Erkek tarafına bohça hazırlamak zorundamıyım?

İlk defa duydum kardeslere bohça.bildigim oda istege bagli damadn anne babasina alinir.kardesler olmaz

bekar 1 kişi var.oda zaten büyük ihtimaş askerde olucak.maşallahları var.onada hazırlarım heralde:)

Kayın valideye yapılan bohçaya kayınpedere ve evdeki bekara hediye konulur, kalan evlilerede sana gelen bohçaya göre karar ver, onlara şart değil ama sana gelen şaşalıysa, birer işlenmiş seccade ve oyalı yazma koyup verilir bizim orada, normal ucuz güzel işlemeli bohçalara.. Kasmaya gerek yoktur yani..

evet onlara hazırlıyacagım inş

biz kayınvalide ve kayınpedere bohça yaptık..
Kayınvalide gerek yok dedi yinede annem ;

Etek bluz gömlek eşarp seccade tesbih iç çamaşırı koydu..
Birde kendi işlediği makine nalışlı full pike koymuştu. .

canim bizde.nisanlandik bohca adeti olmadi eylulde dugunumuz var hiç boyle bisi istemdikte yapmadikta..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ortak olarak yap cnm . zaten karsılıklı olur konuşunç. sen 7 kişiyede ayrı ayrı bohça hazırlarsan 7 kişidende sana gelmesı lazım.. olmadı kaynanada kayınerderıne yap.. içlerine çeşit koy kafana gore ısteyen ıcınden alsın artık ... yoksa başa cıkmaz maşallah kalabalıklar bayagı. yapmak zorundada degılsın cnm.. bakalım onların eşlerı yapcakmı

ever bende kayınvalide ve kayınpedere yapıcam zaten.diğerlerine zor olur die istemiorum.sizin bohçada güzelmiş:)hayırlı olsun

Biz iki aile kimse kimseye hazırlamasın diye aramızda konuşuk. böylece darıan gücenen olmadı. sizde böyle yapabilirsiniz, ne onlar sizden birilerine hazırlasın ne de siz onlardan birini hazırlayın. ama siz tek kişiye hazırlıycam derseniz sorun çıkar evet. en iyisi kimseye hazırlamamak

Biz esime ihtiyaclarini aldik, esimin ailesi de bana ihtiyaclarimi aldi. Kardeslere ve ailelere hazirlamadik bohca.

erkek arkadaşım doğulu benim de korktum şimdiden neler konuyor ki sizin orda? araya girdim kusuruma bakmayın

yani işte annesine gömlek yada işte etek (kıyafet ne olursa)pike takımı ,kapalıysa ipek eşarp falan konuo.eşinede gömlek kravat yada gitiniş tarzına göre bişwyler işte.evli olan kardeşlere ve eşlerinede aynı şekilde hazırlanıyor

Annem hep der öyle seni istemeye geldiklerinde ben söylerim.biz bohça istemiyoruz diye.kızımla damat gitsin eksiği neyse kendilerine alsın diye.sizde öyle en başından konuşursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…