Erkek tarafına bohça hazırlamak zorundamıyım?

benim annem hiç konuşmaz öyle şeyler.neyse adeti yapalım der kestirip atar.ben istemiorum.ama erkek arkadaşımla konuşucam bu durumu

desenize battık tam 14 bohça yapmam lazım ısrar olursa

en güzeli bu şekilde olan bencede

benm arkadaşımda bu şeklde yaptı
ama konulup anlaştılar
ihtiyaçları alınsın dendi
boşuna masraf açmasın diye
iki tarafında durumları iyidi zaten
bornoz terlk havlu iç çamaşırı vs almışlar

umarım bende konuşup kırmadan hallederim bu işi

Cnm ben birinde okumustm.. kimisi sadece damada yapior kimisi damat anne ve babasina.. kardeslere flan hic duymadim.. ya bitek esine yap yada anne ve babasina yaparsin olur biter :)

Ha bide onlarda farkindadir cok kardes olduklarini yani yapmazsan anlarlae diye dusunuorm. 1 2 olur neyse dersin 7 kisiye kalkisirsan esleriyle dugun masrafi cikar valla :ddd

oda doğru ya hep ya hiç:)ay fenalık basıo düşündükçe:)

Benim eşimde 10 kardeşler anlaştık çok birşey alınmasın diye erkeklere havlu çorap bayanlara ince çorap eşarp koyduk nasıl anlaşırsan öyle olur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah sizinkilerde fazlaymış.evet aslında öyle anlaşıp belirli şeylerde konulabilir.öneri için tşkler

maşallah sizinkilerde fazlaymış.evet aslında öyle anlaşıp belirli şeylerde konulabilir.öneri için tşkler

Onlar iki ablama bohça hazırlamak istedi o yüzden bende herkese hatıra olsun diye bir kaç birşey aldım en güzeli sadece gelin ve damat için bohça hazırlamak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sozun7zde yada nisaninizda sizi memnun edecek hediyelerle gelenlere sizde hazirlayip verirsin8z bence. Ben oyle dusunmustum ki hic biri tekbisey getirmedi bende hic bisey hazirlamadim ki bizde guzel bohcalar hazirlanir dayilara yengelere kadar. Ama hak etmediler. Anbeye bile hazirlamayacaktimda neyse yine hazirladim biseyler. Onlarda taaa evlenmisim bikac haftada gecmis gostermelik uyduruk bi bohca vermislerdi benim annemlere. Bohca mevzulari acilinca hep sinir olurum

evet bencede en güzeli geline ve damada hazırlamak

evet nasılsa önce onlar getirir bi bekliyio görmekte fayda var.ona göre düşünürüm bende.ne gerek bar bu gibi şeylere anlamış deilim.sanki bohçadan ne oluo anlamadım gitti

benim annem hiç konuşmaz öyle şeyler.neyse adeti yapalım der kestirip atar.ben istemiorum.ama erkek arkadaşımla konuşucam bu durumu

İşte siz söyleyin annenize anne böyle istemiyorum diye her adeti yerine getirsek hem maddi hem manevi olarak çökeriz.mesela benim baba tarafımda kart dağıtmaya havlu patik vs götürülüyor.ki benim 5 amcam 3 halam onların çocukları var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…