- 30 Kasım 2010
- 9.609
- 19.279
- 448
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Vayy serde şairlik var :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy serde şairlik var :)))
Harley Quinn seçimi tesadüf olamaz değil mi?
Yaşadığı aşk mı, uçuk kaçık tavırları mı peki, karakterde beğendiğin?
Birini kendine aşık edemezsin... Aşık olmuş birinin ilk zamanlarda yaşadığı yoğun duyguların sürekliliğin, azalan oranda da olsa, sağlayabilirsin.. Veyahut aşkı körelmiş birinin aşkını, sana aşık olduğu zamanlarda ki duygu durumunu simüle etmeye çalışarak yeniden canlandırabilirsin...
Bu..
Iste o usluptan kaynaklaiyor. Biz burdan bakinca asik ve aci ceken bi kiz degil 2 gun sonra baskasina asik olacak birini goruyoruz. Onun icinde tiye aliniyorsun. :)
Vahh ki ne vahh !
Yazık gençliğin haline..
Eee o kadar evlendirme programı boşuna dönmüyor tv'lerde. Işte size misss gibi beyinler. Hayatta ki tek amaci eşeğe, bidona hallenen yurdum erkeğini kendine aşık etmek.
Bu zorlu yoldu Allah yardimcin olsun kardeş.. Hedefler çok büyük.. Hedefler Everest...
Yasamdan lezzet almana sevindim canim ama biraz orji ol" Şiir tecrübesi olanlar? Ve yaşamdan lezzet alıyor olmam "
![]()
Yasamdan lezzet almana sevindim canim ama biraz orji ol
sevgilisi olan birini kendine aşık etme isteği çok ilginç , iğrenç ve ahlaksızca hani bence bu isteği içinden sök at
durumunda ben <3 kendim yazan birinin intihat etme olasılığı bana çok düşük geliyor hani kendimi sevmesem bu görüntülerden sonra kesin intihar ederdim modundasın sadece fazla abartma :)
birde başkasının taklitiyle birini kendine aşık edersen gerçek kişiliğini tanıyınca senden soğur iş afedersin b*ka sarar hani bünyeye kalbe ruha vicdana zarar bu yönetem be gülüm
kişiliğin oursun az çok kendini bul ne istediğini bil çorap söküğü gibi gelir hani
aşık etme yolu yerine erkekelrin şu hareketi ne anlama gelir gibi sorular çok çok daha yarar sağlar böyle başlık aç bize faydalanalım![]()
![]()
![]()
Hayatta en sevdiklerini kaybetmiş, maddi manevi dibe vurmuş, artık nefes alamadığı ve başka çıkar yol bulamadığı için intihar eden insanlar varken böyle ergence meseleler yüzünden "intihar edecek olmam" diye başlık atmanız çok düşüncesizce. Ayrıca ilişkisi olan birini ayartmayı düşünecek kadar yaşama sevinciniz var merak etmeyin.
Kusura bakma ama ..
Biyolojik yaş 20-25 belki daha büyük, ama beyin yaşı 10.
Adamı bırak bence, sana 1,5 yıl önce teklif etmiş ve sen belki ceviz kabuğunu doldurmayacak kendince geçerli bir nedenden dolayı reddetmişin.
Belli ki mutlu, ilişki yapmış. Karşısına birşey olmamış gibi çıkıp, huzurunu bozmak, rahatsız etmek olmaz.
Bazen sevdiğini mutlu görmek için ayak bağı olmamak gerekir bayan.
Ha bişey daha; öyle ölürümler, onsuz yaşayamam diyenleri çok gördük, karşısına bir başkası çıktığında eski (!) sevdiği kişiden ötürü 'o kimdi ya' deniliyor.
Vesselam.
10 canim olsa bir erkek icin bir tanesini bile vermem.. Ne asagilayici..
Benim gozumde bunun guc ile ilgisi yok.. Gurur ile ilgisi var, kadinlik gururu ile ilgisi var, onur ve haysiyet ile ilgisi var, kendine verdigin deger ve saygi ile ilgisi var.. Guc ile yok..Ne guzel iste guclusunuz ama ben degilim
Benim gozumde bunun guc ile ilgisi yok.. Gurur ile ilgisi var, kadinlik gururu ile ilgisi var, onur ve haysiyet ile ilgisi var, kendine verdigin deger ve saygi ile ilgisi var.. Guc ile yok..
Kendini sevmek ve kendine saygi duymak icin guclu olmaya gerek yok.
Sen "askta gurur olmaz" sozunu yanlis anlamissin.. Asli da Keremi sevmis, Leyla Mecnunu, Sirin Ferhati.. Hangisi intihar etmis? Etmeyince onlarinki asktan mi sayilmamis?Askta malesef gurur olmuyor eger olursa o da ask olmuyo. Ayrica ben bu zamana kadar hep iyi olan taraf oldum hatta benim iyiligimden yararlanmaya calisan cok kisi oldu ve anladim ki iyi olmamak gerekiyomus
Sen "askta gurur olmaz" sozunu yanlis anlamissin.. Asli da Keremi sevmis, Leyla Mecnunu, Sirin Ferhati.. Hangisi intihar etmis? Etmeyince onlarinki asktan mi sayilmamis?
Erkek tecrübesi olanlar derken![]()
Standardımi varki bununYani erkekleri taniyan sdfgd