Erkekler ayrıldıktan sonra

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
3 yıllık ilişkim bir buçuk ay önce bitti. Kendisi bana işle ilgili bir konudan tebrik için çiçek gönderdi. Ben barismaya çalıştığını sanıp yazınca tamamen bittiğini söyledi. Kafam çok karıştı. Ayrıca benden bu kadar soğumasının sebebi başka bir kadın olabilir diye düşünüyorum çünkü tamamen ipleri kopardı. ama o zaman çiçek neden geldi? Hayatıma devam ediyorum ama kafam çok karıştı

Aklınca oyun yapmaya kalkmış. Sende oyunu yutmuşsun.
Yerinde olsam engellerim her yerden.

İşle ilgili o konuyu eski sevgiliniz nereden biliyor? Bu bir buçuk ayda hala iletişimde miydiniz ki?

Çiçek göndermesinin sebebini anlayamadım. Yani, 3 senenin hatrına veya sizin adınıza gerçekten memnun olup medeni bir davranış sergilemek istemiş diyeceğim ama ayrılık sonrası böyle bir jest dediğiniz gibi yeniden barışma gibi imaları içermez mi ve bu adam eğer gerçekten tekrar barışma yanlısı değilse neden böyle bir jest yapsın ki?

Yoklama mı çekti yoksa? Eğer böyleyse çok çirkin gerçekten.

Ben olsam ipleri tamamen koparırdım.

Kendi duyguları tamamen bittiği için sizin ne hissedeceğinizi anlayamıyor. Geçirilen güzel zamanların hatırına jest yapmış. Ama sizin duygularınız bitmediği için yanlış anlamlar yüklemişsiniz.

İnsanların duyguları bitebilir, bunun için illa başka biri olması gerekmez sadece biter işte. Bazen de duyguların bittiğini başka birinden etkilendiği zaman anlar insan.

Bunca zamandır birsey yazmamış tebrik etmeye kalkmış çok ince maasallah. Sende de kelebekler uçmuş. Sanırım yoklama çekmiş sende iyi niyetlerini dökmüşsün. Bı tesekkurler deyip ama kimsiniz hatırlayamadım vs soyleyebılseydın keşke.

Bu erkeklerin tabiatı değişti. İyice anlaşılmaz oldular. Çiçeği eksik olsun, kafanızı karıştırmasına izin vermeyin

Neyin kafasini yasiyor belli degil.Yarin evlenirken de dostca cicek yollasin madem tebrik amacli sacmaliga bak.

Benim bir eski sevgilim çiçek yollamıştı nikahımıza. Eşimin eski sevgilisi de eşiyle birlikte bizzat katılmıştı. Çok ekstrem şeyler değil bunlar. Önceki mesajımda da yazdığım gibi herkes birbirinden nefret ederek ayrılmıyor. Ayrılınca tüm bağlarını koparmayan, sosyal iletişimde kalabilen, bir şeylerin bitebileceğini kabul edebilen insanlar da var.

Kotu ayrilmayabilirsin iyi insandir anlasamamissindir arkasindan da kotu laf etmezsin de yanlis anlayacagi sekilde cicek de yollamazsin. Bu benim dusuncem yani. Bende bitmistir ama o hala umut ediyordur ornekte oldugu gibi.

Şimdi ayrılmak var ayrılmak var
Siz dost olarak ayrılmamışsınız ve hala aklın onda .arkasında seven bir kadın bırakmış .bu yüzden aklında geri dönmek yoksa sonsuza kadar susacak .çicek gönderince adım olarak algılaman çok normal bende olsam öyle düşünürüm .sen normal olanı yapmışsın
Bu kişi o kadar korkak kaypak biri ki seni üzdüğünü bile bile hala bir şekilde senle iletişimini kesmiyor ki sen hayatına devam etme onu unutama ama o her türlü devam etsin .işte bu bana iki yüzlülük olarak geliyor ve bu tiplerden nefret ediyorum.insanların hayatları oyuncak değil .gideceksen sonsuza kadar gideceksin o kadar.

Kotu ayrilmayabilirsin iyi insandir anlasamamissindir arkasindan da kotu laf etmezsin de yanlis anlayacagi sekilde cicek de yollamazsin. Bu benim dusuncem yani. Bende bitmistir ama o hala umut ediyordur ornekte oldugu gibi.

İşte erkek beyni düz ya onu akıl edemiyor. Onda bittiyse karşı tarafta da bitti sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…