• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler çicek olsa hangisi olurdu.

erkekler çicek olsa hangisi olurdu???

• Ankete Katılan
    381
erkeklerden çiçek haaa
bence olsa olsa ya kaktüs olur yada çok sırnaşık oldukları için sarmaşık olur başkada bir şey olmaz te te okkaaa

erkeklerden çiçek mi olur beeaaa
erkekler hamamböceği gibidir tıpkı hamamböceği gibi giderler giderler bir anda durup tamamen farklı bi yöne yönelirler

üzerinde ççiçeği olan bir kaktüs bence

çiçeği var hoş ve şirin gösteriyor ama nee dokunuluyorrr ne de hoş ve şirin bir çiçek

:oklava:

kaktüs olurlar senede iki kere cinsi iyiyse çiçek açar gerisi hep dikenli:D

ah kardeş kalas de,direkde,yutong tuğla de ne dersen de be ağzına sağlık

aynen valla.sızınkılerı bılmıorum ama kızlar benımkısı hepsının en fenası.deve tabanı,kaktus,odun,kalas ne ararsan var.turunun tek ve son temsılcısı oldugu kanısındayım.ıste bu yuzden cocuk mocuk dusunemıyorum ya daha fazla cogalmasın dıe.nasılsa azcık ucundan kenarından cekecek zavallı yavrum da babasına.ıskele baabası. kötükedihüso

erkek milleti işte kaktüsten başka ne olabilirki:oklava: gerçi kaktüse bile hakaret olur o güzelim dikenli bitki bile senede bir çiçek açar insana huzur verir erkeklerde o kadarı bile yok:dilcikar:

aynen valla.sızınkılerı bılmıorum ama kızlar benımkısı hepsının en fenası.deve tabanı,kaktus,odun,kalas ne ararsan var.turunun tek ve son temsılcısı oldugu kanısındayım.ıste bu yuzden cocuk mocuk dusunemıyorum ya daha fazla cogalmasın dıe.nasılsa azcık ucundan kenarından cekecek zavallı yavrum da babasına.ıskele baabası. kötükedihüso

canım ya vallahi al bendende o kadar aynı düşünceler içerisindeyim , sırf ona benzer korkusuna çocuk yapmaktan bile feragat ettim daha ne diyim:umursamaz:

Back
X