• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler dürüstlükten anlar mı?

derinn95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
374
179
33
30
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım evlenmeyi düşündüğüm kişi ile birliktelik sonucu bakireliğimi kaybettim ama inanın çok pişmanım hep evlendiğim gün olsun isterdim şimdi hayatıma birini almayı düşünüyorum kafa yapılarımız uyuyor her yönden ama kendisi doğulu bu duruma ne der inanın bilmiyorum oralarda önemli bir konu ama bana hiç geçmişimi sormadı bende sormadım ama bunu anlatmalı mıyım nasıl anlatmalıyım onu da bilmiyorum çıkmazdayım hergün ağlıyorum ama içimde ki ses hani hissiyatım bakir biri bence kız arkadaşı olmustur tabi ama bakir biri yada bakir olmasın durumu normal karşılayan olur mu bu şekilde evlenenler tavsiyelerini bekliyorum

Bunun doğdu batısı yok bakirelige önem veren biri önce kendi geçmişini sorgulasın

Aranızda ilişki evlilik boyutuna gelene kadar daha önemli şeyler var
O kadar ilerleyecekse sohbet sirasinda söylersin ama bu senin kusurunmus gibi değil

Seni sen olduğun için istesin onu bunu bahane etmesin

Güzelim bana kalırsa bu konuyu bir kusur gibi görme, allah aşkına artık kadınlar ilişkiye hazırsa kanama olmayabiliyor, açık açık olcak belki ama benim arkadasımın 3. de olmuştu hazır degildim çok şaşırdık sonradan olunca dedi. Yani o gün ooo kan da kan diye bir olay yok bunu kim niye çıkarmış anlamış değilim.
Kaldı ki bununla mutluluk mu oluyor, görüyoruz saçma sapan 10 yıllık evlilikleri neler bitiriyor, sen gerçekten kendin bu olayı hazmettin mi ? ruhun hazır mı ? eksik hissetme kendini, ama bu konuyu konuşmakta tehlikeli açıkçası bunu bir koz olarak kullanabilir :KK43: ve gerçekten bir erkek seni severse senin yaşamını yetişme tarzını benimsemelidir.

Bunun doğdu batısı yok bakirelige önem veren biri önce kendi geçmişini sorgulasın

O kadar ilerleyecekse sohbet sirasinda söylersin ama bu senin kusurunmus gibi değil

Evet gerçekten öyle kendisini tanıyorum

Güzelim bana kalırsa bu konuyu bir kusur gibi görme, allah aşkına artık kadınlar ilişkiye hazırsa kanama olmayabiliyor, açık açık olcak belki ama benim arkadasımın 3. de olmuştu hazır degildim çok şaşırdık sonradan olunca dedi. Yani o gün ooo kan da kan diye bir olay yok bunu kim niye çıkarmış anlamış değilim.
Kaldı ki bununla mutluluk mu oluyor, görüyoruz saçma sapan 10 yıllık evlilikleri neler bitiriyor, sen gerçekten kendin bu olayı hazmettin mi ? ruhun hazır mı ? eksik hissetme kendini, ama bu konuyu konuşmakta tehlikeli açıkçası bunu bir koz olarak kullanabilir :KK43: ve gerçekten bir erkek seni severse senin yaşamını yetişme tarzını benimsemelidir.
Ne zormuş bu durum şimdi birşey anlatmadan evlenmek var hani sanki onlar geçmişini anlatıyor da ama işte evlilik günü beklenti de olabilirler Söylesem tepkisi ne olcak süreçi bilmiyorum seven kabullenir kabul etse ilerde başıma kakar mı onu da bilmiyorum çok zor çoookkkkk

Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım evlenmeyi düşündüğüm kişi ile birliktelik sonucu bakireliğimi kaybettim ama inanın çok pişmanım hep evlendiğim gün olsun isterdim şimdi hayatıma birini almayı düşünüyorum kafa yapılarımız uyuyor her yönden ama kendisi doğulu bu duruma ne der inanın bilmiyorum oralarda önemli bir konu ama bana hiç geçmişimi sormadı bende sormadım ama bunu anlatmalı mıyım nasıl anlatmalıyım onu da bilmiyorum çıkmazdayım hergün ağlıyorum ama içimde ki ses hani hissiyatım bakir biri bence kız arkadaşı olmustur tabi ama bakir biri yada bakir olmasın durumu normal karşılayan olur mu bu şekilde evlenenler tavsiyelerini bekliyorum
Kadınlar olarak ne kadar acı durumdayız dimi sanki alanımızda kara leke gibi oysaki ilk birlikteliği yasadiginiz kişi bunu umursamadan yoluna devam edebilcek ama siz düşünüyorsunuz endişemiziniz haklı olarak. Keşke bu durum böyle olmasa namus anlayışlarımız değişse, namusun kafada bittiğini anlayabilsek toplum olarak.

