Pek abartılıcak bir durum değil gibi ama siz yinede takipte kalınEşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorumArkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
Ben olsam kapatmazdım. Belki de salak gibi anlamaz kapatır geri arardım bilmiyomNeden ben yapamıyorum=neden istediğinle takılamıyorum
En önemli yerinde kapatmışsınız
Aslında cinsel hayatımız da iyiCinsel hayatınız iyi değilmiş sanırım, kendine yakin gördüğü için arkadaşına sormuş işte. Kadınlar da bazen konuşurlar ya kendi aralarında, o tarz gibi geldi bana.
Bu kısmı “Bana takıl sen de yap = alemlere akalım” olarak algılayan tek fesat benim sanırım...Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?