Erkekler değişir mi?

Morfo

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
7.073
67
683
42
İstanbul
Arkadaşlar; yaşadığınız veya çevrenizde gözlemlediğiniz,zamanla karakteri,dış görünüşü..vs . değişen erkeklerle karşılaştınız mı? Misal; özgüveni sıfır olan biri yıllar içinde kendinden çok emin,özgüveni yerine gelmiş biri olabilir..Dış görünüş olarak beğenilmeyen biri ,siz onu seneler sonra gördüğünüzde değişmiş olabilir..Var mıdır böyle erkekler?:44:

Aslında 1 tane var böyle tanıdığım, ama içten içe hala özgüveninin eksik geldiğini biliyorum...
Yani, genel olarak hayır diyebilirim...
İstisnalar varsa şayet bu sevindirici bir durum olmalı her iki cins açısından da...

lisedeyken bi arkadaşımız vardı dış görünüşü pek ii değildi ama çok kibar biriydi asla küfür etmezdi falan ...aradan 4 yıl geçtikten sonra görüşmüştük ve inanamamıştım dış görünüş olarak çok bakımlıydı hareketleri de değişmişti acaib rahat biri olmuştu eski kibarlığından eser kalmamıştı eskiden kendisini bi arkadaş olarak çok severdim ama son görüşümde gözümden düşmüştü...bu olayı görmesem insan değişmez derdim ama değişebiliyomuş ne yazık ki

Olumsuz bir değişim söz konusu olmuş sanırım...yani mutlaka birey olarak değişim gösteriyoruz zaman içinde ama hani erkeklerin böyle sessiz,sus pus olmalarına alışamıyorum..öyle birini tanıdığımda- ki şuan mevcut- direnç gösterebiliyorum...mesela neden şurda tepkini getirmedin,neden biraz daha hareketli değilsin gibi...olduğu gibi kabullenmek isterim tabi ama olumlu yönde kendine bişiler katabilmeli insan diye düşünüyorum...

ne olur yani değişseler

sevgilimle ilk başladığımızda aşırı derecede kızlarla içli dışlı her ortamda konusup pabuç kadar diliyle dikkan çekmeyi basarabilen cok sosyal bi insandı.. kendisi öyle olmasına rağmen benim herşeyime karısmaya macoluk yapmaya basladı tabı sen mısın bunu bana yapan emdiği sütü burnundan getirdim diyebiliriz her ne kadar yaptığım sey yanlış olsada suanda 3 yıllık bır ilişkim var ve o cok degişti güvenemediğim korktugum kısı gıttı yerıne bambaska birisi geldi tabi bende o bu kadar degısım gosterınce elımden geldıgınce bazı seyleri onun için degıstrdım şimdi o yonden bı sorun yok ama bazen en kucuk kavgamızda ben senın ıcın degıstım sen bana bunları yapıosun diye soylenmeye baslıo buda olumsuz yönü çünkü zaten bi insan bi ilişkiye baslıyorsa karşısındakinin de sorumluluğunu alıyor demektir kimse arkasından boynuzlu dedirtmek istemez sonuçta..neyse uzun lafın kısası bi erkek gerçekten isterse değişebilir kıyafet konusunda , ilişki konusunda ve daha birçok konuda ((çevremde de bunun bırcok örneğini gördüm)) ama önemli olan değişimin olumlu yönde ve kalıcı olması yoksa hiçbir işe yaramaz ..

değişmesini istdiğim biri var açıkçası ama uğraşacak takatim de yok..sevince gerçekten insanın yapamayacağı şey yok..ama ben ona karşı bişi hissetmiyorum..sadece mantık çerçevesinde olumlu biri..belki suya yazı yazmak benim düşüncem...

Bir şey hissetmiyorsan hiç başlama canım ben hep mantık mantık dedim ama genede bir şeyler hissetmek gerekmiş. Aşık olmazsan her davranışı sana batar hepsini görürsün. Ben çok pişmanım.

