Erkek sevgilisini neden gizler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra bize gelip ağlamasın beni kağıt mendil gibi buruşturup attı diye.
Sanki şimdi ağlamicak haklıymışsınız diye günlerdir konuyu görüp girip bakmadım çünkü biliyordum fiks yani :) bugün okudum okurken uyudum hatta papağan gibi aynı şeyleri yazması bu ne sabır

çevresinden kimi tanıyorsunda çevresine karşı ezdirmiyor?

Sonra bize gelip ağlamasın beni kağıt mendil gibi buruşturup attı diye.
Bir şey olmaz Katip.
Konuda evli olduğu halde başkasıyla nişanlanan birinden bahsetmiştim, hikayedeki erkek eşimin akrabası.
Adam evliyken 2 tane de çocuğu varken başkasıyla adamın kızkardeşinin evinde nişan yapıyor, adam zaten zamparanın önde gideniymiş, karısı artık yeter deyip boşanıyor ama adam evliyken nişanlandığı kadınla da evlenmiyor, gidiyor bambaşka biriyle 2. evliliğini yapıyor, bu nişanlandığı hatun adamın kardeşiyle hala görüşüyor Facebook arkadaşı olmuşlar :)) ama adamla planladığı gibi evlenemedi hiçbir zaman.
Nişanlandıklarında hatun da adam da 30’larındaymış şimdi 77 yaşındalar.

Ne demiş Aşık Veysel “Birine bakarsın için pır pır eder, kavuşamazsın adı da aşk olur.”

Bu hikaye kavuşamayanların hikayesi, adam evli kız aşık

Ayyy yorum yapmayacaktım dayanamadım.Okurken de fenalık geçirdim.26 yaşında genç bir kadın mi yazıyor o cevapları.İnanmak istemiyorum dünyada böyle bir kadının var olduğuna.Fake olduğuna inanmak istiyorum.
Onlarca mesaj yazılmış hic mi ışık yanmıyor kafanda konu sahibi.Gerçekse çok çok yazık.Neden bir adamın gizli oyuncağı olmayı reva görüyorsun kendine?Gerçekten seven evlenmeyi düşünen bir adam gizlide kuytuda o rezillikleri yapmaz yaptirmaz sana.Elinden tutar çıkar meydana gururla gezdirir yanında.Örnek vereyim bana nasıl değer verdigini deyip elle tutulur bisey yazmiyorsun.Adam asla sana değer vermiyor.Seninle gelecek planı yok.Her dediğine kaniyosun.Istedigi aptalca şeyleri yapiyorsun.Onun icin kolay lokmasın.Afedersin ama seni çiğneyip çiğneyip tükürecek.Farkına varır misin artık!

Adam seni daha elinden tutup bi sinemaya götürmüyor bi aktivite yapmıyorsunuz ne sevgisi ne ilgisi ne düşünmesi ya algılarınızda problem mi var? Adam sadece size laf olarak ilgi gösteriyor o kadar. Onu da herkes yapar sevmeyen erkek bile çok aşıkmış gibi hareket edebilir. Adam sizi SEV-Mİ-YOR- KUL-LA-NI-YOR. Ağır olacak ama onun için kullan-at çöp misali gibisiniz. 30 yaşına gelecek adam ailesinden çekiniyor aynen aynen kesin öyledir.

Sizi çay bahçesine götürüyor o kadar yol gitmişken de ç*kü boş kalmasın diye tenhaya götürüp ellettiriyor işte size. Kendinizi düşürdüğünüz duruma bak, içler acısı.

Keşke anlasan ne güzelim keşke üzülüyor insan
Tamam Nisan söz yapsın neyi bekliyormus demedin mi

Ay kızlar var böylesi insanlar
Bir keresinde eşimle markete girdik indirim reyonu geziyoruz kadınin bir tanesi telefon konuşarak markete girdi dedimki dedi (kayinbabana çen çen konuşuyorsun) aradan snaiye geçti aynı nakaratı tekrarladi eşimle göz göze geldik daha sora belki elli kere tekrar etti kadina baktık yüzüğü var bilezikleri var genç bir kadın aralarda farklı bişi diyor ve nakarat yine aynı önce güldük sora düşündük şaka olamaz dedik rahatsiz Allah' yardım etsin
Konu sahibi rahatsız belliki biz üzerimize düşeni yaptık kimi kendinden örnek verdi kimi bildigini söyledi anlamıyor yaşayarak öğrenecek fake değilsen kuzum şunu bil vakit önemli zamanın geçiyor yirmilerde çocuk doğurmak la otuzunda çocuk doğurmak arasında çok fark var aklını başına al adam akıllı birini bul evlenecek sen evlen kimseyle de bir daha niyetinin ne olduğunu bilmeden bişi yaşama lütfen lütfen lütfen

