sevdiğim biri var 2 günde 1 haftada 1 2 haftada 1 falan instagramdan mesajlaşıyoruz ben güzel fotoğraf atınca genelde yorum yapıyor ve bana dediği şey dolaylı yoldan, onu beklemem. Yani o şuan stajyer 5 ay sonra mesleğine başlayacak tam olarak hem bu yüzden hemde şuan biraz ortam yapıyor işi için lazım olacak hemde gönül eğlendiriyor. Ben bu kişiyi beklesem aramızda ciddi birşeyler olacak belli ama ben beklemek istemiyorum şuan gelsin birşeyler başlasın istiyorum onu nasıl ikna edebilirim
Bu arada benim okulumun bitmesine 1 buçuk yıl var
Sizin birlikte olmaniz neye engel oluyormuş?
Cok anlamsiz.
Biraz saga sola bakayim, daha iyisini bulamazsam gelirim demek istiyor bence. Yol ver gitsin
Sizin birlikte olmaniz neye engel oluyormuş?
Cok anlamsiz.
Biraz saga sola bakayim, daha iyisini bulamazsam gelirim demek istiyor bence. Yol ver gitsin
Edemezsin canim onun niyeti yoksa.
En fazla ilgin hoşuna gider ama arayişi da devam eder. Ek olarak olgun birisinden bahsetmiyoruz, kani deli akan genc bi cocuktan bahsediyoruz. Zor gorunuyor
Edemezsin canim onun niyeti yoksa.
En fazla ilgin hoşuna gider ama arayişi da devam eder. Ek olarak olgun birisinden bahsetmiyoruz, kani deli akan genc bi cocuktan bahsediyoruz. Zor gorunuyor
En basiti: Adam cok uzaklarda degilse, "Haftasonu oralardayim, bir kahve icebiliriz" seklinde sen topu ona at ve cevabi bekle. Erkek tavlamanin bir sanati yok, ya seni yetirince begenmistir, veya begenmemistir. Bukadar basit. Normal bir erkek, begenmedigi bir kiza zaman ve vakit harcamaz. Bulusmak istemiyorsa, öyle sadece instagram'da ego kasiyordur. Bu durumda hic bosuna vaktini harcama.