Erkekler böyle kızlardan mı hoşlanır?

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:
Güzel miyim bilemem eskiden zayıftım şimdi çyle zayıfta değilim ama neşeli ve konuşkanım. Girdiğim ortamda en çok ben dinlenirim haliyle insanların üzerinde bi erki bırakıyor bu durum. Hatta geçen eşim kıskançlık yaptı. 4 çift arkadaş mangaldaydık. Sohbet muhabbet derken tüm sohbet benle olmaya başladı kızlar ve eşleri hep benle muhattap olmaya başladı eşim baya kıskandı :) herkes seninle şakalaşıp konuşmaya çalışıyo çok aktifsin masada az sus kıskanıyorum diye :)))

Erkek & adam şeklinde ayırabilirsiniz bu bakış açisini. Günümüz gençliği için çok başka çünkü bazı şeyler. Ama içlerinde bizzat sahit oldugim sizin dediklerinizw istinaden,kilolu,çok konuşmayan gerekli yerlerde konuşan olarak ekliyeyim,candan ama asla laubali olmayan bir kiz arkadasimi göbeğiyle seven bir adam var,Allahım bozmasin da mutlulukları . Ve böyle bildiğim bir çok örnek. . Hem öyle de düşünmeyin herkes herkesi taşıyamaz belki siz mukemmelsiniz de karşınıza da ki bundan korkuyordur:)) hemen kendimize pozitif enerji verelim,kötü düşünce Yoook sabır gerekli:) sonrası nasip işi, kısmet.

Erkek & adam şeklinde ayırabilirsiniz bu bakış açisini. Günümüz gençliği için çok başka çünkü bazı şeyler. Ama içlerinde bizzat sahit oldugim sizin dediklerinizw istinaden,kilolu,çok konuşmayan gerekli yerlerde konuşan olarak ekliyeyim,candan ama asla laubali olmayan bir kiz arkadasimi göbeğiyle seven bir adam var,Allahım bozmasin da mutlulukları . Ve böyle bildiğim bir çok örnek. . Hem öyle de düşünmeyin herkes herkesi taşıyamaz belki siz mukemmelsiniz de karşınıza da ki bundan korkuyordur:)) hemen kendimize pozitif enerji verelim,kötü düşünce Yoook sabır gerekli:) sonrası nasip işi, kısmet.
Çok yakın arkadaşım da aynini söyledi..belki benim onu begenmeyecegimden cekindi ve gurur yapmış olabilir dedi.

Dis gorunus ilk bakista onem tasiyor ama ondan sonrasi asil onemli olan. Karsindaki kisiyle elektirigin tutuyor mu , konusmandan keyif aliyor mu, seninle vakit gecirmekten hoslaniyor mu . Isterse dunyanin en guzel kizi olsun etkilenmedikten sonra ne ise yarar.

Genelleme yapamayız ama her insan pozitif insanları daha çekici bulur. Sorun ilk görüşmede bunu yansıtamıyor olmansa bu bir sorun değil aslında, bu yüzden aynı şekilde devam et nasılsa karşına senin gibi biri muhakkak çıkacaktır.

Ben de insanlarla yeni tanışma aşamasında daha sessiz sakinimdir mesela ama sonra içimden konuşkan ve neşeli bir kadın çıkar. Dışarıdan soğuk görünürüm de... Kişiliğiniz neyse o sonuçta, kendinizi sorgulamayın... Çok somurtkan değilseniz (o elbette biraz itici olabilir) olduğunuz halinizle sizi beğenecek, sevecek biri çıkacaktır karşınıza, merak etmeyin.
Tabi ki sıcakkanlılık güzeldir ama ben hemen ilk buluşmada insanın çok sevecen ve girişken olmak zorunda olmadığını düşünüyorum. Normal sohbet ilerlerken elbette gülümsüyorsunuzdur da diye tahmin ediyorum.
Kaldı ki bazı erkekler de çok konuşkan, fazla neşeli kadınlardan çekinir, biraz sessiz görünen kadınları daha gizemli ve çekici bulur. Bir genelleme yapmamak gerekir bence.

Son düzenleme:
kadın erkek diye ayırmaya gerek yok. gülümseme kapıları aralayan bir şey, sohbet edip samimiyet kurmak da öyle. bunlar insanları birbirine yaklaştırıyor. değişmeye çalışma sadece daha rahat ol ve samimiyeti yansıt.

Hımmm.
Bence olay aradaki elektrik. Gülümsemek pozitif enerjide etkili tabii. Güzellik yakışıklılık anlayışı herkes için değişir. Mesela, hem ciddi hem sevimli olan insanları nedense güzel/yakışıklı bulurum. Nişanlımda böyle. Bende soğuk, ciddi ama ortamına göre geyiğin dibine vururum. Bu arada nişanlımla tanıştığımda obezdim :) bahsettiğiniz genellemenin çok dışındayım. Sanırım sevgisizlikten ölüyor olmalıydım:ruh:Kader kısmet bu işler ...

Ben de sert ve ciddi dururum her zaman. İnsanlar çekinir genelde ilk izlenimde.
Bence bu güzel bi özellik. Pasiflik değil. Ama kendine güvendiğini de belli et.

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:
Zayıflık konusuna katilmiyorum huy olarak ise herkesin beğendigi huy farklıdır. Şunu söyleyeyim ama genelde kaba kizlardan ve cok konusan kizlardan hoslanmiyorlar. Yukarıda saydığın ozellikteki kizlar ilk başta daha çok dikkat çekiyor evet ama sevgililik boyutunda çok fazla şey işin içine giriyor;-)

Bunun kesin bir cevabı yok.Nasıl biz kızlar için değişikse erkekler için de öyle .
Bana göre de değişiyor,bazen bakıyorum böyle çok neşeli,hareketli adam var,hoşuma gidiyor,bazen de ciddi ,biraz soğuk iş adamı gibi tipler hoşuma gidiyor :KK70:
Değişir yani,çoğu kişi zaten hayallerinin kadınıyla veya prensiyle evlenmez ,ben çevremde hep böyle gördüm ,tam zıttını sevdiler :KK70:
He tabi güler yüz her zaman kazanır ,ben erkeklerin fazla öz güvenli kadınlardan biraz korktuklarını düşünüyorum bir de.
Ne kadar modernleşselerde çoğu erkek böyle koruyup kollayabileceği ,onun yanında çok güçlü durabileceği kadın istiyor .
Saçma ama öyle bence

Bence erkekten erkege degisir bu.
Sert gornuyormusum diyorsum disardan.
Bence mevzu " neseli tatli kiz" degil.
Belkide o erkekler senin davranislarindan onlari begenmedigini dusunuyorlardir.
Ve hatta kibirli biri olrak goruyorlar " o bitirmeden ben sonlandiriyim bu gorusmeleri" diyorlardir?

Back
X