Erkekler bunları yapamaz...

manıkur pedıkur yaparken yada ağdacıda kesın bayılırlar, acıya ve tempoya bızım kadar dayanamazlar.

yazın ortasında sıcagın bagrında regl olupta yinede kimseye bişey caktırmamaya calısamazlar...

kadın olmanın en ii yanı olsa gerek makyaj yapmak en kötü halimizi bile 10 dk da yok edebiliyoruz sivilce pürüz yazık erkeklere öyle bi traş olup sokaklarda dolaşıyolar bizim banyodan çıkmış halimiz gibialkisalkisalkis:dance:

en önemlisi çocuk doğuramazlar ..bizim kadar düşünceli yaşayamazlar.. ağda yapamazlar acıya dayanamazlar..canları kıymetlidir çünki..arkadaşında dediği gibi regl olsalar heryerden çıkar görünürdü heralde yaptıkları işleri baştan sağma yaparlar olursa olur olmazsa olmaz kuralı geçer onlar için..

1- doğuramaz
2-bizim kadar planlı olamaz
3-kadın kadar sakin araba kullanamz
4-diyeti asla uygulamaz
:lepi:

etek giyemezler...kaydirigubbakcemile5
tektaş takamazlar...laelaelaelaelae
cilve yapamazlar...:dilcikar:
erkekler kulübü diye bi site varsa eğer kesinlikle bir derdim var bölümüne eşim beni anlamıyor diye bir başlık açmazlarkaydirigubbakcemile3
veeeeee 10 dakikada 10 kez orgazm olamazlar:jeyyar:

Kadınlığın ne demek olduğunu anlamazlar..

Ağlamanın ne kadar güzel olduğunu da...

ayda bir çikolata krizine giremezler..
p.tesi diyete baslayıp salı günü diyeti bozamazlar..
saclarına bigudi sosis takıp uyuyamazlar..
saatlerce aglayabilme özelligi sadece kadınlara mahsustur..
jest ve mimikleri anında algılayamaz yorumlayamazlar..
hızlı düşünüp hareket edemezler..
elinde cımbız ayna dolaşamazlar...kaydirigubbakcemile3

temizlik yapmanın önemini çamaşırların güzel güzel katlanıp yerlerine konmasını çorapları çamaşır sepetine atmayı neden ilgi beklediğimizi romantik olmanın önemini özel günleri unutmayıp o güne dair özel bir şeyler yapmayı

bir erkek aldatir hemde onun icin duygularin önemi o and ayoktur...ama bir bayan duygusallik olmadan ne aldatir ne de sever...

Kadınlar kadar ınce düşünemezler.Annelik nedir bilemezler..

Bauarada sankı kadınlarla karşılaştırma yapılıyor gıbı olmuş cevaplar:lepi::enbuyukkk:

ince çorap giyemezler heralde kaydirigubbakcemile2
yazıldımı bilmiom okumadım diğerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…