- 20 Ocak 2010
- 48.323
- 184.639
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Ben anlamıştıp kıskanip dövmüyor diye beni sevmediğini zatenBugün bütün gün göbeğim açık gezdim. Kocam beni sevmediğindenmiş demek. Aydınlandım bir anda. Bütün şortlarımı, eteklerimi, elbiselerimi yakacağım birazdan.
Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş hesabı.İyi bişey demiş gibi gururla söylemesine şok oldum şaka gibi..
Asıl böyle söyleyen erkekler yamyam gibi bakıyor da neyse şimdi gelir kocasını savunur..
O kadarını biliyor, o kadarını görmüş. Yapacak bir şey yok. Etrafına kadına değer veren, açık görüşlü bir erkek olmamış demek ki hiç.İyi bişey demiş gibi gururla söylemesine şok oldum şaka gibi..
Asıl böyle söyleyen erkekler yamyam gibi bakıyor da neyse şimdi gelir kocasını savunur..
Açıkçası ben kim ne giymiş şurası mı açık burası mı kapalı ilgilenmem ama bazı hemcinslerimiz öyle bi giyiniyo ki bende bakıyorum. Dış görünüş bir yere kadar önemli her zaman karakter daha iyi olmalıdır derim ben. Tabikide görünüş olarak kendime bakarım fiziğime elimden geldiğince dikkat ederim ama ne aşırı makyaj ne de aşırı dikkat çekici giyinirim. Bu hem kendi inancımdan hem de başkasının bakışlarını üzerimde hissettiğimde duyduğum rahatsızlıktan kaynaklıdır. Bazen kendimi bakımsız hissederim ama özgüvenim düşmez görüntüm kötü diye çünkü konuşmam ve kişiliğimle önplana çıkmayı tercih ettiğim için etrafımdaki herkes bu yüzden etrafımdaDışarıda haliyle bir çok insan görüyoruz. Çok beğendiğimiz..ne güzel giyinmiş, saçları ne güzel, ne güzel bir kadın dediğimiz çok oluyordur içimizden. Acaba erkekler tanımadığı güzel bir kadın gördüğünde ne düşünüyor? Direkt cinsel olarak mı düşünüyorlardır? Böyle bir kanı var çünkü.
Biraz önce bir konunun yorumlarında gördüm. “Sevgilimin sosyal medyada bir güzel oyuncuyu, mankeni beğenip onu arzulama ihtimali bile beni sinir krizine sokuyor” gibi bir yorumdu. Bu sebeple mesela her şeyini didik didik ediyormuş..denize, tatile izin vermiyormuş. Yada yabancı bir dizide çekici bir hatun var diye sevgilime diziyi kötüledim yeter ki izlemesin diyen biri olmuş. Bi bilindik sözlükte okudum bunları.
Bende bu raddede asla olmasa da kendimi o gün çirkin hissediyorsam veya misal saçımı makyajımı beğenmediysem aklıma bu düşünceler gelebiliyor. Çok sağlıksız bir düşünce ama diğer kadınların yanında kendimi o gün ezik gibi hissedebiliyorum. Bu da benim öz güvenimle alakalı sanki.
Sizin görüşleriniz neler? Kendinizden de örnek verebilir misiniz?
Bugün bütün gün göbeğim açık gezdim. Kocam beni sevmediğindenmiş demek. Aydınlandım bir anda. Bütün şortlarımı, eteklerimi, elbiselerimi yakacağım birazdan.
Kedi ciğer meselesi.Ya da daha kotusu eşinin sevgisi yetmiyor baskalari da sevsin sokaktan gecenler de seni sevsin diye dusunup giydin o gobegi acik seyleri
Off boyle sacma sapan şeyler de hep en cok bakanlarin, kendini zor tutanlarin fikirleri zaten.
Hiçbir şey hissetmiyorum.. bazen "ay ayakkabısı ne güzelmiş çuuok tarz" diyebiliyorum am
E tamam işte erkeklerde her gördüğü kadını yatakta hayal etmiyor
Kocan sana değer verseydi giydiklerine karıştırdı tmm mııı, yoksa hala boşanma davası açıp kendine başka delikanlılar aramaya başlamadın mıBugün bütün gün göbeğim açık gezdim. Kocam beni sevmediğindenmiş demek. Aydınlandım bir anda. Bütün şortlarımı, eteklerimi, elbiselerimi yakacağım birazdan.
ya ben bu mantığa da hastayım gerçekten, sanki kadınlar olarak erkekler bizi sevsin diye ölüp bitiyoruz o yüzden de şort giyiyoruz.Genelde de hep bunların kendine özgüveni yok heralde , illa biyerlerini açacaklar baska türlü kendilerini sevdiremediler demek ki diye söylenir, hiç hoşuna gitmez kendisini objelestiren kadına saygı duymaz filan .
Ayy siz aşşşırı takılıyorsunuz, kocanızın gözleri de fıldır fıldır görüyor milletin orasını burasını ne astigmatıBen İzmir'de yaşıyorum genel olarak buralrda daha açık giyinilir. Bazen çamaşırlarını gorebildikleriniz oluyor etek altından
Eşimin gözleri astigmattan görmez ama bı insanın bacağı çıplak mi görebiliyor elbette
Genelde de hep bunların kendine özgüveni yok heralde , illa biyerlerini açacaklar baska türlü kendilerini sevdiremediler demek ki diye söylenir, hiç hoşuna gitmez kendisini objelestiren kadına saygı duymaz filan .
Hepsi cinsel olarak yaklaşımda bulunmuyor yani ...o yüzden ben rahatsızlık duymuyorum bugün makyaj yapmadım yada Esofmanliyim diye.
Evimize gelip gözlüğünü taktiğinda game of thrones izliyoruz herkes çıplak geziyor memeler fora .
Hiç bı zaman bunlara takilmadim
Bazen oyuncuların oturur botokslarini konuşuruz hatta orasına onu mu yaptırmış o filan diye bu beni niye yaralasin
Bana okurken bu durumdan çok rahatsız oluyormuş da tam tersi davranıyormuş gibi geldi zatenİyi bişey demiş gibi gururla söylemesine şok oldum şaka gibi..
Genelde de hep bunların kendine özgüveni yok heralde , illa biyerlerini açacaklar baska türlü kendilerini sevdiremediler demek ki diye söylenir, hiç hoşuna gitmez kendisini objelestiren kadına saygı duymaz filan .
Eşiniz size karşı açık giyinen kadınlar hıc hoşuma gitmez diyecek tabiki. şu kadına bayıldım harika diyecek hali yokBen İzmir'de yaşıyorum genel olarak buralrda daha açık giyinilir. Bazen çamaşırlarını gorebildikleriniz oluyor etek altından
Eşimin gözleri astigmattan görmez ama bı insanın bacağı çıplak mi görebiliyor elbette
Hepsi cinsel olarak yaklaşımda bulunmuyor yani ...o yüzden ben rahatsızlık duymuyorum bugün makyaj yapmadım yada Esofmanliyim diye.
Evimize gelip gözlüğünü taktiğinda game of thrones izliyoruz herkes çıplak geziyor memeler fora .
Hiç bı zaman bunlara takilmadim
Bazen oyuncuların oturur botokslarini konuşuruz hatta orasına onu mu yaptırmış o filan diye bu beni niye yaralasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?