Bir şey hissetmiyorsan hiç başlama canım ben hep mantık mantık dedim ama genede bir şeyler hissetmek gerekmiş. Aşık olmazsan her davranışı sana batar hepsini görürsün. Ben çok pişmanım.

sanırım bitti seninki öyle mii?? evet hissedemiyorum belki bana olan ilgisi..zaman diyorum ama bilmiyorum..belkide biraz değişmesini bekliyorum çaresizce

elbette!
bnm erkeğm tombiş sürekli aynı şeyleri giyen ve paso içki kullanan biriydi..
ağzı bozuk,kaba ve evinden tamamen kopuktu..
şimdi benimle bujiterilerde geziyor ve takı alış-verişim için bana fikirler sunuyor

çok ciddiyim..şimdi herşeye + bakıyor.bu defa öleyim de kurutulayım diye değil birlikte daha güzel günlerimiz olsun diye ellerini açıyor rabbime :)
trafikte küfür edicek olsa bile izin istiyor zayıfladı,içkiyi azalttı(bensiz içmiyor),saçına sakalına özen gösteriyor,deodorant kullanıyor,hergün duş alıyor ahaha bu yazdıklarımı görse bana fena alınırdı
ay kıyamam

ooo bayağ köklü değişim ama süpermiş ..maşallah diyelim
acaba önünde sen gibi bir ışık mı olsun istedi kii??
birde öncesinde nasıl beğendin peki böyle bir adamı?? hani anlattığın ciddi olumsuz özellikler o bakımdan soruyorum??

hmmm güzel bir soru.. tabi ki değişir.. analog ve digital saat nasıl değişiyorsa erkeklerde öyle.
yani zamana göre değişir. bazen 1 hafta önceki düşüncesini sevmez bu artı veya negatif fark etmez.
kendisiyle çatışır ve savaşır. beyaz giyinmeyi hiç sevmez ve 1 ay sonra bi bakarsın 3 tane farklı markalardan beyaz t-şort almış. enteresan

öyle birini nasıl sevdin demişsin. bende yaşamadan imkansız derdim ama insan sevince pasaklı pis birinide sevebiliyor biranda. eğer temiz bir insan olmaya karar verirse sonsuza kadar hayatımda olmasını istediğim biri var benimde. şuan sadece arkadasız. değişmeyi istemesi için dua ediyorum

onu bılmem ama kendıne herhangı bır konuda guwenı olmayan erkek karsısındakı bayanı aşağılıyor sureklı bundan emınım

kesinlikle kendine güveni olucak zaten. bu dediğim kişide kendine güvenen olgun biri. ama erkekler bazen bazı sebeplerden kendine bakmayabilir yada kadınlar. arkasındaki şeylere bakmak gerekiyo

canım bize de bir yöntem versen de elimizdeki odunları yontsak ha

işte aynen öyle... değişmeyen erkek yoktur kısaca

evet değişir benim eski sevgilim son bi yıldır çok değişmişti mesela o yüzden yürümedi ilişki ne kadar itelesekte olmadı olmuyor olmıcakta bu bir gerçek yani çünkü adam değişti napsada iki günden fazla eskisi gibi kalamıyor bi defa ilişki zaman aşımına uğruyor uzun olunca ve erkek sıkılıyor sanırım böyle olunca senden bu kadar diyorum ben
mesela biz sevgilimle her zaman böyle seni seviyorum falan dese gerçekten içten gelirdi ilk zamanlar ya da çok kötü olurdum vesaire ama son zamanlarda o hissi alamamaya ve gerçek olmadığını düşünmeye başladım ki öylesine söylenen bişi gibi geliyodu artık
çünkü;ilk zamanlar seni seviyorummmmm diye içten söylerken son zamanlarda seviyorum diyodu bende neyi demek zorunda kalıyodum sonra seni diyodu sinir oluyodumm ya sinir çünkü neyi sevdiğini bile belirtmek zor geliyodu heralde gocunuyomuydu içinden gelmiyomuydu ne
yani kısacası erkekler değişir ya da kimileri değişir bilemicem ama çoğunluğa bakıcak olursak değişiyor

bence erkek kadın fark etmez.. değişmenin cinsiyetle alakası yok yaşlar var..
bence insan 19-20ye kdr değişir değişebilir..ama sonra kişiliği oturur otrmasa bile kişi dik kafalık gösterir değişmem ben der ve yapmaz..
aslında bazı şeyleri değiştirmek de kişiinin kendi elinde kaçç yaşnda olursa olsun...erkek ya da kadın fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…