erkekler acı cekermı

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
bı ılişkı bıttıgınde sızce erkekler uzulmezmı hep ole derler ya erkek unutur anında dıye.gercekten boylemıdır yoksa acı cekerlermı
yada kız nekadar bu ılsıkı ıcın ugrasırsa erkek acı cekmezken bıranda kaybettıkleerınıın farkına vardıklaırında acı cekmeye baslarlar bu sadece varsaımmı

yok canım onlar böylesi duygulardan mahrumlar allah onlara nasip etmemiş böyle duyguları.... hayvan ismi söyleyip hayvanlara hakaret etmek istemiyorum...onlar üzülmez onlar yanlızca acıkır tv izler ve kadınları üzerler...

bı ılişkı bıttıgınde sızce erkekler uzulmezmı hep ole derler ya erkek unutur anında dıye.gercekten boylemıdır yoksa acı cekerlermı
yada kız nekadar bu ılsıkı ıcın ugrasırsa erkek acı cekmezken bıranda kaybettıkleerınıın farkına vardıklaırında acı cekmeye baslarlar bu sadece varsaımmı

eğer çok sevmişse acı çeker ama biri gelir biri gider anlayışında ise acı çekmez kanımca.

Onlarda İnsan Tabi Acı Çekerler..
Ama Herkesin Acısı Kendisine Büyüktür..

Bence Onlarda Çok Acı Çekiyorlar, Ama Biz Kızlar Gibi Her Gördüklerine Anlatmıyorlar..
İçlerinde Tutmasını Biliyorlar..

Ve İçeri Atmak İnsana Daha Çok Acı Verir..

vardır herhalde ama benim aşık olduğum kişi beni onca sorunumla acımla baş başa bırakıp gidip başkası ile nişanlanacak ve de bunu bana gleip peri masalı gibi anlatacak biriydi... o yüzden bnm yaptığım her yorum düşmanca olur bu konuda ... :D :41:

Artık emin değilim bu konuda.Erkekler gerçekten çok yüzeysel ve hissiz varlıklar gibi geliyor bana...

Canları acır hemde çok pis acır acıdı mı? O yüzden bir kere canları acıdı mı dibe vururlar ama kadınlar daha çabuk toparlanırlar erkeklere göre. Tabi erkekler kadınlar gibi her şeyi dert edinmezler. Ama sevdiklerini kaybettiklerinde sevdiklerine bir şey olduğunda kendini dağıtan çok erkek arkadaşım oldu.Alkolü su gibi içen mi dersin, okulu bırakanları mı dersin işinde efor kaybedenleri mi? Hani erkekler ağlamaz derler ya yalan önümde kaç tane erkek arkadaşım salya sümük ağladı. Ya da kaç tane erkek danışanım ağladı sayamadım. Sadece bunu her yerde belli etmezler.

Kesinlikle erkeklerde acı çeker buna şahit oldum dile getirmezler belki ama gözlerinden çok net anlarsınız......

her erkek acı çeker ama bazısı dışına vurmaz çok gururludur kendi içinde yaşar özler ama belli etmez tabii hepsi de aynı değil

her erkek acı çeker ama bazısı dışına vurmaz çok gururludur kendi içinde yaşar özler ama belli etmez tabii hepsi de aynı değil

Kesinlikle..
Hem neden cekmesinler, gercekten sevdiler mi cok acı cekerler hersey daha cok içlerine oturur ama kızlar gibi herkese anlatmazlar..
Bende şahit oldum, o an anladım zaten.

şahit oldugum cok uzucu bı durum olduki.. evli ve cocuklu bır erkek arkadaşım, eski sözlüsüne hala ahh edıyordu..
o acıyı hiç unutmadıkları kanaatindeyim..

Son düzenleme:
Çekerler elbette onlarda etten kemikten bi kalbi olan varlıklar...
Ama ben benim yüzümden çekeni görmedim, çektirmedim hiçbir erkeğe...
Ben çok çektim biri yüzünden merhametin m si yokmuş bunu anladım ama.
Bir erkeğin acı çekmesi için gerçekten büyük bişey kaybetmesi lazım....

Kim diyor "erkekler anında unutur anında" diye?

Olmayacak dualara amin deyip, selam verilmeyecek adamlara prim verdikten sonra erkeklerin tamamına "kibrit suyu" dökmek ne kadar makul?

Forum bazen erkeklerin lanetlendiği ayinlere şahit oluyor... Oysa bir yandan da beş para etmez adamlar terk edip lutfettiği halde ağlayan kızlar konu açmaya devam ediyor... Erkekleri baş tacı eden zihniyet sonra topuğuyla ezmeye kalkıyor... Kişi kendisi ve muhatabı yeterli olgunlukta değilse, gözü kesmiyorsa aşık olmasın, yalnızlığıyla barışsın... Barışsın ki erkekler "Kadınları anlamak mümkün değil" Kadınlarsa "Erkeklerde merhamet yok, onlar insan değil" demekten vazgeçsin... Asırlardır yetmedi mi?

Geçen bir kızcağız "Erkekleri şeytandan beter yaptılar" demiş... Aynı kızcağız sevgilisini kötüleyen sayısız konu açmış... Bir gün "Dile benden ne dilersen, erkekler melektir" der, ertesi gün "Lanet olsun" onlara derseniz ne yaşadığınız şey aşk olur ne de karşı taraf size aşık olur...

Ve erkekler acı çeker mi?

Kadın da erkek de acı çeker... Ama "ilişkisi bittiği için" değil... "Sevdiği gittiği için"... Yani seviyorsa acı çeker, sizin ölürcesine sevmeniz ayrıldığınızda "büyük bir aşk bitti" dedirtmeye yetmez... O sizin kadar sevmediyse de suçlu değil... Herkesin sevgisi kendine, değil mi? Aşk karşımızdaki için hissedilmez ki kendi ruhumuzu beslemek, dünyadaki yalnızlığımızı unutmak için yaşanır... Bu yüzden karşınızdakinden ne sizin kadar sevmesini ne de ayrıldığınızda sizin kadar mahvolmasını bekleyebilirsiniz...

Mesele cinsiyette değil, ruh ve kalpte... Kadınlarda da ayrılınca hatta ayrılmadan gününü gün edenler var... Erkeklerde de... Kadınlarda da yıllarca unutamayan var, erkeklerde de... Anılar, acılar sevgiyle orantılı... Sevilmediyseniz, kolayca silinirsiniz...

Erkekler sonradan acı çekmeye başlarlar, bizle ters işliyor mekanizmaları...

Şahit olmadım ama öyle erkekler de vardır mutlaka.
Abim 3 yıllık ilişkisini bitirdi dün,hiç bir hüzün görmedim gözlerinde.
Belki de içlerinde yaşıyorlardır acıları.Bizim gibi dışa vurmuyor olabilirler.
Ama ne biliyim bizden daha fazla üzülebileceklerine inanmıyorum açıkçası.

Back
X