Konunuz hakkında ki fikrime gelince erkek arkadasinizin ufku,zihniyeti nasildir bilemem ama cogu erkek dert eder gibime geliyor en azından benim çevremdekiler. Eger gercekten evlilik boyutunda ilerleyecekseniz Bu konuda senin en baştan dürüst olman senin evlilik hayatın boyunca vicdanen de rahat olmanı sağlar.

size geçmişinizi sormayan birine ya ben bakir bir insan değilim inan çok pişmanım beni böyle kabul edebilecek misin derseniz orası zaten kendinizi tanışık olduğunuz erkekten aşağı bir konuma kendi elinizle koyduğunuz yer. kafa yapılarınız uyuşuyorsa böyle bir şeyi bırakın sormayı önemsememesi gerekir. onun bakir olması ya da olmaması hiç bir şeyi değiştirmez siz kendi dünyanızda kendinizle barışıp bunun çok normal bir şey olduğunu kabullenirseniz başka insanların onayına ihtiyaç duymadığınızı anlayabilirseniz ağlayacak bir şey olmadığını da anlarsınız. son derece normal bir şey bu.

Kişiye göre değişen bir durum. Doğru ya da yanlış, iyi ya da kötü, normal ya da anormal tartışması yerine önce durumunuzu doğru değerlendirin. Bu adamı çok mu seviyorsunuz, her şeyi aştınız evlenmeye mi karar verdiniz? Size evlenme teklifi etti cevap mı bekliyor? Cevaplarınız Hayır sa gereksiz bir üzüntü ve telaş içindesiniz. Daha bu kadın erkek ilişkisine nasıl bir gözle baktığını, ilişkide yakınlık, samimiyet, cinsellik konularında kadının bulunduğu yer hakkında ne düşündüğünü bilmiyorsunuz. Hayatında yaşadığı ilişkilerde tarzını, sınırını bilmiyorsunuz. Ki bunları çözmeden bir adamı tanıyor sayılmazsınız bile! Tamamen var sayım ve kafanızda oluşturduğunuz senaryoya üzülüyorsunuz. Önce bir sakin olun. Görüşün, her yönüyle tanımaya çalışın. Zaten tanıdıkça anlayacaksınız. Anladıkça ya kendi düşüncenizi ya da arkadaş örnekleri vs söyleyip tepkisini ölçersiniz, Adamı çok iyi tanıdığınızda çok seviyor ve evlilik teklifi almayı bekliyorsanız zaten bu konudaki düşüncesini biliyor olacağınızdan konuşmayı mı tercih edersiniz başka çözümleri mi düşünürsünüz o zaman aklınıza ve vicdanınıza uyan kararla seçim yaparsınız.

Kişiye göre değişen bir durum. Doğru ya da yanlış, iyi ya da kötü, normal ya da anormal tartışması yerine önce durumunuzu doğru değerlendirin. Bu adamı çok mu seviyorsunuz, her şeyi aştınız evlenmeye mi karar verdiniz? Size evlenme teklifi etti cevap mı bekliyor? Cevaplarınız Hayır sa gereksiz bir üzüntü ve telaş içindesiniz. Daha bu kadın erkek ilişkisine nasıl bir gözle baktığını, ilişkide yakınlık, samimiyet, cinsellik konularında kadının bulunduğu yer hakkında ne düşündüğünü bilmiyorsunuz. Hayatında yaşadığı ilişkilerde tarzını, sınırını bilmiyorsunuz. Ki bunları çözmeden bir adamı tanıyor sayılmazsınız bile! Tamamen var sayım ve kafanızda oluşturduğunuz senaryoya üzülüyorsunuz. Önce bir sakin olun. Görüşün, her yönüyle tanımaya çalışın. Zaten tanıdıkça anlayacaksınız. Anladıkça ya kendi düşüncenizi ya da arkadaş örnekleri vs söyleyip tepkisini ölçersiniz, Adamı çok iyi tanıdığınızda çok seviyor ve evlilik teklifi almayı bekliyorsanız zaten bu konudaki düşüncesini biliyor olacağınızdan konuşmayı mı tercih edersiniz başka çözümleri mi düşünürsünüz o zaman aklınıza ve vicdanınıza uyan kararla seçim yaparsınız.
Evet diyelim ki ben düsütlükte anlattım ve kendisi olumlu karşıladı evlendik bana olan güveni yok olur mu başıma kakar mı bundan da korkuyorum ya da bir hata yaptık diye ömür boyu bu hatayı mı cekeceğiz

