• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Ustteki mesajimi okursan ciddiye alamadigimin derdinden ziyade attigin baslik oldugunu gorursun.

Kadin erkek iliskisinde tecrubeli olanlar desen hadi bir nevi de "erkek tecrubesi" olan nedir yahu. Ne kaba bir tabir..

Konuna gelince bence cok bos vaktin var senin. Kendine guzel bir mesgale bul.

"Az once fotograflarina baktim aklimdan intihar gecti"

Intihar etmek, canindan hayatindan vazgecmek bu kadar kolay mi? Reklamlarda cips gordum canim istedi gibi yazmissin. Sonra insanlardan ciddiyet bekle..

Sen sahte ol yada olma her halukarda mutlaka bir uzmana gorun..

Dedigim gibi benim uslubum boyle bunu degistiremem. Intihar konusuna gelince onda ciddi degildim zaten

Ne olur saka yapmak icin bunlari yazdiginizi, yazin! o_O

Neyse, mutluluklar dilerim...

Tesekkur

Dedigim gibi benim uslubum boyle bunu degistiremem. Intihar konusuna gelince onda ciddi degildim zaten

Tesekkur
Bu sabah birbirlerine Günaydın aşkım dediler ^^
Yan yana gelince sariliyorlar birbirlerini öpüyorlar ^^
Düşünsene şu an mesajlasiyoooorlar

yazdığına göre onlar mutlu. istesen bile aralarına girebilecek (senin tabirinle erkeği elde edebilecek) kapasitede olduğunu pek sanmıyorum

Kapasitem seni niye bu kadar alakadar ediyor? Mune Mune

Bu sabah birbirlerine Günaydın aşkım dediler ^^
Yan yana gelince sariliyorlar birbirlerini öpüyorlar ^^
Düşünsene şu an mesajlasiyoooorlar

Sen cok tatlisin yaa <3 mesajini begenen arkadaslarda oyle <3 kendi mutsuz hayatina don bence, ben seni aşarim

Kapasitem seni niye bu kadar alakadar ediyor? Mune Mune

Sen cok tatlisin yaa <3 mesajini begenen arkadaslarda oyle <3 kendi mutsuz hayatina don bence, ben seni aşarim
:dondurma:Canım laf ettiğin insanlar buranın demirbaşları.dikkat et harcarız seni ,ruhun duymaz :) saçma sapan konular açanın hazin sonu seni bekler..haydi şimdi sütünü iç ve büyü...:halay:

:dondurma:Canım laf ettiğin insanlar buranın demirbaşları.dikkat et harcarız seni ,ruhun duymaz :) saçma sapan konular açanın hazin sonu seni bekler..haydi şimdi sütünü iç ve büyü...:halay:

Aasdffsa sevgili Mune Mune e laf etmedim tabi ki ne haddime assdffsa laracroft (asdfs) adli uyeye dedim o cumleyi ;) ayrica sadece uyardim kendisi bana kapasitesiz dedi

Ya 21 yaş ne ki çalış oku. Senin ki aşk degil başkasına gitmesini seni unutmasını hazmedememek.Adamın hayatında başkası var resmen nasıl elinden alırım diye düşünüyorsun ayıp. Erkek tecrübesi ne demek bilmiyorum ama ilerde sen ders verirsin artık. Edep azıcık edep hanım efendiye bu yakışır.

Erkekler konusunda tecrubem cok yok ama reddetigin biri baskasıyla olunca mı kıymete bindi derler adama. Geçti borun pazarı diyeyim yoluna hayatına bak sınavına calıs.

Sonucta araya giren o midesiz kadinlardan mi olmak istiyorsun.yazik

Senin derdin aşk falan değil seni unutması başkası ile olmasını çekemiyorsun !! Bide utanmadan bizden tüyo istiyorsun nasıl alırım o kızın elinden diye !

Aasdffsa sevgili Mune Mune e laf etmedim tabi ki ne haddime assdffsa laracroft (asdfs) adli uyeye dedim o cumleyi :KK66: ayrica sadece uyardim kendisi bana kapasitesiz dedi
Burçak ben anladım bana demediğini, açıklama yapmana gerek yok, yazının gidişatı öyle olmadığını gösteriyor zaten ama konunu kapatalım bana kalırsa, çünkü hem polemik çıkacak hemde üsluplar bozulacak gibi.

Back
X