Tanıştırdığı kişilerin ailesinden birileri olduğunu nerden biliyorsun
Aileden olsalar ne ki zaten, bu neyin garantisi olur? Adam kadını terk edince toplanıp başına dövecekler mi, neyine güveniyor aileden birilerinin onu anlamadım.

Aileden olsalar ne ki zaten, bu neyin garantisi olur? Adam kadını terk edince toplanıp başına dövecekler mi, neyine güveniyor aileden birilerinin onu anlamadım.
Aileden birileriyle tanıştırmışsa ciddi düşünüyordur diye teselli etmek istiyor kendisini konu sahibi.Ayrıca dediğiniz gibi aileden birileri olsa ne yazar.Çok uzun yıllar önce üniversite yıllarında biriyle tanıştırmıştı arkadaşlarım.Gayet kibar saygılı biri.Aramızda cinsellik de geçmemişti.Kız kardeşi yemeğe davet etti evlerine.Gittim annesi kardeşleri gayet güzel ağırladılar.Ama ortada hiçbir şey yokken ayrılmak istemişti mesela.Aileyle tanıştırmak da bir anlam ifade etmiyor.Ki tanıştırdığı kişilerin aile olduğunu düşünmüyorum.Konu sahibinin farklı bir ilişkisi var.Gizli buluşmalar.Normal değil.

Ahhhh biz kadınlar, ne kadar duygusal varlıklarız. Adam seni kullanıyor, çevresindeki insanlarla tanıştıracak kadar değer vermiyor. başka opsiyonları olsun diye seni gizliyor. ciddi düşünmüyor yani. sen hala yaptığı ufak şeylerden sana verdiği değeri anlatmaya çalışıyorsun. Ez cümle seni cinsellik için kullanıyor. Sürekli bu ihtiyacını (onun cinselliğe muhtemel bakış açısı bu benim değil) karşıladığı yer olduğun için de kaybetmek istemiyor. Dahası muhtemelen o senden söz ettiği arkadaşlarıyla da arkadan seninle yaşadıkları üzerine muhabbetler dönüyor. Hepsi değil ama bu tür erkekler böyle varlıklar çünkü ne yazık ki. Bu tür dediğim kaçamağını gizleyen ve onu bir ilişki varmış gibi kandıran pislik tipler. Ne kadar erken kabullenip ona göre karar verirsen ileride o kadar az incinirsin. Aklına hep şu senaryo gelsin. bir gün bir şeyi bahane edip ayrılır bir hafta sonra düğün nişan haberini alırsın bu tiplerin. Kalbinle değil beyninle düşün karar ver.

Deneme yap emin değilsen. Ben böyle kullanılmış gibi hissediyorum. kötü hissediyorum. gizli kaçamakmış gibi kirli hissediyorum de. Benim kaçamak olmadığımı hissettir beni çevrenle ailenle tanıştır de. Tüm ortamlarda rahat rahat gezelim de. ortamları ben belirleyeyim de. Zaten seviyorsa seni düşünür neyse sorunu fedakarlık yapar tanıştırır. ilişkisini açık yaşar. incinmeni göze alamaz. Sevmiyorsa vaat ve sözlerle oyalar. Sözlere kanma canım, davranışlarına bak. Kanmayın şöyle kendini zeki sanan mahalle kurnazlarına hemcinslerim ya, valla çok üzücü

Son düzenleme:
Arada bari sakso çek ya bu kadar aksiyon elizabet için mi
Ateş çıkarcak yakında cızbız olacaklar. Onurunla seviş be, ya da sen de oral yaptır masaj yaptır, bari iki gram rahatlarsın. Adam kaçacak diye ödü patlıyor ödü. Kiraz gibi bu da, o da ben de boşanmak istiyom ama beni bırakmaz bela olur diyodu, adam kedi yavrusu gibi aldı ensesinden, ailesinin kapısına kadar bırakıverdi usulca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…