Erkek uyeler:47::47:

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
evet kizlar bazi supheci konusmalari olsun actigi topikler olsun bize kadin dedirtmeyecek uyeler var
ve ben boyle bir konu acmak istedim cunku rahatsiz oldum burasi KK burasinn ozeli kadinlar toplulugu olmasi erkek sinek bile istemiyoruz burda yaa erkekler olacaksa diger sitelerden ne farki kaldi ki bide bana kizmayin olur mu¿¿¿¿¿topik acacak kadar onemli buldum cunku....

Bildigim tek erkek uye Kazen var mi sizin bildiginiz

geçenlerde geçmiş konularımı okuyup bana yardımcı olabileceğini destek olabileceğini söyleyen cinsiyetinin erkek olduğunu belirten bir üyeden mesaj aldım yani vardır mutlaka ben bizzat şahit oldum

ee napmak lazım engelleyemeyiz ki bu durumu canı sıkılan ergen çok

Ben cok fazla erkek oldugunu dusunmuyorum sonucta kadinlarin ilgisini ceken konular yogunlukta.
Olanlar varsada seviyeli olduklari surece ben bir sorun gormuyorum.

Biri de konularinda surekli " 30yasinda yakisikli bekar kardesinden bahsetmis" ama her konuya yakisikli beksr kardesimin bi derdi var diye baslamis. Cocuk bile anlar kendinden bahsettigini.

geçenlerde geçmiş konularımı okuyup bana yardımcı olabileceğini destek olabileceğini söyleyen cinsiyetinin erkek olduğunu belirten bir üyeden mesaj aldım yani vardır mutlaka ben bizzat şahit oldum

Yaaaaa engelleyemezler mi?? Bisi yapmalarini istyrum yaaa cunku buraya giresim bile gelmiyor eeeee siz sikayet ettiniz mi muneye ne oldu o uyeye

Biri de konularinda surekli " 30yasinda yakisikli bekar kardesinden bahsetmis" ama her konuya yakisikli beksr kardesimin bi derdi var diye baslamis. Cocuk bile anlar kendinden bahsettigini.

Ewet birde konu acmazlar mi SON MODA SUTYENSIZ GOGUSLER DIE ahhhh ahhh bide farkli farklicumleler kuruyorlar ewliyim sonra nisanliyim bir kizim bir bayanim

ya bu erkek uyeler bana neden mesaj atmıyolar acaba benı begenmıyolarmı?:44::44:

Ben cok fazla erkek oldugunu dusunmuyorum sonucta kadinlarin ilgisini ceken konular yogunlukta.
Olanlar varsada seviyeli olduklari surece ben bir sorun gormuyorum.

Canim benim rahatsiz olmm su biz burda nolarimizi birbirimize nolarimizi veriyrz tnsmk icin konusyr ya aldgmz tel nosu erkkse bn esime nasl hesap verrm

Merhaba ,

Şüphe ettiğiniz konu veya mesajları kib ( kötü içerik bildir ) butonunu kullanarak bildirirseniz adminler ve yönetim gerekli kontrolleri sağlayacaktır.

kadın olmak nasıl birşey diye meraktan geliyolar arada

Canim benim rahatsiz olmm su biz burda nolarimizi birbirimize nolarimizi veriyrz tnsmk icin konusyr ya aldgmz tel nosu erkkse bn esime nasl hesap verrm

Netten tanistiginiz insanlara tel nosunu vermek iyi cesaret sizinki.
Ben bayan oldugunu bilsem dahi vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…