erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

ugurkadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
36
26
3
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil.bu kadar vicdansiz olabiliyor

Kusura bakma o aşağılık seni resmen kullanmış. Keşke buna izin vermeseydin. Ya erkek kız olsun binşallah anlık zevklere kurban gitmeyn. Emin olun herşey zamanında çok güzel. Zamansız olan şeyler hem insana hemde yaşama hayata zarar verir. Bilemiyorum ne diyecegimi bilemiyorum.

Olan olmus önünüze bakin. Pisman olmakla zaman gecmez. Ise gir calis kariyer yap. Ille de kocaya gitmek gerekmiyor. Tövbe et bol bol dua et. Hesap vermen gereken kimse yok Yaradan dan baska, o affettikten sonra gerisini düsünme.
Erkekler evet bu kadar haysiyetsiz olurlar.
Önüne bak sen. Bekaret hersey demek degildir

Bekaretin yok diye hayatinin geri kalan evresini surekli sorunlarla gecicegini falan mi dusunuyorsun ?
Biran once ruhsal anlamda toparlanmaya bakin..
Bir erkek icin bekaretin gitti diye sacma sapan seylerede kalkismayin..
Sizin caniniz herseyden kiymetli !
Kendinize gelin

Bekaretin yok diye hayatinin geri kalan evresini surekli sorunlarla gecicegini falan mi dusunuyorsun ?
Biran once ruhsal anlamda toparlanmaya bakin..
Bir erkek icin bekaretin gitti diye sacma sapan seylerede kalkismayin..
Sizin caniniz herseyden kiymetli !
Kendinize gelin
Aynı konu iki kere açılmış margarikotin.

Back
X