Erkekler böyle kızlardan mı hoşlanır?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:

Bence son zamanlarda birseyler yasamissin kendine olan güvenin zedelenmis. Boşver erkekleri seni sen olduğun icin sevecek begenecek bir erkek muhakkak cikar karşına

Herkesin zevkine kimse karışamaz amma ve lakin öyle değildir.
Şaka bir yana bu karakter meselesi. Ben mesela ağır insanlardan hoşlanırım kimi esprili ister kimi sadece dış görünüşe bakar falan filan .
Erkeklerde de böyle kimi ilk buluşmada sessiz sakin birini bekler kimi guleryuzlu sevecen. Bu karşınızdaki insana bağlıdır.
Allah iyileri çıkarsın karşınıza inşallah.

Herkesin zevkine kimse karışamaz amma ve lakin öyle değildir.
Şaka bir yana bu karakter meselesi. Ben mesela ağır insanlardan hoşlanırım kimi esprili ister kimi sadece dış görünüşe bakar falan filan .
Erkeklerde de böyle kimi ilk buluşmada sessiz sakin birini bekler kimi guleryuzlu sevecen. Bu karşınızdaki insana bağlıdır.
Allah iyileri çıkarsın karşınıza inşallah.
Amin çok teşekkür ederim..ama ciddi anlamda etkileniyorum.neden sevebilecegim bi insan yok :(

Özgüveni yüksek kadınları severler bence şişman zayıf olayına hiç inanmıyorum bir şişman olarak hiç beğenilmeme sorunum olmamıştır

Back
X