erkek tişörtünden kendime salaş yelek yaptım...

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
46
40
Zonguldak
eşimin giymediği bir tişörtü vardı

$d.webp

rengini çok beğeniyordum
değerlendirmek istedim
bir sitede görmüştüm fikir oldu bana ve kendimce birşeyler katarak yeleğe dönüştürdüm :8:

$b.webp
$m.webp

ben beğendim :32:
sizce nasıl ?

arkasını değiştirdim demiştim arkadaşlar
işte yeni ve son hali :8:
karşınızda yastık mankenim :1:

$DSCI2799.webp

fikir aldığım sitede yeleğin özelliği dikişsiz olmasıydı
benim pek içime sinmedi
biraz dikiş kullanarak bu hale getirdim :34:

yeleginiz cok guzel olmus ama nasil yaptinginizida bi anlatabilirmisiniz gecenlerde kendime dizde biteen kisa kollu penye bir elbise aldim ama oglum bir anda aglayip magzayi savas alanina cevirince hemen alip cikmak zorunda kaldim bedenine bakmadim beden bana cok buyukdu neyse ertesi gun gidp degistireyim dedim ama ayni elbisenin bedeni olmayinca baska biir elbise aldim oda petrol mavisi kisa kollu dizde bitiyo ama ontarafi gogusten dize kadar permuarli neyse esim begenmedi bu elbiseyi acaba antllaitim bu elbiseden sizin yaptiginiz gibi bir yelek olur mu olursa nasil olur anlatirsaniz sevinirim

yeleginiz cok guzel olmus ama nasil yaptinginizida bi anlatabilirmisiniz gecenlerde kendime dizde biteen kisa kollu penye bir elbise aldim ama oglum bir anda aglayip magzayi savas alanina cevirince hemen alip cikmak zorunda kaldim bedenine bakmadim beden bana cok buyukdu neyse ertesi gun gidp degistireyim dedim ama ayni elbisenin bedeni olmayinca baska biir elbise aldim oda petrol mavisi kisa kollu dizde bitiyo ama ontarafi gogusten dize kadar permuarli neyse esim begenmedi bu elbiseyi acaba antllaitim bu elbiseden sizin yaptiginiz gibi bir yelek olur mu olursa nasil olur anlatirsaniz sevinirim

kollarını ve yakasını çıkardım ön ortadan kestim ama asıl modeli omuzları ve arkasını büzerek oluşturuyorsun
tişört kesildiği zaman içe doğru kıvrıldığı için önünü ve kollarını dikmedim.
yelek yapmak istiyorsan kollarını kesip omuzdan büzdürebilirsin
yada fermuarı çıkarıp yine kolları kesip yeleğe dönüştürebilirsin belinde kalın kemerle kullanabilirsin mesela.
ama benim kestiğim tişört bol olduğu için yelek yapınca dökümlü durdu senin elbise bedenine göre olduğu için önden kesince yelek olarak önü kapanmayabilir :26:
elbiseyi görmediğim için fikir vermek çok zor çünkü ben birşeyi kesip biçmeden önce evirir çevirir ne yapmak istediğime öyle karar veririm. keseceğim giysinin ziyan olmasını istemem.
önü fermuarlı elbiseleri genelde plaj elbisesi olarak kullanıyorlar
plaja uygunsa hiç kesme bence :34:

bacıııım ellerine sağlık harika olmuş. fikir varmek serbest mi??
pamuk dantel satılıyor hazır. biraz büyük takı malzemecilerde ya da bazı mefruşatçılarda mı ne..
ondan alıp komle kenarlarını çeviriren var yaaaaa harika olur... krem rengi olucak....

bacıııım ellerine sağlık harika olmuş. fikir varmek serbest mi??
pamuk dantel satılıyor hazır. biraz büyük takı malzemecilerde ya da bazı mefruşatçılarda mı ne..
ondan alıp komle kenarlarını çeviriren var yaaaaa harika olur... krem rengi olucak....

tabi canım fikir eleştiri saygı çerçevesinde olduğu sürece herşey serbest :)
biliyorum o dantelleri başka bluzlerde kullanmayı düşünüyordum ama almaya fırsat bulamadım ama bu da süper fikirmiş :34:
bu yelekte hiç düşünmemiştim dantel olayını
şimdi gözümde canlandırdım da güzel olur gerçekten
teşekkürler fikir için :54:

Harika olmuş, güzel bir şekilde değerlendirmişsin. Bir kadının elinden ne kurtulabilirki :kkk:

ellerine sağlık çok güzel olmuş hatta harika olmuş...güle güle giy canım...

Back
X