Erkekler böyle kızlardan mı hoşlanır?

Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum :110:

Ya ne olacağıdı...:D

Bence bu konuda genelleme yapilmamasi lazim her insan farklidir her insan farkli kadin/erkek ddn hoslanir kimi öyle sever kimi böyle. Güzellik görsel bir kavramdir. Bazi kadinlar soguk durur gülmezler zayif degillerdir ama evliler mutlular yani her insanin farkli idealleri vardir ben öyle düsünüyorum

Ama ilk görüşmede nasıl sicak davranabilirimki? Sakince karsi tarafı dinliyorum

O zaman beğenilmedim diye düşünüyorlar ya da soğuk buluyorlar olduğundan çok farklı algılıyorlar...
Dış görünüş çok çok önemli oluyor ilk görüşmede..
Seviyeli bir şekilde güleryüzlü ve pozitif olunmalı sanırım...

Yüz olarak güzelsiniz muhtemelen..
Ya da düşündüğünüz kadar şişman değilsiniz.
Bence yüzüm güzel :27: şaka bi yana 115 kiloyum zayıf olduğum zamanlar çok az, genelde 100 civarı kilodaydım hep, kadınlar kadınları daha çok beğenmiyor ay şişman iyyyy mıyyy :ukala: erkekler belki ilk görüşde beğenmeye bilir ama muhabbet ettikten sonra dış görünüşe çokda önem vermiyorlar bence ;)

Bence yüzüm güzel :KK53: şaka bi yana 115 kiloyum zayıf olduğum zamanlar çok az, genelde 100 civarı kilodaydım hep, kadınlar kadınları daha çok beğenmiyor ay şişman iyyyy mıyyy :ukala: erkekler belki ilk görüşde beğenmeye bilir ama muhabbet ettikten sonra dış görünüşe çokda önem vermiyorlar bence :KK66:

Öyle bir şey yok bence, güzel yüzlü sempatik tavırlı kadın şişman da olsa zayıf da olsa ilgi çekiyor ben aksini görmedim...
Özgüven başarı zeka bunlar da var tabii.

Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?

sert olmak baska sey ciddi olmak baska sey, konuskan olmamak ayri pisirik pasif soyleyecek lafi olmamasi ayridir. Sen bence cok heyecanlaniyorsun herhalde bulusmalarinda ve ne diyecegini nasil davranacagini bilmiyorsun. Rahat ve dogal olmaya calis; kimin kimden hoslanacagini bilemezsin bence genel kriteri yoktur.
zayif uzun kisa sisman gibi bunlar en azindan belli bir olgunlugun uzerindeki kisilerde kriter olmamali.

Sendeki bir şeyi itici buluyorlar muhtemelen. Yakındığın durumun sebebi; olması gerekenden fazla mesafeli durman, davranışlarındaki bir abukluk veyahut kültürel seviyenin/yaşam tarzının karşı tarafla uyumlu görünmemesi gibi unsurlardan kaynaklı olabilir.

İyi de bunlar ayrık şeyler şimdi o yüzden şöyle yazayım:

Sakin, konuşkan olmayan + tombişsen : bittin

Sakin, konuşkan olmayan + zayıfsan - tipinin geri kalanı güzelse iyi, değilse yine kötü

Konuşkan esprili neşeliysen : tipten bağımsız olarak sıcakkanlı insanlar tabi ki daha çok sevilir, iyi durumdasın

Zayıf kadın diye bir şey yok her erkeğin kendine göre alımlı bulduğu tipler vardır açık sözlüsü,eğlencelisi,dar görüşlü olmayanı bu böyle giderde gider ..

Walla canım konu erkeklerse sabit bişey söyleyemem neden dersen onlar o kadar garip varlıklar ki hepimiz toplansak çözemeyiz
Ben neler gördüm çevremde
Namus bekçiliği yapıp, namusu iki bacak arasında belleyip kötü kadınla evlenenleri

Ciddi birini ariyorum deyip laubali kızlarla evleneni

Sarışınları sevip esmerle evleneni

Okumuş işi gücü olanı arayıp bulduğunda işten çıkaranı anlayacağın akıl ermez onlara :KK57:

Çirkin şişko bakımsızlar evde mi kalmış? Öyle bi genelleme yok şekerim..

Çirkin şişko bakımsızlar evde mi kalmış? Öyle bi genelleme yok şekerim..

+1
Evli kadınların hepsi mi manken, evli olanlar da bekar olanlar da kadını erkeği sıradan, ortalama insanlar işte. Türk toplumu zaten çok fit, sportif bir toplum değil ki.

O yuzden arkadas veya is ortamindan biri olmali ki seni gunluk hayatta da bilsin tanisin:)
Ama soruna cevabim evet. Beni de normalde cok soguk bulurlar disardan ama esimle 6 yillik muhabbetimiz vardi cikmadan once bile, onun yaninda guler eder espriler yapardim. Meger hosuna gidermis :)

Erkek ne sever, nasıl kadın beğenir, kadın dediğin nasıl olur filan.. yani sizce bunların tek cevabı olması mümkün mü? Sizin ilişkileriniz olmadıysa bu karşiniza cikanlarla uyusamadiginizdandir hemen niye kendi karakterinizi degustirmeye calisiyorsunuz ki biri begensin diye sabret biraz.

Nasip.

Nasipse bi dudağı yerde bi dudağı gökte olsa bile hoşlanır, değilse Adriana Lima olsa da boş.

Adama etmediğini bırakmayan, iliğini kemiğini sömüren, fiziksel olarak vasat, ruh ve tavır olarak da Pamuk Prensesteki kötü kalpli kraliçeden hallice kadınların düzgün adamlarla evliliğini başka türlü açıklayamayız.

Tam tersini ele alırsak da fıstık gibi kızların hal, tavır ve maddiyat kriterleri olarak birbirinden beter adamlardaki ısrarı da böyle izah edilebilir.

valla kim ne derse desin , erkekler cilveli gulen pek utangac olmayan ( tabi dozunda) ve dogal olan kadinlari sever tecrubelerime dayanaraktan benim eskilerle ilk bulusmada kime mesafeli durgun hanimhanimcik ayana yattiysam olmadi:63: ama esimlee nedensee bambaska bi samimiyet vardi ilk bulusmada bile yiklardir taniyormusum gibiydim ve beni sevdi vee evlendik:KK55:

Back
X