canım öyle düşününce mantıklısın ama demek istediğim o değildi tam olarak. yani beklediğim mutlu olduğunu saklamaması ama mutluysa bile onu göstermek istemiyor. sadece hediyede de değil.. istediği bir yemeği yaptığımda da sadece çok güzel olmuş deyip bırakıyor. böyle kötü bi yanını söyliim de içten içe sevindiğimi anlamasın diyomuş gibime geliyor.Her aldığım hediyede bir kusur söylüyor dediğine göre duygularını gayet açık ifade edebiliyor bence.
Bende erkek arkadaşıma hediye alırım bazen ama orası şöyle burası böyle gibi bir youm duymadım hiç.
Duyarsam hevesim kaçar bir daha almam sanırım.
Hmm.. Anladım.canım öyle düşününce mantıklısın ama demek istediğim o değildi tam olarak. yani beklediğim mutlu olduğunu saklamaması ama mutluysa bile onu göstermek istemiyor. sadece hediyede de değil.. istediği bir yemeği yaptığımda da sadece çok güzel olmuş deyip bırakıyor. böyle kötü bi yanını söyliim de içten içe sevindiğimi anlamasın diyomuş gibime geliyor.
canım öyle düşününce mantıklısın ama demek istediğim o değildi tam olarak. yani beklediğim mutlu olduğunu saklamaması ama mutluysa bile onu göstermek istemiyor. sadece hediyede de değil.. istediği bir yemeği yaptığımda da sadece çok güzel olmuş deyip bırakıyor. böyle kötü bi yanını söyliim de içten içe sevindiğimi anlamasın diyomuş gibime geliyor.
evet canım genelde kesindir cevapları ama yinede yapar dediğimi bir şekilde. tabi o zaman ben dedim diye olmuyor, kendi düşünüp öyle karar vermeyi daha mantıklı bulduğu için oluyorBende de aynı dert var ama seninki gibi hediye meselesi değil. pek duygularını gösterebilen biri değil hep net cevaplar senin de öyle mi acaba?
almıcam artık birşey ona da söyledim çok sinirim bozuldu çok kırıldım.
o zaman da o çok beğenmiş oluyor ben abartıyor oluyorum
almıcam artık birşey ona da söyledim çok sinirim bozuldu çok kırıldım.
o zaman da o çok beğenmiş oluyor ben abartıyor oluyorum
off ya napsam bilemedim gerçekten. şimdi de sen bana böyle yaptıkça ben nasıl mutlu olayım diyor.Madem çok beğenmiş kusurunu neden söylüyormuş.
Sen de keyfinden abartmıyorsun herhalde di mi?
Kızlar yanlış anlamayın ama kıymetinizi bilmeyen adamları kafanıza takmayın.
sevgilin memnuniyetsiz biri sanki ?off ya napsam bilemedim gerçekten. şimdi de sen bana böyle yaptıkça ben nasıl mutlu olayım diyor.
madem mutlu oldun öyle söyle! incileri dökülür sanırım
en son meyvelerden çiçek buketi yapılıyor ya o gelmişti üç hafta kadar önce, bir buçuk ay öncede beğendiğim bir kitap seti gelmişti. o sever böyle şeyler almayı ama ben ona bu meyveleri ben beğenmedim yada bu kitap çok kötüymüş demiyorum. seviniyorum ona da gösteriyorum. o da ben kırıldım deyince mutlu olmuş oluyor benim hediyemden ama adamda bir belirti yok mutluluğa dair. iki kelime güzelse üçüncüsü kötü ki dengelensin. suratsız sinir ediyo benibenimki alır kullanmaz beğenmediği şeyi ve suratından hemen belli eder sadece sağol der kendisi ise özel günlerde hediye almıyo artık bende almıyorum sen ne zaman öküzlüğü bırakırsan bende ozaman senin istediğin gibi davranırım diyorum çünkü bu konularda kızdığımı bile bile bahaneler üretiyo o yapmazsa ben hiç yapmam demem o ki yalnız değilsin canım
sevgilinizin size en son yaptığı jest neydi????????????????????????????????????
off ya napsam bilemedim gerçekten. şimdi de sen bana böyle yaptıkça ben nasıl mutlu olayım diyor.
madem mutlu oldun öyle söyle! incileri dökülür sanırım
al benimkini vur seninkine işte.. aynısı!!!valla eğri oturup doğru konuşmak gerekirse insan takdir görmek için jest yapar
yaptıgı şeyin begenilmesini ister, karşılıgında bir teşekkür bir gülüş bekler
benim eski erkek arkadaşım da böyleydi
ben üzülünce 'aa olur mu çok güzel çok begendim' bin türlü sözle gönlümü alırdı
ama vaktinde akıllıca konuş hiç kırma sonra da gönlümü almak için takla atmak zorunda kalma dimi ama
keşke doğuştan düşünceli olsalar ama malesef değiller
trip yapa yapa eğitmek lazım :)
en son meyvelerden çiçek buketi yapılıyor ya o gelmişti üç hafta kadar önce, bir buçuk ay öncede beğendiğim bir kitap seti gelmişti. o sever böyle şeyler almayı ama ben ona bu meyveleri ben beğenmedim yada bu kitap çok kötüymüş demiyorum. seviniyorum ona da gösteriyorum. o da ben kırıldım deyince mutlu olmuş oluyor benim hediyemden ama adamda bir belirti yok mutluluğa dair. iki kelime güzelse üçüncüsü kötü ki dengelensin. suratsız sinir ediyo beni
canım benimde yeni hayat görüşüm öküzlüğün dibine vurmak olucak, kesin kararlıyım! ondan gelenlere de onun yaptığı gibi tepki vericem sevinirsem de içimden sevinirim arkadaş, görsün bakalım nasıl oluyormuş.ne güzel bari bunu yapıyo bizimki daha özel gün dışında hediye almış değil özel gündede almıyo artık açık açık diyorum artıkk öküzlüğün dibine vurdun diye laflara bak laflara diyo öfffffffffff bu konuda çok dertliyim
canım benimde yeni hayat görüşüm öküzlüğün dibine vurmak olucak, kesin kararlıyım! ondan gelenlere de onun yaptığı gibi tepki vericem sevinirsem de içimden sevinirim arkadaş, görsün bakalım nasıl oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?