teselli etmek istiyor kendisini konu sahibi.Ayrıca dediğiniz gibi aileden birileri olsa ne yazar.Çok uzun yıllar önce üniversite yıllarında biriyle tanıştırmıştı arkadaşlarım.Gayet kibar saygılı biri.Aramızda cinsellik de geçmemişti.Kız kardeşi yemeğe davet etti evlerine.Gittim annesi kardeşleri gayet güzel ağırladılar.Ama ortada hiçbir şey yokken ayrılmak istemişti mesela.Aileyle tanıştırmak da bir anlam ifade etmiyor.Ki tanıştırdığı kişilerin aile olduğunu düşünmüyorum.Konu sahibinin farklı bir ilişkisi var.Gizli buluşmalar.Normal değil.Aileden olsalar ne ki zaten, bu neyin garantisi olur? Adam kadını terk edince toplanıp başına dövecekler mi, neyine güveniyor aileden birilerinin onu anlamadım.
C CICEKLITEPE konu sahibi bu iş ne oldu?Mesaj yaz. " Yaşadığın yeri merak ediyorum, çıktım geliyorum " diye. Sonra izle cümbüşü bak bakalım senin o çok kıymetli ve seni bırakmayı düşünmeyen sevgilin ! neler yazacak sana.
Ahhhh biz kadınlar, ne kadar duygusal varlıklarız. Adam seni kullanıyor, çevresindeki insanlarla tanıştıracak kadar değer vermiyor. başka opsiyonları olsun diye seni gizliyor. ciddi düşünmüyor yani. sen hala yaptığı ufak şeylerden sana verdiği değeri anlatmaya çalışıyorsun. Ez cümle seni cinsellik için kullanıyor. Sürekli bu ihtiyacını (onun cinselliğe muhtemel bakış açısı bu benim değil) karşıladığı yer olduğun için de kaybetmek istemiyor. Dahası muhtemelen o senden söz ettiği arkadaşlarıyla da arkadan seninle yaşadıkları üzerine muhabbetler dönüyor. Hepsi değil ama bu tür erkekler böyle varlıklar çünkü ne yazık ki. Bu tür dediğim kaçamağını gizleyen ve onu bir ilişki varmış gibi kandıran pislik tipler. Ne kadar erken kabullenip ona göre karar verirsen ileride o kadar az incinirsin. Aklına hep şu senaryo gelsin. bir gün bir şeyi bahane edip ayrılır bir hafta sonra düğün nişan haberini alırsın bu tiplerin. Kalbinle değil beyninle düşün karar ver.Şunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vs
Kendi bilir ne yazılırsa yazılsın ama değer veriyor falan diyordu arabada buluşmaya devam etsinEvet tavsiyeleri beğenmeyen bi üye daha üyeliğini iptal ettirip gitmiş…
Ateş çıkarcak yakında cızbız olacaklar. Onurunla seviş be, ya da sen de oral yaptır masaj yaptır, bari iki gram rahatlarsın. Adam kaçacak diye ödü patlıyor ödü. Kiraz gibi bu da, o da ben de boşanmak istiyom ama beni bırakmaz bela olur diyodu, adam kedi yavrusu gibi aldı ensesinden, ailesinin kapısına kadar bırakıverdi usulca.Arada bari sakso çek ya bu kadar aksiyon elizabet için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?