- 11 Eylül 2015
- 7
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi prenseshnm19
-
bişey yapmiyim mi yaniAkışına bırakın..
daha önce nasıl yakınlaştıysan aynısını yap.
acık ve net diyosun yanı :)Eski sevgilinle konuşup, nasıl yakınlaşacağını sorman..
Ben seninle tekrar birlikte olmak istiyorum de olsun bitsin.
Olursa senindir olmazsa hiç senin olmamıştır.
ne demek istedin yanizaten konuşuyormuşsunuz. olacaksa olur.
ayrıca "eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı" derler
pekı :)yuruyerek yakınlasma
kosarak yakınlasma
boyle seyler kendılıgınden karsılıklı gelısır
oda ısterse olur zaten
akısına bırak
ne demek istedin yani
siz hiç eskı sevgılınıze geri donmedınız galibahımm şöyle.
zaten irtibatınız var çocukta bir his olsa şimdiye bir şeyler olmuş geriye dönmüştünüz.
ha geriye dönülmesi anlamsız çünkü bir şeyler yaşamışsınız ve iki tarafın da bunu unutması mümkün değil, hafıza silinmedikçe.
yani baştan başlamak diye bir şey yok.
siz hiç eskı sevgılınıze geri donmedınız galibaD
hiç birşey söylemeyin o size yakınlaşacaktır zaten ayrılmanıza rağmen tekrar konuşuyorsa oda sizi geri istiyor demektir ...Yada süprizler yap ne bileyim doğum günü ile ilgili ona bir ajanda hazırla yani kol saati yada tişört gibi normal birşeyler olmasın özel bir hediye olsun ...bi erkek den hoşlanıyorum ona nasıl yaklaşabılırım . su an telden konusuyoruz . kendisi ayrıca eski sevgilim olur kendısı ile 4 ay bi birlikteligimiz oldu.
o dönem de dedemin rahatsızlıgı yuzunden ( kendisi kanser ve tedavi görüyodu ) sinirlerim cok bozuktu o yüzden sureklı sevgılıme patlıyodum sorunlu bi ilişki olmustu yani .
Ben kendımı suclu buluyorum bu ılışkıde basdan baslamak ıstıyorum .
2 ay oldu ayrılalı 1 hafta önce özür diledim ondan ama barısmak icin degil sadce o donemde yanımda oldugu için şuan normal arkadas gibi konusuyoruz ama ben onu geri istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?