Evet diyelim ki ben düsütlükte anlattım ve kendisi olumlu karşıladı evlendik bana olan güveni yok olur mu başıma kakar mı bundan da korkuyorum ya da bir hata yaptık diye ömür boyu bu hatayı mı cekeceğiz
Halen var sayım ve senaryo üzerinden gidiyorsunuz. Peki madem var sayalım ki anlattınız ve normal saydı. Tamamdır, bu konu kapanmıştır. Anlaşılan ve sorun olmayan bir konuda ne bir hata vardır ne de başınıza kakma. Olursa mı? Buna izin vermeyeceksiniz!! . Sana dürüstçe söyledim insanca sordum, kandırmadım etmedim. Sorun değil dedin ben de kaliteli ve medeni bir adamsın diye seni takdir ettim ve teklifini kabul ettim bir daha böyle bir imada dahi bulunursan sana güvenimi kaybederim ve sen de beni kaybedersin deyip kesin tavırla karşılayacaksınız. Ve size şahsi fikrimi söyleyeyim mi bunu olağan karşılayan erkek bir daha hiç konusunu açmıyor. Buna rağmen her evlilik sorununda acaba o meseleden mi böyle davranıyor diye sürekli eziklenen, kendi durumunu sorun ve takıntı yapan hep kadın oluyor. Çünkü bunu sorun eden erkek en baştan bu kadınla evlenmiypr. En azından benim görüp bildiklerim hep öyle. Başta sorun etmeyip sonra sorun eden adam zaten sadece bunu değil sizin aklınıza bile gelmeyen her şeyi sorun eden tiptir ki buna özetle şiddetli geçimsizlik diyoruz. Ve yineliyorum ki iyice tanıdıkça bu vb konuları konuştukça zaten anlayacaksınız tepkili mi anlayışlı mı olduğunu. Ona göre davranmayı tercih edersiniz. Sorun haline getirmeyin kendi kendinize

Benim eşimde doğuluydu bende bende kanama olmadı ben kendim bu durma üzülüp ağlamıştım o sallamamıştı bile. Yani kişiye göre değişir bence normal bişeymiş gibi anlat sonra sürprizle karşılaşma

adam bakir biri mi ?
Öyle ise ilişki yaşamamış birini istemesine saygı duyarım.
Ama hayatımdaki insana ben şu kadar sene önce sevgilimle birlikte oldum pişmanım demek bana çok saçma geliyor.
O senin geçmişin ve özelin
Bu kadar özel bir detayı bilse ne bilmese ne
Yani itici geliyor
Ben olsam söylemezdim bile

adam bakir biri mi ?
Öyle ise ilişki yaşamamış birini istemesine saygı duyarım.
Ama hayatımdaki insana ben şu kadar sene önce sevgilimle birlikte oldum pişmanım demek bana çok saçma geliyor.
O senin geçmişin ve özelin
Bu kadar özel bir detayı bilse ne bilmese ne
Yani itici geliyor
Ben olsam söylemezdim bile
Ama işte söylemeden evlendim diyelim düğünn gecesi bana neden söylemedin derse ya

aynen öyle her kelimesine katılıyorum. Kadınların bunu kusur olarak görmesini de anlayamıyorum

düğün gecesi kanlı çarşaf bekleyen bi öküz ile sevgili olmazsın şahsen
Ailesi çarşaf isteyecek cinsten olabilir ama eş adayı kendim görsem yeterli diyecek cinsten ama sonuçta o gün neden kan gelmedi diye sorabilir kalkıp hastaneye götürmez ama ne bilim içimde ya şüphe olursa

aynen öyle her kelimesine katılıyorum. Kadınların bunu kusur olarak görmesini de anlayamıyorum
Kusur değil tabi yıl olmuş 2021 ama hala ülkede tabu halbuki dürüst olalım diyoruz anlamazlarsa en son çarem diktirmek olacak hakettikleri için

Ailesi çarşaf isteyecek cinsten olabilir ama eş adayı kendim görsem yeterli diyecek cinsten ama sonuçta o gün neden kan gelmedi diye sorabilir kalkıp hastaneye götürmez ama ne bilim içimde ya şüphe olursa
neden kan gelmedi sorusu bile çok rencide edici
İlla kan gelmesi de gerekmiyor zaten
Hatta kan gelmesi doğal bir durum bile değil

Back
X