Erkekler olgunlaşmıyor. Olgunlaşamıyor.
Kısacık hayatimizi elalem ne der diye diye harciyoruz evlenecegin insan seni seviyorsa sende onu seviyorsan evlen gitsin konusan konuşsun mutlumusun olay bitmistir
Biraz açabilir misiniz? Yani bakıyorum 25 öncesi evlenen erkekler özellikle sanki hala ergenlikleri bitmemiş gibi.Bence alakası yokçok fenalar
Emin ol Kadının düşmanı genelde kadın :)
Emin ol adım kadar eminim bundan
Kadın kendinden 7-8 yaş küçük bir erkekle evlenirse bebe büyütür anca. Erkekler geç olgunlaşır genelde bu yüzden küçük erkek hiç de mantıklı değil. Hatta bana kalırsa aynı yaş bile mantıklı değil, erkek biraz büyük olmalı.Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?