bekar 1 kişi var.oda zaten büyük ihtimaş askerde olucak.maşallahları var.onada hazırlarım heralde:)
zorunda değilsiniz tabiki zaten yeterince stresli işler bunlar.kendi evinizle hazırlıklarınızla ilgilenmeniz gereken yerde böyle saçma işlerle uğraşmak zorunda kalmak üzücü.ama ilerde canınızı sıkacak daha büyük sorunlar olacak gibiyse anneye babaya ve damada küçük bişeyler yapabilirsiniz.
İlk defa duydum kardeslere bohça.bildigim oda istege bagli damadn anne babasina alinir.kardesler olmaz
biz kayınvalide ve kayınpedere bohça yaptık..
Kayınvalide gerek yok dedi yinede annem ;
Etek bluz gömlek eşarp seccade tesbih iç çamaşırı koydu..
Birde kendi işlediği makine nalışlı full pike koymuştu. .
Yalnız kayınvalideye ağır hediye koyman şarttır
evet evet.keşke seneye kadar benden önce dur diyenlerde çıksada bende cesaretlensem:)
canim bizde.nisanlandik bohca adeti olmadi eylulde dugunumuz var hiç boyle bisi istemdikte yapmadikta..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke :) benim sayıda kabarık bakalım ne olacak :)
İlk defa duydum kardeslere bohça.bildigim oda istege bagli damadn anne babasina alinir.kardesler olmaz
negüzel keşke bizdede öyle olsa.
erkek arkadaşım doğulu benim de korktum şimdiden neler konuyor ki sizin orda? araya girdim kusuruma bakmayın
selam kızlar.inş nasipse bir aksilik çıkmazsa seneye evlenmeyi düşünüyorum.(babam sırun çıkarmazsa.konumu okuyanlar bilir)erkek arkadaşım 7 kardeşler.1 tane ablası var.diğerleri hepsi erkek.ve evliler.ben bütün 7 kardeşine eşlerine bohça hazırlamak zorundamıyım ya?yani konuştuk bu konuyu .ablana hazırlarım dedim.oda ozaman büyük yengem darılır dedi.eee ozaman diğerleride istiycek?yani birde öyle içli dışlıda deiller.maddi olarak hep benim erkek arkadaşımdan borç isterler.bekar olan tek benim arkadaşım aralarında.evlensek inanın hiçbiri elini cebine atmaz.zaten biz yaparız maddi durumu iyi zaten.ihtiyacımız olmaz.bohça işi nasıl olucak bi akıl verirmisiniz?
tatli dille hersey konusulur ortak yol bulunur gonuller bir olsun yeter ki simdiden hayirli olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?