erkekler bu konuda nasıl davranır?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
ya aslında merak ettiğim şu. eski sevgili yeni sevgiliyle aramıza nifak sokarsa bir erkek buna nasıl tepki verir? olayı muhakkak anlatır mı iççine atıp soguyup ayrılır mı? ben erkekler genelde bunu başa kakar muhakkak olayı anlatmasa da imalı laflar söyler diye düşünüyorum. sizin fikirleriniz neler hanımlar?

Ben sorunu tam olarak anlayamadım açıkçası
ya sevgilim benden sogumus ayrıldık. acaba diyorum eski sevgilim aramıza nifak mı soktu. ugrasıyordu cunku benimle yıllar gecmesine ragmen faceden falan. böyle birsey olsa erkek arkadasım söyler miydi

ya sevgilim benden sogumus ayrıldık. acaba diyorum eski sevgilim aramıza nifak mı soktu. ugrasıyordu cunku benimle yıllar gecmesine ragmen faceden falan. böyle birsey olsa erkek arkadasım söyler miydi
Söylerdi bence, yani en azından sinirlenirdi bu duruma laf ederdi. Bir şekilde ağzından çıkardı senin eski sevgilin yüzünden ayrılmış olsaydı..

Seviyorsa eskinin haddini bildirir ve sevgiliyi olaydan haberdar ettikten sonra ilişkilerine devam ederler.
Başa kakmak veya imalı laf sokmak karaktersizlik belirtisi.
Düşüncene gem vuramazsın belki ama susma tercihi her zaman mevcut.

yani benim haberim olmadan birşeyler yapıp edip sessizce benden ayrılabilir mi?

yani benim haberim olmadan birşeyler yapıp edip sessizce benden ayrılabilir mi?

bunun açıkçası başka bir söyleme yolu yok, dolandırmadan söyleyeyim
Seven insan ayrılmaz, bahsettiğiniz gibi bir durumda ayrılmak için bahane arıyordu denebilir.

bunun açıkçası başka bir söyleme yolu yok, dolandırmadan söyleyeyim
Seven insan ayrılmaz, bahsettiğiniz gibi bir durumda ayrılmak için bahane arıyordu denebilir.
böyle birşey olduğundan değil de olsa söyler miydi? acaba böyle birşey mi var soğudum ddedi çünkü. böyle bir şey olmuş olabilir mi acaba? yani erkekler böyle birşeyi hazmetmez diye düşünüyorum. muhakkak ayrılırken böyle birşey olsa bana söylerdi. çok öfkelense bağırırdı laf çarpardı en azından diye düşünüyorum. sadece erkekler bu durumda böyle davranır mı diye sormak istedim. yoksa hiç bir şey söylemeden ayrılabilir mi?

Söylerdi, ego tatmini veya "ben senin için neler yaptım, benim kıymetimi bilemedin vs." diye kafa ütülemek ister çoğu insan.
Hiç bir şey söylemeden ayrılmasının sebebi soğuması ve artık sevmemesidir, araya bir de başka bir erkekle dalaşma olmasına gerek yok.

soğuma nedeni benim davranışlarımmış. ego tatmini değil de hazmedemeyip laf sokardı muhakkak diye düşünüyorum her erkek böyledir bence :)

Adamdan adama erkekten erkeğe değişir.. biri adam biri sadece erkek..

soğuma nedeni benim davranışlarımmış. ego tatmini değil de hazmedemeyip laf sokardı muhakkak diye düşünüyorum her erkek böyledir bence :)

her erkek böyle değildir
ego tatmini hazmedemeyip laf sokmakla aynı şey zaten, karakterli insan küçük hesaplar peşinde koşmaz, başkasına değiştiremeyeceği şeyler hakkında "geçmiş, eksi sevgili vs." laf etmez.

ama eski sevgilim benim hakkımda atıp tutmussa bunu gelip bana söylerdi dimi? en azından doğru mu bu diye sorardı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…