erkekde dovme severmisiniz,esiniz veya sevgiliniz yaptırsa tepkiniz ne olur

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
dovmeli erkeklerden hoslanırmısınız..sevgilinizin veya esinizin dovme yaptırmasına karısırmısınızopuyorumnanaktan

Eşim isterse dövme yaptırabilir,problem değil benim için.Anlamlı olsun yeter.sempatiksalakcinni

ben bayılyıorummmmmmmm
hayatımda yaptırmayı en cok ıstedıgım seylerden bırı ama
herkes baska bı yorum yapıyoo
o yuzden sevdıgımınde yaptırmasına ızın vermezdım sanırım

manasız. tribal mıdır nedir bişey yaptırdı?hiç beğenmiyorum..:umursamaz:arada çıkarttır bunu.. olmadı kolunu kestir diyorum..delikafaduldennaniknanik

benim erkek arkadasım yaptırdı hemde oyle herkesin hoslanacagı turden bisey degil korkunc bi suratkaydirigubbakcemile3 karısmam neticede kendi vucudu ya ne isterse yapsın

benim erkek arkadasım yaptırdı hemde oyle herkesin hoslanacagı turden bisey degil korkunc bi suratkaydirigubbakcemile3 karısmam neticede kendi vucudu ya ne isterse yapsın

O vücudun sahibi, bi gün eşin olursa..o korkunç suratla uyuyacaksın ama...aklinialirimsmilebanane deme..al eline neşteri kazı gitsin..:1shok:bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

O vücudun sahibi, bi gün eşin olursa..o korkunç suratla uyuyacaksın ama...aklinialirimsmilebanane deme..al eline neşteri kazı gitsin..:1shok:bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

artık ters tarafa yatarım gormemek icinkaydirigubbakcemile3

artık ters tarafa yatarım gormemek icinkaydirigubbakcemile3

ya tuturursa yok sağ taraf ,yok sol taraf..diyeeee..sempatiksalakcinni
Demedi deme..hemen müdahele et..en yakın zamanda bi lazer mrk.den rand. alın sildirmek için..aklinialirimsmile

dovmeye hem kadında hem erkekte bayılırım..
bana cok seksı gelıyor aklinialirimsmile
erkek arkadasım yaptırsa asla karısmam,keske yaptırsa kaydirigubbakcemile3
korkmasam bende yaptırıcam ama hem korkuyorum hem de anlamlı bır sey bulamıyorum bı turlu..belkı cocugum oldugunda yaptırırım...

ya tuturursa yok sağ taraf ,yok sol taraf..diyeeee..sempatiksalakcinni
Demedi deme..hemen müdahele et..en yakın zamanda bi lazer mrk.den rand. alın sildirmek için..aklinialirimsmile

yok simdilik iyi ya problem olmuyor benim icinde bende yaptırcamda boyle olunca birsey diyemezkaydirigubbakcemile3

neresine yaptırdığına ve boyutuna bağlı devasa birşey sevmem ama omuzda veya bilekte güzel duruyor bence

bende sevmiyorum ama yüzük parmağına çiftlerin ismini tövbe yaptırması hoş oluyorzemuszemus

yeni tanıştım daha erkek arkadaşımla bi kaç yıl önce koluna bi kuru kafa yaptırmış.sırf dövmesi var diye istemedim onu baştan ben istemediğim için sildircek opuyorumnanaktan

yeni tanıştım daha erkek arkadaşımla bi kaç yıl önce koluna bi kuru kafa yaptırmış.sırf dövmesi var diye istemedim onu baştan ben istemediğim için sildircek opuyorumnanaktan

cocuk iyiymis ben olsam sildirmem valla dovme icin istemeyeni ben hic istemem acıkcası kıymetini bilkaydirigubbakcemile3

Sevmem, çok isterse şahane (!) resim yeteneğimle ve de tahta kalemimle çiziktiriveririm kuş, kelebek ya da herneyse münasip bir yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…