• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler çicek olsa hangisi olurdu.

erkekler çicek olsa hangisi olurdu???

• Ankete Katılan
    381
küstüm çiçeği.... çok nazlılar ya...........erkeğin nazlı, kaprislisine de sinir olurum......

Kaktüs diye bir seçenek olsa onu işaretlicektim sırnaşık şey Bu yüzden diğer diyorum... Erkekleri ne anlatabiliyorum ne de anlayabiliyorum...

G-HİÇBİRİ :roflol: :roflol:

direk odun desekkk :roflol:

Son düzenleme:
Isırgan Otu :))))
Sağlık için gerekli ama dokununca can yakar :))

Etçil Bitki olabilir :)))
Elini veren kolunu kaptırır hesabı :)

Erkeklerden kaktüs bile olmaz yaa.tatlicadiarzu
Onlar çiçeklerin dikenleri olabilir ancakjeyyar

oooooo kızlar hepicinizinde koçişleri ne kadder hoş ,ne kadder nacizane bitkiler öyle yahu,ama benim bitkim hepinizi bastırır Kötü Kazen
bugünde ona felaket kızgınım zati :mymeka:
adam yiyen çiçekler varya ondan bacılar.yedi bitirdi beni yıllardır:oklava:

bence ot olurlardı :roflol:

valla belli olmaz orkide olacak erkek de tanıyorum, deve tabanı olan erkek te :dance:

karakterine göre ismini verirdim ben :icecream:

bencede kaktüs görüntüde heybetli güçlü ama sevmeye kalkınca dikenleri batırark zarar veren:roflol::roflol:

benim esim vefakardir canim benim hep beni düsündü b güne kadar halen düsünmeye devam ediyor

canım eşin öle olabilir ama bütn erkekler öle değildir bende eşimden memnunum ama beni kızdırdığı anlar olmuyor değil tabi bende 4/4 lük değilim ama genel olarak alırsan kaktüsleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

bence bi kere erkekleri bi cicege benzetmek yanlis !!!
biz kadinlari cicek olabiliriz ama onlar asla!

amaan bi dalları gül (dikenlisinden), bi dalları kaktüs (yine dikenlisinden) bi dalları da çam( dikenlisinden) bi dalları sarmaşık(en yapışığından) bi dalları da menekşe( konuştukça açıp çoğalan canlananından) olan bi bitkiler işte:))

Back
X