lisedeyken bi arkadaşımız vardı dış görünüşü pek ii değildi ama çok kibar biriydi asla küfür etmezdi falan ...aradan 4 yıl geçtikten sonra görüşmüştük ve inanamamıştım dış görünüş olarak çok bakımlıydı hareketleri de değişmişti acaib rahat biri olmuştu eski kibarlığından eser kalmamıştı eskiden kendisini bi arkadaş olarak çok severdim ama son görüşümde gözümden düşmüştü...bu olayı görmesem insan değişmez derdim ama değişebiliyomuş ne yazık ki
Aslında 1 tane var böyle tanıdığım, ama içten içe hala özgüveninin eksik geldiğini biliyorum...
Yani, genel olarak hayır diyebilirim...
İstisnalar varsa şayet bu sevindirici bir durum olmalı her iki cins açısından da...
değişmesini istdiğim biri var açıkçası ama uğraşacak takatim de yok..sevince gerçekten insanın yapamayacağı şey yok..ama ben ona karşı bişi hissetmiyorum..sadece mantık çerçevesinde olumlu biri..belki suya yazı yazmak benim düşüncem...
Bir şey hissetmiyorsan hiç başlama canım ben hep mantık mantık dedim ama genede bir şeyler hissetmek gerekmiş. Aşık olmazsan her davranışı sana batar hepsini görürsün. Ben çok pişmanım.
elbette!
bnm erkeğm tombiş sürekli aynı şeyleri giyen ve paso içki kullanan biriydi..
ağzı bozuk,kaba ve evinden tamamen kopuktu..
şimdi benimle bujiterilerde geziyorve takı alış-verişim için bana fikirler sunuyor
çok ciddiyim..şimdi herşeye + bakıyor.bu defa öleyim de kurutulayım diye değil birlikte daha güzel günlerimiz olsun diye ellerini açıyor rabbime :)
trafikte küfür edicek olsa bile izin istiyorzayıfladı,içkiyi azalttı(bensiz içmiyor),saçına sakalına özen gösteriyor,deodorant kullanıyor,hergün duş alıyor ahaha bu yazdıklarımı görse bana fena alınırdı
ay kıyamam
elbette!
bnm erkeğm tombiş sürekli aynı şeyleri giyen ve paso içki kullanan biriydi..
ağzı bozuk,kaba ve evinden tamamen kopuktu..
şimdi benimle bujiterilerde geziyorve takı alış-verişim için bana fikirler sunuyor
çok ciddiyim..şimdi herşeye + bakıyor.bu defa öleyim de kurutulayım diye değil birlikte daha güzel günlerimiz olsun diye ellerini açıyor rabbime :)
trafikte küfür edicek olsa bile izin istiyorzayıfladı,içkiyi azalttı(bensiz içmiyor),saçına sakalına özen gösteriyor,deodorant kullanıyor,hergün duş alıyor ahaha bu yazdıklarımı görse bana fena alınırdı
ay kıyamam
hmmm güzel bir soru.. tabi ki değişir.. analog ve digital saat nasıl değişiyorsa erkeklerde öyle.
yani zamana göre değişir. bazen 1 hafta önceki düşüncesini sevmez bu artı veya negatif fark etmez.
kendisiyle çatışır ve savaşır. beyaz giyinmeyi hiç sevmez ve 1 ay sonra bi bakarsın 3 tane farklı markalardan beyaz t-şort almış. enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?