erkekler duygularını neden gösteremez??

tintinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
3.521
11.096
208
İstanbul
kızlar üç saattir içim içimi yiyor resmen. en sonunda dayanamadım konu açmaya karar verdim. olayı anlatıyorum size,
sevgilim iş yerinde giymek için alışveriş yapıyordu ama eldeki imkanlarla herşeyi alamadı, ayakkabıya ihtiyacı vardı. bende sürpriz yapmak istedim gidip cuma günü ona bir ayakkabı birde cüzdan aldım matraştan. ben çok beğenerek almıştım onun istediği modellerdeydi üstelik. o benden uzakta olduğu için kargoya verdim almak zorundaydı çalıştığı için evde bulamayacaklardı haber verdim ona. aşkım beni düşünmüş bitanem teşekkür ederim diye bir sürü konuşma geçti.
bugün kargoyu alıp işyerine gitti. oradan aradı beni teşekkür ederim çok zevklisin gördüm çok beğendim ama işyerindeyim konuşamıyorum dedi tabi bunları kısık bi sesle söyledi hemen kapattı telefonu. eve gittiğinde ayakkabıyı denemiş ve bana gelen mmste sadece şu yazıyor "altı çok kaygan"..
şimdi ben bundan ne anlayayım? beğenmedi diye düşünüp kusura bakma bir daha sen beğenirsin ben kendim almayayım dedim. sonra sen trip atmasana ben mutluydum ki bgn çok hoşuma gitti ayakkabı çok zevkli fln dedi ama işte iş işten geçti.
her aldığım hediyede böyle yapıyor. çok soğuk konuşuyo yada hemen bi kusurunu söylüyo. ben üzülünce de erkekler kadınlar gibi değil öyle sevindiklerini gösteremezler deyip konuyu kapatıyo..
sizce benim aldıklarımı mı beğenmiyor yoksa gerçekten duygularını mı gösteremiyor? eğer duygularını gösteremiyorsa napayım peki ben, çok gücüme gidiyo sanki hiç bişeyi doğru yapamıyormuşum gibi..

Her aldığım hediyede bir kusur söylüyor dediğine göre duygularını gayet açık ifade edebiliyor bence.
Bende erkek arkadaşıma hediye alırım bazen ama orası şöyle burası böyle gibi bir youm duymadım hiç.
Duyarsam hevesim kaçar bir daha almam sanırım.

canım öyle düşününce mantıklısın ama demek istediğim o değildi tam olarak. yani beklediğim mutlu olduğunu saklamaması ama mutluysa bile onu göstermek istemiyor. sadece hediyede de değil.. istediği bir yemeği yaptığımda da sadece çok güzel olmuş deyip bırakıyor. böyle kötü bi yanını söyliim de içten içe sevindiğimi anlamasın diyomuş gibime geliyor.

Hmm.. Anladım.
Duygularını ifade etmek istese eder heralde.
Bende erkek arkadaşıma yaptığım yemeklerden koyarım muhakkak.
Mesela bugün yaptığım damla sakızlı kekten ikram ettim 2 parça.
Çok güzel olmuştan tut, en iyi pastanelerde bile bulamam, benim için en becerikli aşçı sensine kadar abarttı.
Yapısı öyle olabilir.

Ben olsam yemek de yapmam hediye de almam.
İnsan sevdiğinden takdir görmek ister.
Bir laf vardır hatır için çiğ tavuk yenir diye.
Yemek kötü bile olsa söylenmez ki emek vermişsin sonuçta.

