Erkek yapar....

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
23
Evlilikde erkek kadini gicik etmek icin herseyi yapar uzer anlayissiz davranir kadin kibarlik.bekler biraz anlayis ...
Kadin soylediginde yapar erkek ama kadin soylenmeden yapilmasini ister kadini mutlu eden seyler ufacik seyler ama olmaz istee. Sonra kadin trip attimi herseye laf soyleyince kadin suclu olur neden ?kadin ne yapmalida mutlu olmali

Doğru erkek olduğuna inandığı kişi denk gelene kadar evlenmemeli ya da erkek basta kendini belli ettiğinde illaki belli olur, eğer yine de evlenecekse tüm olumsuzluklarına katlanmayı göze alarak bu karari vermeli.

Başta gormezden gelip sonra değistiririm diyerek evlenen ya da hic tanimadan imza atan kadın mutsuzluga mahkum olur.

Kendini kandirmayan gercekleri gören ve uygun secimler yapan kadin mutlu olur.

Evlenip ilk hevesler gectikten sonraki pismanlik maalesef ise yaramiyor.

Kimsenin zihin okuma gücü yok, görmek istediğiniz muameleyi, nelerden keyif aldığınızı, ilişkide nelerden hoşlandığınızı ve nasıl jestler beklediğinizi güzel bir sohbet anında konuşun.

Bile göre yapmaması daha kötü, bilsin de yapsın. Çabalamak sevgidendir. Öyle siz demeden tam da sizin istediğinizi yapacak adamlar filmlerde oluyor, her erkek kadını tarafından bir miktar yoğurulmak ister ilişkide. Hamuru güzel olsun da gerisi hikaye.

işte tam da bu . Ama nedense kadınlar maalesef uygun seçim yapmaz. Mutsuz olur sonrada karşıdaki adamı kendisini mutlu etmemekle suçlar. Oysaki biri ona dese bu adam hep böyleydi sen görmek istemedin diye ne isabetli olur.

Eee dediğiniz gibi kadınlar soylenmeden yapsın istiyor, karşıdaki muneccim olsun istiyor, anlatmak yerine anlasın diye trip üstüne trip kapris üstüne kapris yapiyor. Tamam erkekler de mükemmel demiyorum ama kadınlar cokkk kaprisli olabiliyor hem de çok

Aynen. Buradaki dertleri okudukca ve kendi hayatimda yasadıklarima da bakinca cok net gorüyorum ki kadinlar duyuyor , gormüyor.

Yani kadın soylenenlere inaniyor ama gerceklere bakmıyor. Oysa lafla peynir gemisi yürümuyor, kim ne derse desin ki herkes herseyi soyler bi bakmak lazim dediklerini yapiyor mu, yapabilecek biri mi, bugüne kadar ne yapmış.

Mesela sevgiliyken hesabı hic ödemeyen bir erkekle evlenip sonra da kocam cimri çikti demenin bir anlamı var mı?

Kadınlar çok akillı olmak zorunda, erkeğin soylediklerine kanıp, hayaller kurup evlilige atlayip sonra da cekmek zorunda kalan yine kadın oluyor maalesef ki ben de bosanmiş, bunları yasamiş biriyim.

Ben her zaman adım atmak için karşınızdakini beklemeyin derim ben ne istiyorsam nasıl olmasını istiyorsam bunu eşime söylüyorum söylemekten bilmiyorum ve ben de çok ilgi gösteririm cinsi münasebet dışında tensel temasınızı arttırın eşinizin oturduğu koltuğa oturun ama onunla temas halinde olun her durumda tensel temasın önemli olduguna inanıyorum konuşurken otururken yürürken her fırsatı değerlendiririm . Küçük espiriler vs ben her zaman kendi mutluluğum için çalışıyorum yani ama hep ben yapıyorum diye düşünmüyorum . Mesela dün aksam eşim alış veriş listesi istedi yarın yapılacaklar listesi vs ben de hemen bi liste hazırladım .
1 eş opulerek uyandirilacak
2 eşe iltifat edilecek
3 tüm gün romantik olunacak
4 belki alış verişe de gidilebilir
Eşim de aldı okudu birlikte güldük sabah da kalktı yaptı :)) yapmayadabilirdi ama ben o yapmiyo diye vazgecmezdim neticede sadece onu mutlu etmek için uğraşmıyorum . Ne zaman yapmaktan vazgeçerim eğer beni terslerse vs o zaman yapmam belki ama o yapmiyo diye vazgecmem

