Erkek sevgilisini neden gizler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen bizi delirtecek misin seni çevresinde kim biliyor da ne yaşıyorsun da ezdirmiyor? Kandırmış seni iki kişiyi tanıştırmış kimi tanıştırdıysa o da belli değil hala beni çevresine ezdirmiyor diyorsun. Bulmuş senin gibi saftiriği istismar Edip duruyor , çok dil dökmesine de gerek yok ne dese inanıyorsun da zaten. Hala tatlı tatlı anlatır diyorsun anlatır tabi adam bedavaya kendini elletiyo

Çevre? Hangi çevre? Adam sizi insan içine çıkarmıyo ki hayır sizi kim ezecek?

En pahalı hediye ne aldınız ondan mesela?

Siz bugüne kadar neye sorun çıkartmışsınız da o alttan almış, yaşadığınız en büyük sürtüşme de sayemizde iki gündür oldu.

Kendi ailesi ile konuşamayan adam ailenizle ne konuşacak, sizi gizli gizli mi isticek? İyi ayakta uyutuyor ha, adam tam bir kerizleme uzmanı.

Yazdım yaa en yakın ailesinden bir kizi biliyo diye hatta tanıştık telefonlasiyoruz arada diye yukarıda kalmış o mesajlar

O konuşturduğu kişi de birinci derece akrabası yakın ailesinin tam içinden birisi ama o zaten onun her şeyini bilen biridir

Evet bu zamana kadar sorun çıkartan biri olmadım kolay kolay

27 28 yaşında peki ailesinden birileriyle neden tanistirdi ki beni? Öyle olsa onlarla da tanistirmazdi bence
Benim bir erkek arkadaşım seni babamla konuşturayim dedi, telefonu verdi adam bize mutluluklar diledi ailenizin uygun bir zamaninda sizde ne zaman isterseniz gelip tanışmak isteriz dedi.
Sonra adam evli çıktı, karısı bizzat aradı beni babasiyim diye konuşanda babasi degilmiş gece gündüz sabah akşam mesajlara cevap verir sabahlara kadar da konuşurdu.
Umarım bu sana erkeklerin nasıl is birlikçi olduğunu, söz konusu karı kız ise nasıl her dümeni çevirdiklerini anlatır.

al canım kendi kendine olmayan birisiyle kavga eden ve ezdirmeyen genç

Bugüne kadar yaptığı bir sürpriz bir hediye oldu mu? Kaç kere çiçek aldı? Kaç kefe hediye aldı?
Hayır kime karşı koruyor. Dağdaki ayılara karşı mı? Cafeye sinemaya gidemeyen siz hangi insanı görüyorsunuz da ezdirmeyen tavrını gördünüz
Banu alkanın 90-60 -90 olduğuna inanması gibi inanıyor adama
Sen buradaki kıskançlara bakma. Bu devirde bu kadar namuslu, ailesinden korkan, mahçup delikanlı bulamazsın aman kaçırma utangaç tazeyi

Amacı kullanıp kullanıp kenara atmak başka ne olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…