Erkekler daha çok çalışan kadınmı ister çalışmayan mı?

• Çalışan kadın

OY: 44 74,6%
  • Çalışmayan kadın

OY: 15 25,4%

• Ankete Katılan
    59

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118

Yemişim erkekleri, ben bir kadın olarak kendi hayatımı kendim kazanayım, sözüm olsun, adım olsun evimde de o ne isterse istesin.

çalışandan da öte erkekler MEMUR kadın ister...
türkiyenin geldiği nokta bu malesef.

Benim etrafımdaki erkekler çalışan kadın istiyor..Artık bence de kadrolu mu memur mu diye bakıyorlar maalesef...

ben çalışmıyorum ama eşim beni istedi :)bence çalışmak çalışmamak değilde aşık olduğu kadını istiyor erkekler .ama illa çalışan arıyorum diyenler zaten amacı belli ortada .kendilerine ortak arıyolar .herkesin bir alıcısı var aslında .

bende atanamamış bir öğretmenim evleniyorum 20 gün sonra
erkekler bir anlasa asıl önemli olanın doğru insanı bulmak olduğunu...

bende atanamamış bir öğretmenim evleniyorum 20 gün sonra
erkekler bir anlasa asıl önemli olanın doğru insanı bulmak olduğunu...

hayırlı olsun canım .
her erkekte yok ki böyle birşey benim eşim çalışmamamdan memnun aslında .bir çok arkadaşım da diplomalı ev hanımı .çalışmak isteyen çalışır istemeyen çalışmaz .ona görede eş seçimi yapılır .ama illa çalışcaksın diyen bir eşim olmasını istemezdim neler görüyoruz kadının parasını yiyen evde oturan allah korusun .

Erkekler eve para gelsin diye çalışan ama; çalışmayan gibi kendinden gelecek üç kuruş paraya bakacak kadar iyi niyetli olan birini ister

Aslında çoğu erkek kendinden zayıf hatun istermiş gibi görünse de ekonomik özgürlüğünü kazanmış bi hatun ister

Belki eskiden çalışmayanmış bu ama günümüzde çoğunluk çalışan kadından yana çünkü kendi ayakları üzerinde durabilen kadın daha güçlü, özgüvenli ve gerektiğinde bağımsızlığını da alıp çekip gidebilecek konumdadır. Erkeğin kölesi olmaz kolay kolay. Erkek de bunun farkında olur, çabalaması gerektiğini bilir, o kadının elinin altında olmadığını. Bu söylediklerim de yanlış anlaşılmasın, genelleme yaptım sadece istisnalar elbet olacaktır

Parayı ve makam mevkiyi seven adamlar çalışan istiyorlar
eşinin baskın olmasını istemeyen adamlarda çalışmayan

Erkek yeri geldiğinde güçsüz olmamızı ister belki ama bence ayakları yere sağlam basan tuttuğunu koparan, yanına yakışan bakımlı kadın ister. Bunu da çalışanlar yapıyor genelde.

Bana para makinası göZüyle bakan adamcağızla işim olmaz

Aşık değilse çalışan kadın tercih eder mantık para girsin eve

Bende çalışıyorum ama kendi şirketimiz günde ne kadar istersem gidiyorum keyfime kalmış istersem gitmem eşimde öyle gerçi

Mecbur sabah 8 akşam 5 çalışmak zorunda olanlara allah yardım etsin

Valla ay sonu gelipte cepte 5 kuruş kalmayınca ne kadının zayıflıgı kalır ne de erkeğin baskınlıgı.(Çalışma durumu olupta keyfi çalışmayanlar için diyorum ya da eşi bu sebepten çalıştırmayan)
O yuzden bence alakası yok erkek karsısında zayıf kadın isterle.
Hayat müşterek.Ev sahibi olması var,araba sahıbı olması var.Bunlardan da önemli hatta en önemlisi dunyaya rahat şartlarda büyütmek isteyeceğin bir evlat getirmek var.Onu büyütüp yetiştirirken eline 2 geçeceğine neden 1 geçsin?
Yani bence akıllı,yuvasını düşünen bir erkek tabiki de eşinin çalışmasını ister.
Çalışma şartı olmaz,durumu el vermez onları bu dediklerimden ayrı tutuyorum tabikii.

ihtiyaç olmadığı sürece çalışmayan kadın isterler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…