Kapris, trip, sitem, küsme, duygusal sucluluk hissettirme çok ilkel tepkiler ve asla ise yaramaz. Ancak cidden kadın dır dırı , kadın kaprisi diye bisey var ki valla arkadaslarimda gorunce bir kadin olarak ben bile yılıp uzak duruyorum.

Bu tripten sonra erkeğin gelip yapması da ne kadar hoş olur tartışılır. Herhalde onlara hoş geldiği için bu taktikten ilerliyorlar. İçinden gelerek yapması, doğal olması iki tarafın da bence daha iyi.

aynen bende bu hataları yaparak evlenmiş sonra hata yaptığını görünce boşanmış türlü çileler çekmiş ama yılmamış uzun bir süre sonra ikinci evliliğini yine uzun bir tanıma süresinden sonra yapmış ve şimdi de benden mutlusu sanırım yok diye sevinen bir insan olarak sizinle aynı fikirdeyim.

Karnımız çok açtı pazara gittik alalacele domatesleri rast gele koyduk poşete eve geldik çürük çıktı. Şimdi kimi kime şikayet edeceğiz ki . İşte biz kadınlar bunu yapıyor. Genç kızlarımız ve ikinci evliliğini yapacak olgun hatunlarımız ne kadar işi aceleye getirirse ne kadar sorunları görmezden gelirse kendilerine o kadar mutsuz bir evliliğinin kapılarını açıyorlar.

Kadın karşısındakinin müneccim olmadığını, isteklerini söylemesi gerektiğini öğrendiği zaman mutlu olur bence. Erkeklerin zihninizi okumasını beklerseniz, çok beklersiniz. Ya tavırlarınızla (trip atarak, surat asarak değil yapılmasını istediklerinizi karşınızdaki insana yaparak) ya da sözlerinizle bir şekilde kendinizi anlatmazsanız eliniz boş, kalbiniz kırık kalır.

Bir de şu var, evlenmeden önce değiştiririm nasıl olsa dediğiniz öküzler değişmeyince krize giriyorsunuz. Ama onu öyle sevdiniz, öyle seçtiniz ve evlendiniz. Kimsenin karakteri radikal bir şekilde değişmez, öküzün içinden kelebek çıkmaz.

Son düzenleme:
Erkeklerin poposunu kaldirip,evde her işini köle gibi yapan kadin onlara böyle davranmasını yine kadın öğretiyor.Erkekler bebek değil önüne yemek ütülü kıyafet vs. Erkeklere her zaman kadının birey olduğunu hatırlatmak,erkek evlatları da birey gibi yetiştirmek lazım.

Sizin adınıza çoook sevindim dilerim mutlulugunuz daim olsun Rabbim nazarlardan korusun.

Sihirli kelime dediginiz gibi "zaman". Tanimak icin bir süreye ihtiyac var acele etmeden ve fazla duygusallıga kaymadan mantikla da degerlendirerek karar vermek lazim.

Cok iyi anlasan ciftler bile ayni evin icine girince ne sorunlar cikiyor hele ki körlemesine yapilan evliliklerde bi de cocuk olunca isin icinden cikmak iyice zorlasiyor maalesef burada hep okuyoruz. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

katüm erkekler böyle değil. yanlış adamı seçip şikayet etmenin manası yok. seçmeyeceksiniz. seçtiyseniz de vazgeçeceksiniz. ucunda ölüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…