yok canım sürekli bir şeyler alma peşinde bana, mahçup olucak bir durum yok ortada yani.Canım o sana hediye alıyor mu peki?Acaba mahçup olduğu için mi böyle davranıyor ya da karşılığında o da sana hediye almak zorunda kalır diye mi bunu yapıyor.
Çok garip yani ben sevgilime ufak bir anahtarlık bile alsam çocuk gibi sevinir çünkü,ben de öyle sevinirim.
Erkek arkadaşında bir tuhaflık var.
yok canım sürekli bir şeyler alma peşinde bana, mahçup olucak bir durum yok ortada yani.
benim çocuk gibi sevinmelerim ona çok tatlı gelir ama kendisini hiç öyle sevinirken görmedim.
erkeklerle kadınlar aynı şekilde göstermezlermiş mutlu olduklarını..
bana sen hiç ayy aşkımmmm çok tatlı buu diyen bir erkek gördün mü daha önce diyor.
canım kendisi de hep biraz pahalı yerlerden alışveriş yaptığı için ben özellikle matraştan aldım. yani ucuz bir yerden alırım da belki memnun olmaz diyerek. ama son dediğin olabilir mi bilmiyorum. halı da altı kayıyormuş ayakkabının.Başka zamanlarda da böyle yaptığını söylemişsin ama sırf son ayakkabı konusu için düşündüklerim :
1- Erkek arkadaşın,parası yetmediği için bazı şeyleri alamamış.Sense gidip Matraş'tan ayakkabı ve cüzdan almışsın.Yani epey bir harcama yapmışsın.
Belki kendini ezilmiş hissetmiştir.Bazı kişilerde böyle bir tepki olabiliyor.
Hani dünya para vermişsin ama birşeye benzemiyor veya bana kalsa almazdım,ihtiyacım yok anlamına gelen bir tepki...
Görümcem sağolsun bunu hep yapar.Bir hediye alsam beni müşteri hizmetleri yerine koyar,şikayetleri bitmez:)
2-Belki ayakkabıyı kendi de alsaydı,sana yine şikayet edecekti.
Büyük ihtimalle kösele bir ayakkabıdan sözediyoruz ve erkek arkadaşın genellikle spor ayakkabı giyiyordur.
Spor ayakkabı giyen biri için deri-köseleye geçmek epey zor.
napayım ki ben bana akıl verinAnladım tatlım o zaman sevgilinin karakteriyle ilgili bir durum.Demek ki duygularını göstermeye utanıyor.Ama zamanla düzelebilir bence bu senin elinde,sana karşı daha rahat olmasını sağlayabilirsin.
güldürdün beni yabence duygularını göstermiş beğenmediğini ima etmiş
ama yapmamalıydı tabı bunu ne kkusur buluyorkı
düşünmüş almışsın oda dıkkatlı yurusun
şimdi altının kaygan oluşuna sen ne yapabılırsınki
zincir taksın kayıyorsa
napayım ki ben bana akıl verin
canım öyle düşününce mantıklısın ama demek istediğim o değildi tam olarak. yani beklediğim mutlu olduğunu saklamaması ama mutluysa bile onu göstermek istemiyor. sadece hediyede de değil.. istediği bir yemeği yaptığımda da sadece çok güzel olmuş deyip bırakıyor. böyle kötü bi yanını söyliim de içten içe sevindiğimi anlamasın diyomuş gibime geliyor.
yok canım balık burcu..erkek arkadaşın başak burcu mu? :)
canım biz iki yıldır birlikteyiz.Canım sen sürekli şirinlikler yap,erkekler sürekli ilgi ister,sürekli ilgini görürse o da utanmaz,sana karşı samimi olur.Ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum da bizim ilişkimizde de ilk başlarda sevgilim hiç göstermezdi duygularını,ben ona yaklaştıkça kendimi açtıkça o da utanmayı bıraktı.
Sen ne kadar çok konuşursan,rahat olursan o da rahat olur zaten.Tüm bunlara rağmen hala kendisini kasıyorsa onunla açık açık konuş,bu halinden memnun olmadığını söyle.O böyle yapınca üzüldüğünü belirt.
canım biz iki yıldır birlikteyiz.
önceden daha da sır küpüydü bu açılmış hali daha da açılır mı ki?
ay resmen küçük dertlerimle kanser olucam
bunları yapıyorum yapım öyle zaten ama konuşayım ben madem
işalla düzelir konuşunca
sağol canım ya.. gerçekten zor bişey yapıp karşılığını göremiyorsun. sevinsin diye alıyorum hediyeyi o seviniyosa da içinden seviniyor ben pişman oluyorum aldığıma beğenmedi hiç tepki vermedi kusur buldu diyerek..O zaman mutlaka açık açık konuş canım,ben de aynı davranışları yapsam ne hissederdin de.Empati yapsın biraz.
Bazı erkekler gerçekten böyle açamıyor kendilerini.Arkadaşlarımdan biliyorum 5 senedir düzeltemedi benim bi arkadaşım sevgilisini.Zor iş valla.Umarım seninki düzelir.
sağol canım ya.. gerçekten zor bişey yapıp karşılığını göremiyorsun. sevinsin diye alıyorum hediyeyi o seviniyosa da içinden seviniyor ben pişman oluyorum aldığıma beğenmedi hiç tepki vermedi kusur buldu diyerek..
konuşucam bu gece mutlaka..
işalla düzelir yoksa hayatı boyunca benden bir iğne bile alamıcak artık
ona aslında hem çok kırgınım hem de çok sinirli..İnşallah düzelir canım.Ama kavgacı bir dille konuşma sakin sakin konuş.Daha çok işe yarıyor.
Ben de missblue gibi dusunuyorum çunku benim esim de oyle
Giyim kusam tarzi seyler aldigimda mutluluktan uçtugu soylenemez, çok begendim tam zevkime gorefalan der o kadar, ben israrla bak begenmediysen degistirelim derim hatta
Ama mesela çok parfum meraklisi 3 parfumu olmasina ragmen 4. yu alsam agzi kulaginda gezer o aksam
kızlar ben ona kombine ya da playstation alırsam ilişkinin bitişini hazırlarım yaErkekler öyle kolay kolay biz gibi "Allah'ım ne harika hediye hihihihi" diye çocuk gibi sevinmezler. Biz ise bi'güle bile tav olup çocuk gibi şenlenebiliriz.
Erkek bunu anca ne zaman yapar hediye konusunda tam 12den vurduğumuzda...
Mesela ben erkek arkadaşıma o istediği formayı ya da playstation, kombine bilet vs alırsam beni kucaklayıp havada döndürerekten başımı döndürebilir
Ama onun dışında kazak vb.şeyler alırsam klasik heheh çok güzelmiş bitanem gel öpiyim ne zahmet ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?