• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler çicek olsa hangisi olurdu.

erkekler çicek olsa hangisi olurdu???

• Ankete Katılan
    381
benim aşkım dünyanın en tatlı insanı yaaa aşkıma kaktüsü hiç yakıştıramam ki bennnn boshayallersmile

:nazar:son şık hariç hepsi allahım bütün güzel huyları eşimde buluşturmuş özene bezene yaratmış tanıdığım en mükemmel erkek hayranım ona inşallah oğlumda eşime çeker:nazar:

benim eşim pembe karanfil olurdu ama genel olarak tüm erkekleri düşünürsem kaktüs,deve dikeni,sarmaşık geldi aklıma...

Erkeklerden olsa olsa kaktüs çiçeği olur. Dışları kaba-saba, can acıtan, ama aslında işe de yarayan. (Radyasyonu engeller kaktüsler) sempatiksalakcinni

$sinek kapanı.webp

çiçek değil de, şöyle birşey olabilirler belki :27:
sinek kapan bitki =)

Son düzenleme:
:) valla ben onları çiçek olarak değilde böcek olarak düşünmüştüm.Bazıları uğur böceği,sevecen kalbi ıyıse.
kötu bırıyse kaktüs:)
kıbar nazıkse hoş bir erkepatya olabilir.(papatyanın yeni versiyonu)

erkeklerden okadar mı nefret ediyorsunuz ya, ozaman neden burdakiler koca diye tuttururlar yok kız kurusu mu kalıcam evde mi kaldım veya sevgilim kaçtı nasıl getircem vs. ilk okul çocuklarının limonun çekirdeği sapsarı erkekler bu dünyanın şapşalı demesi gibi baban ağabeyin erkek kardeşin falan da mı deyince onlar hariç derlerdi.
aynı şekilde erkekler de bunu kızlar için söylerdi onlara da derdim annen ablan kızkardeşin de mi onlar hariç. niye onlar hariç miş onlar da kız birkere. böyle cinsiyet ayrımcılığı falan yapmam ben. kızları sevmeyen sevgili eş edinmesin. erkeği sevmeyen de evlenmesin.

Back
X