- 14 Ağustos 2018
- 21.632
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.467
- 598
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Ya sen bizi delirtecek misin seni çevresinde kim biliyor da ne yaşıyorsun da ezdirmiyor? Kandırmış seni iki kişiyi tanıştırmış kimi tanıştırdıysa o da belli değil hala beni çevresine ezdirmiyor diyorsun. Bulmuş senin gibi saftiriği istismar Edip duruyor , çok dil dökmesine de gerek yok ne dese inanıyorsun da zaten. Hala tatlı tatlı anlatır diyorsun anlatır tabi adam bedavaya kendini elletiyoŞunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vs
Çevre? Hangi çevre? Adam sizi insan içine çıkarmıyo ki hayır sizi kim ezecek?Şunu farkettim çevresine karşı beni ezdirmiyor ezdirmiyor derken biri bişey demesin biri ters bir şey yapmasın genel olarak da o konuda koruyup kollayan tetikte biri hep tetikte biri aman banane boşver deyip kenariya çekilmez elini hep taşın altına atar bu cinsellikten öncede öyleydi sonrada hep düşünür arar sorar hediye alır şunu şöyle yaparsan böyle olur şöyle yaparsan böyle olur diye tatlı tatlı anlatir kızdığımda alttan alır o kızarsa uzatmaz uzulmemden korkar ben suçlu olsam da yine alttan aldığı oluyor bende ona o şekilde yaklaştım tabi ama o da öyleydi karşılıklı ailemle konuşmak için ısrar ediyor yani vs vs
Ya Allah aşkına biraz örnek örnek anlatsana neler yapıyor bu kadar ilgili öncelik veren adam seni dağa bayıra çıkarıp kendini elletmek dışında???
Hiç utanmıyor musun mesela ortaokula giden sevgililer bile AVM’de el ele gezerken bu adam seni şafak operasyonu yemiş terörist gibi suratını saklayıp oradan oraya kaçırmaya çalışırken?
Ne mezunusun sen ne iş yapıyorsun?
Yazdım yaa en yakın ailesinden bir kizi biliyo diye hatta tanıştık telefonlasiyoruz arada diye yukarıda kalmış o mesajlarYa sen bizi delirtecek misin seni çevresinde kim biliyor da ne yaşıyorsun da ezdirmiyor? Kandırmış seni iki kişiyi tanıştırmış kimi tanıştırdıysa o da belli değil hala beni çevresine ezdirmiyor diyorsun. Bulmuş senin gibi saftiriği istismar Edip duruyor , çok dil dökmesine de gerek yok ne dese inanıyorsun da zaten. Hala tatlı tatlı anlatır diyorsun anlatır tabi adam bedavaya kendini elletiyo
O konuşturduğu kişi de birinci derece akrabası yakın ailesinin tam içinden birisi ama o zaten onun her şeyini bilen biridirÇevre? Hangi çevre? Adam sizi insan içine çıkarmıyo ki hayır sizi kim ezecek?
En pahalı hediye ne aldınız ondan mesela?
Siz bugüne kadar neye sorun çıkartmışsınız da o alttan almış, yaşadığınız en büyük sürtüşme de sayemizde iki gündür oldu.
Kendi ailesi ile konuşamayan adam ailenizle ne konuşacak, sizi gizli gizli mi isticek? İyi ayakta uyutuyor ha, adam tam bir kerizleme uzmanı.
Tamam o kız ister artık sizi ailenizden. Hey Allah'ım.Yazdım yaa en yakın ailesinden bir kizi biliyo diye hatta tanıştık telefonlasiyoruz arada diye yukarıda kalmış o mesajlar
Evet bu zamana kadar sorun çıkartan biri olmadım kolay kolayÇevre? Hangi çevre? Adam sizi insan içine çıkarmıyo ki hayır sizi kim ezecek?
Siz bugüne kadar neye sorun çıkartmışsınız da o alttan almış, yaşadığınız en büyük sürtüşme de sayemizde iki gündür oldu.
Kendi ailesi ile konuşamayan adam ailenizle ne konuşacak, sizi gizli gizli mi isticek? İyi ayakta uyutuyor ha, adam tam bir kerizleme uzmanı.
Kızı yazmışım kişi biliyor** yanlış yazdımTamam o kız ister artık sizi ailenizden. Hey Allah'ım.
Çok fark etmiş gibi düzeltme de yapıyo.Kızı yazmışım kişi biliyor** yanlış yazdım
İkinci telefonu olma ihtimali hiç aklınıza gelmiyor mu?Telefonunu vermek istiyor al sende dursun diyor
İkinci telefonu olma ihtimali hiç aklınıza gelmiyor mu?Telefonunu vermek istiyor al sende dursun diyor
Seninle değil o planlar haberin olsunYanlışlıkla paylaştım tekrar güncelledim ama ciddi planları var hatta şimdiden birşeyler yapmaya bile başladı gelecek planı olmasa yapar mı ki başlar mı
Benim bir erkek arkadaşım seni babamla konuşturayim dedi, telefonu verdi adam bize mutluluklar diledi ailenizin uygun bir zamaninda sizde ne zaman isterseniz gelip tanışmak isteriz dedi.27 28 yaşında peki ailesinden birileriyle neden tanistirdi ki beni? Öyle olsa onlarla da tanistirmazdi bence
Çevre? Hangi çevre? Adam sizi insan içine çıkarmıyo ki hayır sizi kim ezecek?
Amacı kullanıp kullanıp kenara atmak başka ne olacak.Tekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Saçmalama!!!! Sevgilisi konu sahibini çok seviyor bir kereAmacı kullanıp kullanıp kenara atmak başka ne olacak.
Sonra bize gelip ağlamasın beni kağıt mendil gibi buruşturup attı diye.Şuna 22 sayfa laf anlatmanızı ayakta alkışlıyorum bide 26 yaşındaymış cevaplar ama ilk okul seviyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?