Erkekler böyle kızlardan mı hoşlanır?

O kadınlar çekici ve güzel oluyor hep. Çok da kadınsı tavırlı oluyorlar...
Yani kadinsilik olatini bilmiyorumda ciddi ciddi bu tarz insanlara arkadas olarak nile daha cok kosi yaklasiyo

Oenek misal tanidigim bir kac kisi var ve ciddi ciddi bu insanlar karsisindakini kucumseyen agizucuyla konusan kaale almayan tipler falan

Ama inanin kqdin erkek farketmez herkeste bu kisilerin etrafinda dort donuyo

Yani kadinsilik olatini bilmiyorumda ciddi ciddi bu tarz insanlara arkadas olarak nile daha cok kosi yaklasiyo

Oenek misal tanidigim bir kac kisi var ve ciddi ciddi bu insanlar karsisindakini kucumseyen agizucuyla konusan kaale almayan tipler falan

Ama inanin kqdin erkek farketmez herkeste bu kisilerin etrafinda dort donuyo
İşte diyorumki dışardan bakınca ciddi soğuk kendini begenmis görünüyorum..guzel ama küstah..ama hic hic alakam yok tam aksi oysaki :( kac kişiden duydum soğuk ve sert dediklerini :(

İşte diyorumki dışardan bakınca ciddi soğuk kendini begenmis görünüyorum..guzel ama küstah..ama hic hic alakam yok tam aksi oysaki :KK43: kac kişiden duydum soğuk ve sert dediklerini :KK43:

Demek goreceli kavram mesela bende devamli gulerim(yani oyle cok cok buyuk bir sorunum yoksa) hayatta keyifsizsem dahi kimseye surat asmam yani karakterimle alaki bi durum devamli guleryuzluyumdur

Ayni sekildr cevremdekilerin bi konuda yardima ihtiyaci falan olursa devamli yanlarinda bulunmaya calisirum ama o soguk havali tiplere verilen kiymetin 100de 10nu kadar daha kıymet gordugumu dusunmuyorum

Bence naparsak yapalim olmayinca olmuyo

Bi soz varya mutluluk kelwbek gibidir siz kovaladikca kacar siz vazgectiginiz zaman gwlip omuzunuza konuverir bence belki bu durunda boyle birseydir ne zaman ki umurzamaz davranirsak belki o zaman unursaniriz

Benim twk konum erkwkler degil ki yani bi kiz arkadasimi dahi cok secersem onun tarafindan sevilip ilgi gormek isterim bunu gormeyincede uzuluyorum ister istemez

Erkekler maldır.neyden hoşlancakları belli olmaz.sonuçta suratsız ve çirkin kadınlar bile evleniyor demekki ne istedikleri değişiyor

Demek goreceli kavram mesela bende devamli gulerim(yani oyle cok cok buyuk bir sorunum yoksa) hayatta keyifsizsem dahi kimseye surat asmam yani karakterimle alaki bi durum devamli guleryuzluyumdur
Evet çok doğru ama bende ilgi alaka görmem ki:) yani sogukluk ve guleryuzlulukle alakalı degil sanırım.
Ayni sekildr cevremdekilerin bi konuda yardima ihtiyaci falan olursa devamli yanlarinda bulunmaya calisirum ama o soguk havali tiplere verilen kiymetin 100de 10nu kadar daha kıymet gordugumu dusunmuyorum

Bi soz varya mutluluk kelwbek gibidir siz kovaladikca kacar siz vazgectiginiz zaman gwlip omuzunuza konuverir bence belki bu durunda boyle birseydir ne zaman ki umurzamaz davranirsak belki o zaman unursaniriz

Benim twk konum erkwkler degil ki yani bi kiz arkadasimi dahi cok secersem onun tarafindan sevilip ilgi gormek isterim bunu gormeyincede uzuluyorum ister istemez

Hic oyle düşünüp üzülme ben hic ilgi görmem mesela :)
Aşırı iyi niyetli ve yardimseverim bazrn kizarim kendime..belki bu yuzden kaybeden tarafim diye:(

Hic oyle düşünüp üzülme ben hic ilgi görmem mesela :)
Aşırı iyi niyetli ve yardimseverim bazrn kizarim kendime..belki bu yuzden kaybeden tarafim diye:KK43:

Ne yazik ki bazen insan iyi niyetten kaybedebiliyo

Mesela benim soyle bi yapim vardir cebimde 10 tl vardir ona ihtiyacim var amq bilsem ki bi arkadasimi o an o parayla mutlu edebilirim hemen arkadasim icin harcarim

Hani bu madfi ornekte ama ciddi manada arkadaslarimi mutlu etmek isterim ama gercekten kacinin umurundasin dersen emin olarak 3 kisinin adini sayamam

Ama kimseyi umursamayanlarin toplumda el ustunde tutuldugunu gormek uzuyo beni dogrusu

Genc olursan herturlu giderin var.Yas ilerlediginde tas da olsan hersey daha kotu..

Ne yazik ki bazen insan iyi niyetten kaybedebiliyo

Mesela benim soyle bi yapim vardir cebimde 10 tl vardir ona ihtiyacim var amq bilsem ki bi arkadasimi o an o parayla mutlu edebilirim hemen arkadasim icin harcarim

Hani bu madfi ornekte ama ciddi manada arkadaslarimi mutlu etmek isterim ama gercekten kacinin umurundasin dersen emin olarak 3 kisinin adini sayamam

Ama kimseyi umursamayanlarin toplumda el ustunde tutuldugunu gormek uzuyo beni dogrusu
Aynı ben yaa :(

Kesinlikle belirli kriterler yok. Olmamalı da kimi güzel ister,kimi zeki,kimi kişilik sahibi,kimi neşeli,kimi oturaklı vs.

Back
X