Bende de aynı dert var ama seninki gibi hediye meselesi değil. pek duygularını gösterebilen biri değil hep net cevaplar senin de öyle mi acaba?

almıcam artık birşey ona da söyledim çok sinirim bozuldu çok kırıldım.
o zaman da o çok beğenmiş oluyor ben abartıyor oluyorum

Son düzenleme:
Bende de aynı dert var ama seninki gibi hediye meselesi değil. pek duygularını gösterebilen biri değil hep net cevaplar senin de öyle mi acaba?
evet canım genelde kesindir cevapları ama yinede yapar dediğimi bir şekilde. tabi o zaman ben dedim diye olmuyor, kendi düşünüp öyle karar vermeyi daha mantıklı bulduğu için oluyor

Madem çok beğenmiş kusurunu neden söylüyormuş.
Sen de keyfinden abartmıyorsun herhalde di mi?
Kızlar yanlış anlamayın ama kıymetinizi bilmeyen adamları kafanıza takmayın.

benimki alır kullanmaz beğenmediği şeyi ve suratından hemen belli eder sadece sağol der kendisi ise özel günlerde hediye almıyo artık bende almıyorum sen ne zaman öküzlüğü bırakırsan bende ozaman senin istediğin gibi davranırım diyorum çünkü bu konularda kızdığımı bile bile bahaneler üretiyo o yapmazsa ben hiç yapmam demem o ki yalnız değilsin canım

sevgilinizin size en son yaptığı jest neydi????????????????????????????????????

Madem çok beğenmiş kusurunu neden söylüyormuş.
Sen de keyfinden abartmıyorsun herhalde di mi?
Kızlar yanlış anlamayın ama kıymetinizi bilmeyen adamları kafanıza takmayın.
off ya napsam bilemedim gerçekten. şimdi de sen bana böyle yaptıkça ben nasıl mutlu olayım diyor.
madem mutlu oldun öyle söyle! incileri dökülür sanırım

Son düzenleme:
valla eğri oturup doğru konuşmak gerekirse insan takdir görmek için jest yapar
yaptıgı şeyin begenilmesini ister, karşılıgında bir teşekkür bir gülüş bekler
benim eski erkek arkadaşım da böyleydi
ben üzülünce 'aa olur mu çok güzel çok begendim' bin türlü sözle gönlümü alırdı
ama vaktinde akıllıca konuş hiç kırma sonra da gönlümü almak için takla atmak zorunda kalma dimi ama
keşke doğuştan düşünceli olsalar ama malesef değiller
trip yapa yapa eğitmek lazım :)

en son meyvelerden çiçek buketi yapılıyor ya o gelmişti üç hafta kadar önce, bir buçuk ay öncede beğendiğim bir kitap seti gelmişti. o sever böyle şeyler almayı ama ben ona bu meyveleri ben beğenmedim yada bu kitap çok kötüymüş demiyorum. seviniyorum ona da gösteriyorum. o da ben kırıldım deyince mutlu olmuş oluyor benim hediyemden ama adamda bir belirti yok mutluluğa dair. iki kelime güzelse üçüncüsü kötü ki dengelensin. suratsız sinir ediyo beni

off ya napsam bilemedim gerçekten. şimdi de sen bana böyle yaptıkça ben nasıl mutlu olayım diyor.
madem mutlu oldun öyle söyle! incileri dökülür sanırım

Bence hiç uzatmayın konuyu.
Hatta gerekirse "tamam tamam haklısın" de konuyu kapat.
Ama bundan sonra yemek,hediye işine girme.
Birazcık kıymetini bilsin.

al benimkini vur seninkine işte.. aynısı!!!

ne güzel bari bunu yapıyo bizimki daha özel gün dışında hediye almış değil özel gündede almıyo artık açık açık diyorum artıkk öküzlüğün dibine vurdun diye laflara bak laflara diyo öfffffffffff bu konuda çok dertliyim

canım benimde yeni hayat görüşüm öküzlüğün dibine vurmak olucak, kesin kararlıyım! ondan gelenlere de onun yaptığı gibi tepki vericem sevinirsem de içimden sevinirim arkadaş, görsün bakalım nasıl oluyormuş.

gördüğünü yapacaksın hak veriyorum sana bu konuda laftan anlamayanı kendi silahıyla vurcaksın

Canım o sana hediye alıyor mu peki?Acaba mahçup olduğu için mi böyle davranıyor ya da karşılığında o da sana hediye almak zorunda kalır diye mi bunu yapıyor.

Çok garip yani ben sevgilime ufak bir anahtarlık bile alsam çocuk gibi sevinir çünkü,ben de öyle sevinirim.

Erkek arkadaşında bir tuhaflık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…