- Konu Sahibi PinkMermaid
Dur deme ben de ikizlerle yapıyorum bunları deme ben ölmüşüm toprak atın üstüme sbdkdjGenelde bize kumşeytanı derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur deme ben de ikizlerle yapıyorum bunları deme ben ölmüşüm toprak atın üstüme sbdkdjGenelde bize kumşeytanı derler
Tabisi :) daha genciz bacımDur deme ben de ikizlerle yapıyorum bunları deme ben ölmüşüm toprak atın üstüme sbdkdj
Bence adam o an rencide olup bahane üretmiş antinli kuntinli şeylerin erkeklerde bir karşılığı yok bence onlar direkt hedef odaklı sbdndZaman zaman yaşlı seksi yaptigimi öğrendim bugun ahshdhd
Size alkış gönderiyorum ben neredeyse 7 aylık hamile halimle şu an g.tümü zor kaldırdığımdan hayal ürünü gibi geliyor hepsisbsndj sanki vardılar ama yoktularTabisi :) daha genciz bacım
Hahahah çok güldümZaman zaman yaşlı seksi yaptigimi öğrendim bugun ahshdhd
Ya zaten guzelim donlarin hemen çıkmasına cok uzuluyorum. Penye babaanne donu giyecegim artik diye soyleniyorum bazenBence adam o an rencide olup bahane üretmiş antinli kuntinli şeylerin erkeklerde bir karşılığı yok bence onlar direkt hedef odaklı sbdnd
Ne giysinler annem, fil hortumlu boxer mi? Erkek tangasi mi ahshd slip giymesin kafi noktasındayim benBen de bazen düşünüyorum amannn ne diye iç çamaşırı giyiyoruz zaten önünde sonunda soyunucaz. Ama işte erkeklerin gözü de işve,cilve istiyor.Biraz da onlar bizim için süslensin.
Hamileyken genelde kadınlar libido düşüklüğü yaşarmış derler bana hıc uğramadı vallaSize alkış gönderiyorum ben neredeyse 7 aylık hamile halimle şu an g.tümü zor kaldırdığımdan hayal ürünü gibi geliyor hepsisbsndj sanki vardılar ama yoktular
Buna kk ailesi hazır değilNe giysinler annem, fil hortumlu boxer mi? Erkek tangasi mi ahshd slip giymesin kafi noktasındayim ben![]()
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir şikayet olabilir mi yaa daha ne istiyorsunBence adam o an rencide olup bahane üretmiş antinli kuntinli şeylerin erkeklerde bir karşılığı yok bence onlar direkt hedef odaklı sbdnd
Esinizin egosu yaralandigi icin sirf cevap vermis olmak icin vermis. Ciddiye bile almayın.Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir şikayet olabilir mi yaa daha ne istiyorsunki çok da sevişme modunda değildim , kendisi biraz zor durumdaydı, onun gönlü olsun diye ortam yarattım kıyamadım da
yoksa dün gece banyo yapmıştım, saçlarım da çok uzun. Deli miyim bugün de duşa girmek için
![]()
Bende de libido düşüklüğü olmadı ama bu hamileliğimde çok yoruluyorum ağırlaştım gözüm kesmiyor ahdjdbHamileyken genelde kadınlar libido düşüklüğü yaşarmış derler bana hıc uğramadı valla![]()
Şey buldun da kıllısını istiyon deseydin sbsndb töbe yarabbimKesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir şikayet olabilir mi yaa daha ne istiyorsunki çok da sevişme modunda değildim , kendisi biraz zor durumdaydı, onun gönlü olsun diye ortam yarattım kıyamadım da
yoksa dün gece banyo yapmıştım, saçlarım da çok uzun. Deli miyim bugün de duşa girmek için
![]()
Google'da fil hortumlu boxerlara bakıyorum şuan. Fena değilmiş aslındaNe giysinler annem, fil hortumlu boxer mi? Erkek tangasi mi ahshd slip giymesin kafi noktasındayim ben![]()
Bugün yemekte de laf çarptı akşam. Çocuklar yemekleri çok beğenmişti. Sen beğenmedin galiba dedim ? Ki yemeklerimi çok beğenir ve iltifat eder mutlaka, güzel de yemekler yapmıştım . Bana dedi ki “ her zaman iltifat edilmez , beğenmediğim yemek de çok olmuştur ama ben şak diye beğenmedim demem” dedi.Esinizin egosu yaralandigi icin sirf cevap vermis olmak icin vermis. Ciddiye bile almayın.
Hahaha fena yaralanmis. Insallah bu yaralanmasini ekstra ugrasmak seklinde telafi etmeye calisir.Bugün yemekte de laf çarptı akşam. Çocuklar yemekleri çok beğenmişti. Sen beğenmedin galiba dedim ? Ki yemeklerimi çok beğenir ve iltifat eder mutlaka, güzel de yemeler yapmıştım . Bana dedi ki “ her zaman iltifat edilmez , beğenmediğim yemek de çok olmuştur ama ben şak diye beğenmedim demem” dedi.![]()
Bugün markete gitmişti, telefonla arayıp ekstra alınması gereken şeyler için aradığımda, laf arasında aslında seninle konuşmamam gerek dedi , ben duymazdan geldimHahaha fena yaralanmis. Insallah bu yaralanmasini ekstra ugrasmak seklinde telafi etmeye calisir.