Erkekler değişir mi?

Sanirim Insanlar her yasta da degisir kisilik oturur diyoruz da malesef cogu zaman oturmadigina sahit oluyoruz...

Bir örnek vereyim...

"Babam" Lafta baba ... Neyse annemle tam 23 yil evliydiler otoritesini koyan bir insandi aileye cok fazla deger verirdi onun adini bir yerde söyledinmi herkess bilirdi tanirdi onun ne kadar agir basli bir insan oldugunu hep konusurlardi cogu kez arkadaslariyla ailelerini önemsemedikleri icin kavga etmsligi vardi ama gel görki tam 23 yil sonra ayni hatalari kendi yapti Annemi aldatdi üc cocuguna arkasini dönüp gitdi.... 50 yasinda ve iki kücük cocugu daha oldu.. bu yüzdende hep diyorum Ne oldum degil ne olucam demek lazimmis.... cenab allah kimseye böyle durumlar yasatmasin

ahahah ben ondaki o ışığı gördüm sadece ;D

hiç denk gelmedim ama elbette ki değişim olabilir, girdiği ortamlar kendini geliştirmesine yönelik yaptıgı faaliyetler falan...tanıstıgı insanlar iş ortamı falan ..
kimisi dozunu kaçırıp kendini begenmişliğe, sonradan görmüşlüğe kadar gidiyor .. böyle değişim olcaksa olmasın daha iyi

Eger karsindaki seni cok seviyorsa ve iliskinizi kurtarmak istiyorsa, degisir. Fedakarlik buna denir.
Ben sahit oldum!
Erkek arkadasim, eskiden icki icerdi, sorumsuzdu, ufacik seyleri sikinti ediyordu, namaz kilmazdi.
Simdi tamamen farkli bir insan oldu cok sukur Biraz zaman aldi, ama olsun, artik mutluyuz ya, gecmisteki olanlar muhim degil

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
YAŞADIM GÖRDÜM BİLİYORUM
DEĞİŞİYORLAR
AMA ÇABA ACI VE YORGUNLUĞUN ARDINDAN,MUHTEŞEM BİR İLİŞKİNİZ OLUYOR...
HERKES ÖYLE OLACAK DEMİYORUM AMA ÇABA SARFETTİM VE ŞU AN Bİ DEDİĞİMİ İKİ ETMEYEN BENİM İÇİN YANIP TUTUŞAN Bİ SEVGİLİM VAR....

arkadaşlar , çoğunluk değişir demiş bu güzel bişiy
demekki kendimizden bişiyler katmayı bilmişiz,sabretmeyi başarabilmişiz...değişim süreci kişiden kişiye farklılık gösterebilir...karşımızdaki buna değicek biriyse ne ala,zaten her haliyle bunu belli eder...

evli bir arkadaşım evliliğinden örnek vermişti bana..mesela; evlenip ayrılmış bir eşi var onun ve ilk eşi tarafından aldatılmış adam...evliliklerinin ilk yıllarında arkadaşıma karşı aşırı kıskançlık gösteriyormuş,arkadaş ortamından soyurlamalar buna örnek..fakat artık istediğim herşeyi yapabiliyorum diyor,6. yılın sonunda...karşınızdaki insanın sizin için çaba gösteriyor olması gerçekten ona değer verip sevmeniz için bile çok güzel...

zamanla bazı yönlerinde değişmesini umduğum biriyle görüşüyorum ben de...bunu salt kendim için değil,onun yaşamı içinde istiyorum.tabiki dolaylı olarak beni etkiler bu ama çaba gösterdiğini bilmek çok güzell

ne kadar uzun zaman geçmiş konunun üzerinden...
ama zamanla değiştiğini görmek güzel gerçekten...
sevgi sanırım biraz da bunu gerektiriyor..birlikte daha güzel
nasıl olunur mantığı ile karşınızdaki insanın kişiliğinden ödün vermeden,
gözlerinizin önünde tıpkı bir açan gonca gibi değiştini görmek....
tarifi yok gerçekten...tabi kii bazı şeyler kalıcak,belki değişmeyecek...
ama her şeye rağmen insanların kişiliklerine bir şeyler katması çook
güzel...:98:

Adina cok sevindim :)
Allah ayirmazsin

çok teşekkür ederimm
amin tüm sevenleri ve bekleyenleri inşallahh...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…