• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler daha çok çalışan kadınmı ister çalışmayan mı?

Erkekler daha çok çalışan kadınmı ister çalışmayan mı?

• Çalışan kadın

OY: 44 74,6%
  • Çalışmayan kadın

OY: 15 25,4%

• Ankete Katılan
    59
erkekler artık her dediğini yapan değil meydan okuyan dişli kadın istiyor karşılarında. bunun için maddi güvencesi olan kadınları tercih ediyorlar.

benim gördüklerim çalışan kadın istiyorlar.
ben çalışan erkek istediğime göre onun da çalışan kadınla evlenmek istemesi çok normal.

Erkekler eve para gelsin diye çalışan ama; çalışmayan gibi kendinden gelecek üç kuruş paraya bakacak kadar iyi niyetli olan birini ister

ya da çalışan ister gibi görünür ama çalışmamaya ikna etmeye kalkar, boyunduruğuna almak varken hakkını koruyan kadın ister mi ;)

gelişmişlik düzeyi düşük olan ve yobaz fikirli, ya da gelneksel diyelim hadi, kentlerin çokluğuna bakarsanız hiç de ÇOĞUsu çalışan malışan istemez.
büyük şehirlerde bile adamlar eski kafalı, çok modern duranların da yobazlardan farkı yok fazla.
sen çalışacam dersen olay bitmiştir, adama madama bırakılmaz böyle tercihler. istemeyen köyden alsın

Son düzenleme:
Genelleme yapacak olursam çalışan kadın istiyorlar,
Hayat eskisi kadar kolay değil, erkekler eskiler kadar sahiplenici değil.
Irgat gibi çalışsın, her işin üstesinden gelsin, eve para getirsin istiyorlar.

Eşim istisna.Çalışmama en başından beri karşı.
Yorulmamı, emir altında olmamı istemez.:nazar:
Ama ben çalışıyorum, şikayetçi değilim.Böyle mutlu olduğum için o da mutlu.
Herkes hayatından memnun geçinip gidiyoruz.
:9:

Herkez farklıdır, benim eşim ben lafını açtığım da 'canın neyi nasıl isterse öyle yap ' demişti.

Bir arkadaşımın erkek arkadaşı 'ben çalışmayan eş istemem, her şey ortak olmalı, ev eşyaları falan birlikte alınmalı' demiş..
Ama ev' de sana yardımcı olurum, yemeği birlikte yaparız demiyor adam. Ohh ne alaa
:36:

Bazıları gerçekten eşinin bir hayatı olmasını ister. Çalışmasını daha uygun görür.
Bazıları sadece para için çalışmalarını ister.
Ben çalışmamalarını ister dedim. Çünkü genelde erkekler bu konuda gurur yapıyor nedense.
Kadın daha yüksek bir miktar alıyorsa sorun oluyor bu.
Bazende kadının çalışmasını istememelerinin sebebi dışarıya çok alışması, eşe karşı gelinmesi gibi sebepler. Bunlara yoruyorlar işte.
Tuhaf tuhaf şeyler. Anlatamadım ben sanırım.

esım calısmamı ıstemıyor...calısmıyorum yanı...

ama cevremde duydugum kadarıyla calısan es ısteyen erkek cok fazla...,

hatta evlenmeden once calıstıgım fırmada bır bey calısacak tabı ben karnını doyurmak zorundamıyım demıstı..öküz..

ben çalışmıyorum ama eşim beni istedi :)bence çalışmak çalışmamak değilde aşık olduğu kadını istiyor erkekler .ama illa çalışan arıyorum diyenler zaten amacı belli ortada .kendilerine ortak arıyolar .herkesin bir alıcısı var aslında .

Siz şanslısınız.

Hayat şartları artık öyle zor ki tek maaşla bu devirde ancak yaşarsın fakat birikim yapamazsın. bu yüzden mutlu bi evliliğin temeli malesef paraya dayanıyor :( maddi sıkıntı içinde aşkta olmuyor... Maddi sıkıntısı olmayan hangi erkek eşinin çalşmasnı ister ki... Ama erkekler çalışıp para kazanablyorsa biz bayanlarda üretken olabilir... Kendi ekonomik özgürlüğümüzün olması hiçbirşeye benzemez. Maddi durumumuz orta seviyedeyse çok iyi değilse evde akşama kadar durmanın bi manası yok bence... yarın bi gün eşimiz hayatta olmazsa ayrılık olursa bir bayan her durumdu kendi ayakları üzernde durablmeldr

Back
X