• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eşlerini mi yoksa Anne babasını mı daha çok sever? Hanımlar buraya

erkek çocukları özgür yetiştiriliyo derler halbuki tam tersi, erkekler sürekli baskı altında yetiştiriyolar, adamların bilinçaltı çocukluklarında o kadar baltalanıyorki, başka bi şey ya da başka bi insan seçmelerine imkan yok

Eşime sormam bile. Ben nasıl ki annemi babamı ayrı eşimi ayrı seviyorsam o da öyle. Elbette yeri gelince anne baba daha candır eş te canandır:-D biri armut biri elma ye vazgeçesinki:-D

Eşi her şeyden önce tutmak kadın için de erkek için de hastalıklı bir duygudur. Anne babayla eşin yeri ayrıdır ama diyelim ki örnek olayda aynı olsun. Kendisini yıllarca büyütmüş, yetiştirmiş, sevmiş korumuş insanlar yerine 3-5 yıldır tanıdığı eşini ön plana alıyorsa o insanın kişiliğinden şüphe ederim ben. Bu soruyu sormam, sordurmam. Şayet bir gaflete düşüp sorarsam da anne baba demesini tercih ederim. Çünkü bana sorulursa vereceğim cevap bu olur.

Orası bazen aynı olmuyor işte mesela bazı erkekler daha çok ailesine bağlı sonra eşleri geliyor ama onlara göre de kadınlar daha fazla eşlerine bağlı her insan aynı olmuyor işte

Önce ben gelirim sonrası ilgilendirmez.
Anne babasıysa gitsin onunla uyusun.
Böyle bişeyi hiç sormadım sormayada gerek yok.

Neyi böyle sorarım Allah aşkına buraya dogru dürüst birşey yazdık lütfen böyle şeyler yazıpta morelimizi bozmayin ne biçim soru bu ya ne dediginizin farkındamisiniz? Her insan ayrı görüşlü lütfen görüşlerinizi fikirlerinizi de yazdığınızda kötüye kaçmayın

yurdum insanının en sevdiği sorudur bu.. daha çocukken başlarlar anneni mi çok seviyorsun babanı mı diye.. cevabını kaldıramayacağınız soruları sormayın hanımlar.. bu arada ben de sorayım sağ kolunuzu mu daha çok seviyorsunuz sol kolunuzu mu?

Iki ucu şeyli degnek olmus resmen bu soru:KK48:
Simdi anam babam dese niye ben degil deriz,yok seni seviyorum dese;vay nankor kendisine o kadar bakan ana babayi bi kenara atti:)erkeklerinde isi zor valla:KK45:
Bak bunu çok doğru dediniz biz kadın bazen şımartilmak isteriz fazla sevildigimizde de şüphe ederiz bazen bende şaşıyorum

eşimi daha çok annesi babası sever
bende daha cok cocugumu severim
benide en cok ailem sever

sanırım cevap gayet acıktır

Ne gerek var ki böyle sorulara..
Yani ben kıyaslayamam şahsen, annemin yeri aydırıdr eşimin yeri ayrı.
Eşimi çok severim deli gibi diyebilirim, ama annemle kıyaslamam çok absürt olur, asla sormam eşime böyle bir şey..

Boyle sacma sapan kiyaslamalar anlamsiz.
Sorarsaniz "annem-babam" cevabini alinca bozulmayacaksiniz.

Es baska, ana-baba baska. Insan annesini ayri, esini ayri, evladini ayri, arkadasini ayri sever. Hangisini daha cok derseniz her seyin tadini kacirirsiniz. Azicik dusunceli olun. Erkekleri boyle anlamsiz secimler yapmaya itmeyin. Kaybeden siz olursunuz.

ben de eskiden bu tip soruları saçma buluyordum, yaşlandım, artık saçma bulmuyorum, bazen yol ayrımlarına geldiğinizde bu soruların cevapları dillendirmesenizde gayette insanın hayatına yön veriyor

Back
X