• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Erkek tecrübesi... Hmm sitede kendi durumumu ifade edecek tam bir şey bulamıyordum, bana bu terminolojiyi sağladığın için teşekkür ederim.

=(

Evet baslangic seviyesinde oldugumu soyledi

Uzun zamandir bu konu benim canimi yakarken fake oldugumu dusunmen uzdu

Ben gideyim doktora " benim cayım kesinlikle koyu olmalı, buna takıntılıyım " dersem , kesin bana da " baslangictasin, obsesifsin " derler.
Bunun bir tedavisi var. Eğer teşhis konulduysa " okb yim , okb yim " diye dolasilmaz ortalıkta.
Her yapılan düşüncesizce harekete bu hastalık kılıf uyduruluyor.

21 yaşındasın. Aklın var. 3 yıl önce hayır dediğin adam şimdi başkasını seviyor hepsi bu. Fotoğraflara bakıp intihar etmeyi düşünüyorum " demek okb sonucu değildir. Okb yim , bu şekilde düşünmem normal demenin sonucudur.

50 kişi yazsın burada, sen kendi aklını kullanmadiktan sonra hiçbir ise yaramaz.

Bibibellanin dediği gibi bu hastalık dile yapışmış sadece. Yaramaz çocuk kılıfı gibi.
Isteyen kurtulur. ( ileri derecede değilse )

Ben gideyim doktora " benim cayım kesinlikle koyu olmalı, buna takıntılıyım " dersem , kesin bana da " baslangictasin, obsesifsin " derler.
Bunun bir tedavisi var. Eğer teşhis konulduysa " okb yim , okb yim " diye dolasilmaz ortalıkta.
Her yapılan düşüncesizce harekete bu hastalık kılıf uyduruluyor.

21 yaşındasın. Aklın var. 3 yıl önce hayır dediğin adam şimdi başkasını seviyor hepsi bu. Fotoğraflara bakıp intihar etmeyi düşünüyorum " demek okb sonucu değildir. Okb yim , bu şekilde düşünmem normal demenin sonucudur.

50 kişi yazsın burada, sen kendi aklını kullanmadiktan sonra hiçbir ise yaramaz.

Bibibellanin dediği gibi bu hastalık dile yapışmış sadece. Yarama çocuk kılıfı gibi.
Isteyen kurtulur. ( ileri derecede değilse )

Tamam dedigin gibi olsun obsesif olmasam bile her gece kendimi yicek kadar takintiliyim ona

Tamam dedigin gibi olsun obsesif olmasam bile her gece kendimi yicek kadar takintiliyim ona

Aklın mi yok ? Mantığını devre dışı bırakacak hangi faktör var ortada ? Çok yakışıklı " olması mi ?
Tamam her gece takılmaya devam et o zaman.
Hayat senin gördüğün yerden değil bunu unutma. Açıl biraz. Oku, araştır, kendini kazan.

Erkekleri asik etmeyle ilgili arastirmalar yapip deftere yaziyorum birbirimize yardim edelim mi?

Ben aşk değil metalaştıracağım ve bana sağlıklı yavrular verecek bir bey arıyorum. Bunun için de evlenme yaşı gelmiş beyleri benimle tanıştırsa burdaki hanımlar tamamdır.

Allah seni napmasın :KK70: bulamadın mı daha :KK53:

Sanki yardımcı oluyorsunuz da bibi hanım. :(

Şaka dimi şaka :oha:

Neden saka olsun?

Aklın mi yok ? Mantığını devre dışı bırakacak hangi faktör var ortada ? Çok yakışıklı " olması mi ?
Tamam her gece takılmaya devam et o zaman.
Hayat senin gördüğün yerden değil bunu unutma. Açıl biraz. Oku, araştır, kendini kazan.

Iste anlamiyosunuz bende her seyin farkindayim ama olmuyo baska seylere odaklanamiyorum

Back
X