Annem hep der öyle seni istemeye geldiklerinde ben söylerim.biz bohça istemiyoruz diye.kızımla damat gitsin eksiği neyse kendilerine alsın diye.sizde öyle en başından konuşursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ever bende kayınvalide ve kayınpedere yapıcam zaten.diğerlerine zor olur die istemiorum.sizin bohçada güzelmiş:)hayırlı olsun
Biz esime ihtiyaclarini aldik, esimin ailesi de bana ihtiyaclarimi aldi. Kardeslere ve ailelere hazirlamadik bohca.
yani işte annesine gömlek yada işte etek (kıyafet ne olursa)pike takımı ,kapalıysa ipek eşarp falan konuo.eşinede gömlek kravat yada gitiniş tarzına göre bişwyler işte.evli olan kardeşlere ve eşlerinede aynı şekilde hazırlanıyor
en güzeli bu şekilde olan bencede
desenize battık tam 14 bohça yapmam lazım ısrar olursa
benm arkadaşımda bu şeklde yaptı
ama konulup anlaştılar
ihtiyaçları alınsın dendi
boşuna masraf açmasın diye
iki tarafında durumları iyidi zaten
bornoz terlk havlu iç çamaşırı vs almışlar
ooo seninkiler daha çokmuş:)
selam kızlar.inş nasipse bir aksilik çıkmazsa seneye evlenmeyi düşünüyorum.(babam sırun çıkarmazsa.konumu okuyanlar bilir)erkek arkadaşım 7 kardeşler.1 tane ablası var.diğerleri hepsi erkek.ve evliler.ben bütün 7 kardeşine eşlerine bohça hazırlamak zorundamıyım ya?yani konuştuk bu konuyu .ablana hazırlarım dedim.oda ozaman büyük yengem darılır dedi.eee ozaman diğerleride istiycek?yani birde öyle içli dışlıda deiller.maddi olarak hep benim erkek arkadaşımdan borç isterler.bekar olan tek benim arkadaşım aralarında.evlensek inanın hiçbiri elini cebine atmaz.zaten biz yaparız maddi durumu iyi zaten.ihtiyacımız olmaz.bohça işi nasıl olucak bi akıl verirmisiniz?
selam kızlar.inş nasipse bir aksilik çıkmazsa seneye evlenmeyi düşünüyorum.(babam sırun çıkarmazsa.konumu okuyanlar bilir)erkek arkadaşım 7 kardeşler.1 tane ablası var.diğerleri hepsi erkek.ve evliler.ben bütün 7 kardeşine eşlerine bohça hazırlamak zorundamıyım ya?yani konuştuk bu konuyu .ablana hazırlarım dedim.oda ozaman büyük yengem darılır dedi.eee ozaman diğerleride istiycek?yani birde öyle içli dışlıda deiller.maddi olarak hep benim erkek arkadaşımdan borç isterler.bekar olan tek benim arkadaşım aralarında.evlensek inanın hiçbiri elini cebine atmaz.zaten biz yaparız maddi durumu iyi zaten.ihtiyacımız olmaz.bohça işi nasıl olucak bi akıl verirmisiniz?
Biz iki aile kimse kimseye hazırlamasın diye aramızda konuşuk. böylece darıan gücenen olmadı. sizde böyle yapabilirsiniz, ne onlar sizden birilerine hazırlasın ne de siz onlardan birini hazırlayın. ama siz tek kişiye hazırlıycam derseniz sorun çıkar evet. en iyisi kimseye hazırlamamak
b tınlama mesajı yazasaydın keşkeneyse saçma bir öneri sunmuşum sanırım
kusura bakma canım ya gerçekten msj ını görmemiştim.sen söyleyince geri sayfalara bakınca okudum.tınlamak nedemek olurmu öyle şey:)cvp ta yazdım:)
Benim eşimde 10 kardeşler anlaştık çok birşey alınmasın diye erkeklere havlu çorap bayanlara ince çorap eşarp koyduk nasıl anlaşırsan öyle olur
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah sizinkilerde fazlaymış.evet aslında öyle anlaşıp belirli şeylerde konulabilir.öneri için tşkler
Onlar iki ablama bohça hazırlamak istedi o yüzden bende herkese hatıra olsun diye bir kaç birşey aldım en güzeli sadece gelin ve damat için bohça hazırlamak
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet nasılsa önce onlar getirir bi bekliyio görmekte fayda var.ona göre düşünürüm bende.ne gerek bar bu gibi şeylere anlamış deilim.sanki bohçadan ne oluo anlamadım gittiSozun7zde yada nisaninizda sizi memnun edecek hediyelerle gelenlere sizde hazirlayip verirsin8z bence. Ben oyle dusunmustum ki hic biri tekbisey getirmedi bende hic bisey hazirlamadim ki bizde guzel bohcalar hazirlanir dayilara yengelere kadar. Ama hak etmediler. Anbeye bile hazirlamayacaktimda neyse yine hazirladim biseyler. Onlarda taaa evlenmisim bikac haftada gecmis gostermelik uyduruk bi bohca vermislerdi benim annemlere. Bohca mevzulari acilinca hep sinir olurum
benim annem hiç konuşmaz öyle şeyler.neyse adeti yapalım der kestirip atar.ben istemiorum.ama erkek arkadaşımla konuşucam bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?