• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tarafından reddedilmek

en azından net bir şekilde söyleyip ayrılmış. Sizinle oynamamış. Neler görüyoruz neler

Beğenmeyi geçtim iletişim olmamış aranızda bu bence daha önemli.Acikcasi erkek daha realist bakmış bence olaya siz ise çok duygusal.2 kez bulusulmus ve doğru düzgün iletişim kurulmamış bir durumda erkek en doğrusunu yapmış.

Yani şöyle adam beğenmeseydi zaten baştan buluşmazdı diye düşünüyorum. Ama konu sahibesi hiçbir ilgi duymamış, karşıdaki adam da salak değil ya bakmış ki arada hiçbir elektrik, etkileşme yok istemiyorum demiş. Adam tamam deseydi de bu iş zaten it kak zorla gidecekti. Adam konu sahibesine gayet iyilik yapmış.

Siz beğenmeyince normal de erkek beğenmeyince neden anormal? Çok olağan bir durum. Herkes herkese ısınacak, beğenecek diye bir durum yok ki. Gururunuz kırılmasın hiç boş yere.

Yani şöyle adam beğenmeseydi zaten baştan buluşmazdı diye düşünüyorum. Ama konu sahibesi hiçbir ilgi duymamış, karşıdaki adam da salak değil ya bakmış ki arada hiçbir elektrik, etkileşme yok istemiyorum demiş. Adam tamam deseydi de bu iş zaten it kak zorla gidecekti. Adam konu sahibesine gayet iyilik yapmış.
Pek te ilgisiz değildim ki ben tanımak istedim aslında. Pek beğenmemiş olsam bile belki anlaşırız diye düşündüm. Sorular sordum. Ama o da doğru düzgün konuşmadı. Çok kopukluk oldu 2. Kez de neden görüştüğünden emin değilim belki anne babası ısrar etmiştir daha iyi tanısan diye falan.

Pek te ilgisiz değildim ki ben tanımak istedim aslında. Beğenmemiş olsam bile belki anlaşırız diye düşündüm. Sorular sordum. Ama o da doğru düzgün konuşmadı. Çok kopukluk oldu 2. Kez de neden görüştüğünden emin değilim belki anne babası ısrar etmiştir daha iyi tanısan diye falan.
Pek çabaladığını da görmedim, hissetmedim.

Beğenmeyi geçtim iletişim olmamış aranızda bu bence daha önemli.Acikcasi erkek daha realist bakmış bence olaya siz ise çok duygusal.2 kez bulusulmus ve doğru düzgün iletişim kurulmamış bir durumda erkek en doğrusunu yapmış.
İletişimde kopukluk neden olabilir ki sizce
İlgisizlikten değil mi

kız sıkma canını boşveeeeer, zaten sen de beğenmemişsin ki, beğenseydin beğenmemesine karşı bir kırgınlık yaşardın ama ben senin yerinde olsam "hele hasbama bak o neymiş de beni beğenmemiş asıl ben onu beğenmemiştim" diye gülerdim arkasından :ukala:

Merhaba
Beni çok üzen bir durumu paylaşmak istedim.

Tanıdıkların vesilesiyle biriyle görüştürülmek istendim. Belki iyi bir insandır diye tamam görüşelim demiştim. Görüşmeden önce birbirimizin fotoğraflarını görmüştük. Sonra karşı taraf görüşelim demişti.

İlk görüştüğümüzde doğru düzgün iletişim kuramadık. Açıkçası ben de onu pek beğenmedim fiziksel olarak ama iyi bir insan olduğunu hissettim, olumsuz bakmadım. Davranışları hoşuma gitti. O da bir kere daha görüşmek istemiş ama 2. görüşmeden sonra da ,ilk görüştüğündeki hislerinin değişmediğini söylemiş.

Çok gururum kırıldı ağladım. Beğenmediğim biri tarafından reddedildim ona da şaşırdım. Özgüvenim biraz sarsıldı kendimi beğenmemeye başladım. Bir daha başıma gelirse diye kaygılandım.

Sen de beğenmemişsin zaten diyebilirsiniz ama ne bileyim iyi bir insana benzediği için nötrden biraz daha olumlu bakıyordum. Böyle durumlar yaşadınız mı, ne yaptınız?
Sen begensen neyse de beğenmemiş sin bile. Kendine güveninizi bu kadar basit şeylere bağlamayın

Görünüşü beğenmese ilk randevulaşma olmazdı. Enerjiniz tutmamış muhabbetiniz sarmamış demek ki yani bu da çok doğal. Mesela adam dışadönük kişilerle eğleniyordur siz içedönüksünüzdür vs vs. Bence birileriyle fiziksel görüşmeden önce biraz chatleşin sürpriz yumurta gibi olmasin

Bu kadar karalar bağlamaya gerek var mı? Bu iş bu şekilde tekrarlamıp dursa 25. Görüşmede ayrılsanız niye baştan söylemedi olurdu. Hiç beğenmese hiç görüşmez ya da ilkinde olumsuz der geçer. Ayıp olmasın gururlar kırılmasın diye evlenip boşanacak haliniz yok ya. Kısmet değilmiş Hayırlısı ileridedir

Merhaba
Beni çok üzen bir durumu paylaşmak istedim.

Tanıdıkların vesilesiyle biriyle görüştürülmek istendim. Belki iyi bir insandır diye tamam görüşelim demiştim. Görüşmeden önce birbirimizin fotoğraflarını görmüştük. Sonra karşı taraf görüşelim demişti.

İlk görüştüğümüzde doğru düzgün iletişim kuramadık. Açıkçası ben de onu pek beğenmedim fiziksel olarak ama iyi bir insan olduğunu hissettim, olumsuz bakmadım. Davranışları hoşuma gitti. O da bir kere daha görüşmek istemiş ama 2. görüşmeden sonra da ,ilk görüştüğündeki hislerinin değişmediğini söylemiş.

Çok gururum kırıldı ağladım. Beğenmediğim biri tarafından reddedildim ona da şaşırdım. Özgüvenim biraz sarsıldı kendimi beğenmemeye başladım. Bir daha başıma gelirse diye kaygılandım.

Sen de beğenmemişsin zaten diyebilirsiniz ama ne bileyim iyi bir insana benzediği için nötrden biraz daha olumlu bakıyordum. Böyle durumlar yaşadınız mı, ne yaptınız?
begenseydı yuksek ıhtımal bı kere daha gorusup bırakacaktın. ''O da bir kere daha görüşmek istemiş ama 2. görüşmeden sonra da ,ilk görüştüğündeki hislerinin değişmediğini söylemis'' anlamadım kı bu cumlenı.

Back
X