vazgeçmez en iyisi iki yerdede nişan yapınzaten dugunde ıkı tane olur kınada çift dikiş gidersiniz :d
Bence de mantıksız.
40 gün 40 gece tören mi yapılacak?
Ama illaki yapacağım diyorsa erkek evindeki nişanı kendileri karşılasın.
Niye vazgecirmek istiyosunuz?
Kadinin tek oglu, kendi cevresi de nisani gorsun ister ben cok sacma bulmadim, hevesi varmis olsun iste bu kadar buyutulecek ne var
Neden karşı çıkıyorsun? Ne güzel fazladan takı takılacak. Sırf kayınvalide istiyor diye neden bu inat anlamam. O da bir anne ve oğlunun mutluluğunu sevdikleriyle paylaşmak istiyor.
Çok da abartılacak bir şey yok bence, kabul edin gitsin
Nisani karsilayacaklarsa, takilara niyetlenmeyeceklerse sorun yok.
Dugun nerde olacak? Izmirdeyse hic gerek yok'tan yuruyebilirsin.
Nisan kiz tarafinda yapilir. Ilk kez iki tarafta yapilmak istenen bir nisan torenini duydum :)) kinada ve dugunde cift cift gider sizde :)
Sizde evlendikten sonra x bana ceyrek takmisti bende ona ceyrek takacagim muhabbetine gireceksiniz. Annesinin bu beklentiside bana normal geldi. Nisan masraflarini onlar karsiliyorsa bence gereksiz gorsenizde gidin gonlu olsun
Olayın özü takı ise evde değil büyük biterde nişanı yapın.
Onlarda izmirden otobüs ayarlasın istanbula getirsinler insanları.
yani arkadaşım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
ikinci şıkkı seç cnm ,sonra anlarsın ne demek istediğimi!Takı işleri çokta umrumda değil. İnanın bana kimse bir şey takmasa sallamam. Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım modundayım.
Böyle bir teklifle gelseler yine kabul ederim ama ikinci kere yapılması çok garibime gitti. Düğün değil ki bu.
Amin.Hissettiğim neyse onu paylaştım. Düğünlerden nefret ediyorum. Zaten azıcık sosyal fobim var. Ne gerek var bunlara diyor içimden bir his. Diğer histe kırma canım erkek arkadaşının annesini diyor.
Altınlar umrumda değil desem? Tek isteğim şu formaliteler bitsin.Altınlara el koymayacaksa yapın gitsin
ikinci şıkkı seç cnm ,sonra anlarsın ne demek istediğimi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?