erkekde dovme severmisiniz,esiniz veya sevgiliniz yaptırsa tepkiniz ne olur

Ben yaptır diyorumda yaptırmıyor bizde tam tersi bende var onda yok :))) Sayısı her yıl artıyor :) Dövme bir hastalık bir biçimi bir tane ile duramazsınız :)))

benim eşiminde var,seviyorum. bebiş doğduktan sonra ikimizin adını yazdıracakmış bidehihoyyyt

bi video görmüştüm adam koluna sevgilisinin resmini çişzdiriyo ama nasıl güzeldi ya sanki kolunun derisi yırtılmış içindende kızın yüzü çıkmış gibi duryodu süper di böyle bişi yapsa biterdim heralde:asigim: hatta bütün gün koluna yapışık yaşardım

Benim bitanemdede var. el bileğinden dirseğine kadar. :asigim: benim adım yazıyor japonca harfle. :asigim: bana süpriz yapmıştı aşkım.

Benim bitanemdede var. el bileğinden dirseğine kadar. :asigim: benim adım yazıyor japonca harfle. :asigim: bana süpriz yapmıştı aşkım.

vay be ne sürprizli sevgililer varmış şanslısın allah bozmasın canımopuyorumnanaktan

aminnnnn canım :1hug: bende istiyorum evlenince yüzük parmağımıza yapıcaz inşş.:asigim: alyansımı sola takıcam sağ yüzük parmağımıza adımız yazıcak öyle kararlaştırdık :asigim:

bazı erkeklere gerçekten yakışıyo öyle büyük büyük karışık dövmeler örnek verecek olursam Prison Break'te oynayan Wentworth Miller'in dizide heryeri dövme kaplıydı inanılmaz güzeldi Eminem'e de çok yakışıyo ama öyle dövmeli biriyle birlikte olmak istemezdim askımda yaptırsın istemem :umursamaz: küçücük biyerinde olabilir tabiki göze batmaması lazım bileğinin içi mesela öyle kolda da sevmiyorum hiçbiyerinde olmasın aman hıh o da benimle ilgili bişey yaptırırsa kabul ederim yoksa yok kaydirigubbakcemile2 lmaz:

Çok severim.
eşimde 2 adet bende de 1 tane var.
dövmeli erkek bana herzaman daha çekici gelmiştir.

Benm sevgilim askerdeyken yaptrmasını istemiştm şakasına ne diceğini
merak ediyodumm sadce.. İzine geldi, gdip yaptırmış benden habersiz dün gösterdi
gitmiş kolunun yukarısına sadece B harfi -tatlicadiarzu- hiç hoş durmamış
tabi bişey diyemedimmm benneyaptımki

askerde aklına gelmiş benim resmimden göğüs kısmına yüz kısmımı yaptığıp kucağınada bi bebek konduracaklarmış bi ben bi de bebeemiz olcakmış gibisinden bişi demişti sonra kolunada kanatlı absolute çizdirip bi kanata bnm ismimi diğer kanata bebeğimiz olunca onun ismini yazdıracaktı kendince istemedim sevmiyorum dövmeli herifleri hatunları hem dinimizde de günah...

benım eşimde koluna yukarıdan asagıya dogru benım adımı yazdırdı ... guzel duruyo baktıkçada çok hoşuma gidiyor.bende istıyorum. ama bıraz korkuyorum.

eşim yaptırmak isterse yaptırabilir abartı olmadıktan sonra. ama o hoşlanmıyor ben düğünde çok istedim , o istemedi ben de yaptırmadım.şimdi yaptırcam ama yaptır aşkım içinde kalmasın dedi geçen gün :lepi:

bende çok yaptırmak istiorum sevgilimde askerden gelsin o da yaptırcakmışş,,,hhiiiçç karışmam paşa gönlü bilirrr..

Benmde sevgilimin daha doğrusu bi kaç gün önce ayrıldığım sevgilimin kolunda adım yazıyor. Normalde böyle şeleri hiç sevmem isim yazmalar falan ve yaptıracağını bilseydim kesinlikle kabul etmezdim öyle bişeyi. Ama gördüğümde hoşuma gittimi hemde çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…