Erkek tarafı kaç kez gelmeli?

Sakin olun bayılmadım, hem çalışıp hem yorumları okuyorum yazacağım elbette.
3 saat cevap yazmamışım gibi
Konuyu açar açmaz ilk yanıtı okumadan siteden çıkmışsınız da, bayıldınız sandım korktum 😂

10 dakika gerçekten :) Ama zaman sıkışık ya biraz, bu misafirlik süreciyle vakit kaybetmek yerine net tarih belirli olsun organizasyon tutayım, hediyelik hazırlayayım, kuaför ayarlyayayım gibi gibi..
Aileler arası git gel yapılırken siz bütün bunları aynı anda yapabilirsiniz biliyorsunuz değil mi?

Bizde şu şekilde oldu. Bize tanışmak İçin çekirdek aile geldi, biz de aynı şekilde çekirdek aile iadei ziyaret yaptık. Sonra sevgilimle kendi aramızda konuştuk. Bi tarıh belirledik. Annesi annemi arayarak müsaitseniz şu tarihte gelmek istiyoruz dedi ve yakınları ile geldiler.
Bence tarih görüşmek için tekrar bir araya gelmeye gerek yok.
Evet bu mantıklı. 2 Tanışma ziyareti 3. isteme söz neyse işte.. Teşekkür ederim.

Evet bu da doğru gibi..

Yani o zaman 1 kez onların gelmesi 1 kez de bizim gitmemiz tarih belirlemek için yeterli.
İkinciye tekrar onları çağırmak saçma değil mi?
Siz çağırmadan onlar gelelim gün belirleyelim diyebilir , genelde böyle oluyor

Konuyu açar açmaz ilk yanıtı okumadan siteden çıkmışsınız da, bayıldınız sandım korktum 😂

Aileler arası git gel yapılırken siz bütün bunları aynı anda yapabilirsiniz biliyorsunuz değil mi?
Bir tek hediyelik yapabilirim.
Kuaförü hangi güne ayarlayayım düğün sezonu açılmışken son dakikada nasıl belirleyebilirim?
Organizasyoncular şimdiden dolduk diye dönüş yaparken hangi tarihe anlaşayım?

Bir tek hediyelik yapabilirim.
Kuaförü hangi güne ayarlayayım düğün sezonu açılmışken son dakikada nasıl belirleyebilirim?
Organizasyoncular şimdiden dolduk diye dönüş yaparken hangi tarihe anlaşayım?
Büyük kuaförler bir gün içinde 15 gelin başı çıkartıyorlar endişe etmeyin birine yer bulursunuz.
Her zaman gittiğiniz bir kuaför ise zaten nazınız geçer.

Evde yapılacak nişana organizasyon ne kadar gerekli bilmiyorum ama heves ediliyor genelde bişey diyemiyorum. Ama bana sorarsanız vereceğiniz paraya yazık.

Ben olsam ne yapardım, sevgilimle tarihi belirler bütün randevuları ona göre alır aileler tarih belirleme aşamasına geldiğinde biz bu tarihi uygun gördük der geçerdim. Koca insanlarız bu kadarını yapabiliriz.

Büyük kuaförler bir gün içinde 15 gelin başı çıkartıyorlar endişe etmeyin birine yer bulursunuz.
Her zaman gittiğiniz bir kuaför ise zaten nazınız geçer.

Evde yapılacak nişana organizasyon ne kadar gerekli bilmiyorum ama heves ediliyor genelde bişey diyemiyorum. Ama bana sorarsanız vereceğiniz paraya yazık.

Ben olsam ne yapardım, sevgilimle tarihi belirler bütün randevuları ona göre alır aileler tarih belirleme aşamasına geldiğinde biz bu tarihi uygun gördük der geçerdim. Koca insanlarız bu kadarını yapabiliriz.
Evet mantıklı olan da bu sanırım.

Haziran ayı için herkes az çok hemfikir olursa, 1 hafta önce veya sonrası aileler için problem olmaz diye düşünüyorum.

Cumartesi beklediğim gibi geçerse sevgilimle bize uyacak tarihi belirleyelim biz.

Teşekkür ederim :)

Bence iade i ziyaret yaptiginizda tarihi ayarlarsiniz.
Bizim zamanimiz çok yoktu geldikleri gün hem tanışma hem isteme olmuştu biz karşı tarafa gidemeden.

Bize ilk kayınvalidemler geldi kadın kadına oturuldu.
(Öncesinde eşim babamla ben annesiyle tanışmıştım)
Bir kaç hafta sonra kayınbabamla birlikte aile tanışması olacak diye beklerken kayınvalidem kararınızı zaten verdiniz git gel yapıp durmayalım isteme oluversin dedi :D o hafta hemen bizi yemeğe davet ettiler. 3 hafta sonrasında da nişan oldu.

:) bakacağım. Ben bir kez ailesiyle tanışmaya iftar yemeğine gittim, bir de bayram ziyaretine evlerine gittim.
Aileniz de gitsin. Gelenekçi değilim ama bu güzel bir gelenek. Yapılmasının zarari yok, faydasi var. Ayrica o kadar aceleci de olmayin derim. Yine de siz bilirsiniz.

Selam kızlar konu doğru yerde mi emin olamadım yanlışsa kusura bakmayın.

Erkek Arkadaşım ve ailesi cumartesi tanışmaya gelecekler.

Düğünü de bu sene düşündüğümüz için bu tanışma söz nişan merasimlerini hızlı geçmek istiyorum ama...

Benim mantığıma uyan tanışmaya geldiklerinde tekrar ne zaman gelelim denir, ve orada isteme tarihi belli olur.
Bu tarih 3-4 hafta sonrası olur, ve o gün geldiğinde ev içinde isteme nişan hepsi halledilir, iki tarafta düğüne hazırlanmaya başlar.

Büyüklerin, annemin ve bazı arkadaşların dediğine göre de onlar bize gelecekmiş, sonra biz gidecekmişiz, sonra onlar yine gelip bu sefer tarih isteyecekmiş biz de şu tarihte yapalım diyecekmişiz.

E zaten 3-4 hafta süre varken sürekli git gel mi yapcaz? Tamam yakınız 10 dk mesafe ama bu kadar uzatmak gereksiz değil mi?

Cumartesi geldiklerinde hemen tarih belirlemek ayıp mı olur?
Onlar gelsin tanışsınn, siz gittiğinizde tekrardan onlara oturmaya, sevgiline söyle açsınlar orda konuyu , tekrar gel git olmasın orda konuşulsun, 1ay içindede isteme fln olur
Benim hepsi 1 buçuk ay içinde olmuştu tanışmalar bitti, evdede isteme söz nişan, bir arada çıksrttım uzatmadım durumu

Back
X