- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Hayatimsiniz121385
Arkadaslar söylenilecekleri söylemis... Evlat sevgisi en öndedir illa kiyaslama istiyorsaniz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyle olmuş canım insandır sonuçta merak eder ama bazıları hemen ters anlayıp ters şeyler yazmış lütfen burdan herkese rica ediyorum kötü şeyler yazmayın ben kötü bişey sormadım bu bazen her insanın başına gelen bişey olur benim eşim de kötü yanlış alicak bir insan değil onu bırakın ben o kadar Şakacı bir insanım ki bazen hiç içimde kötü niyetle bile değil sorarım lütfen bu sorumu kötü yanlış anlamayın kötü birşey bulmuyorum Allah aşkına seven kadınların aklına bazen gelmezmi ya bilemiyorum size nasıl tarif edeceğimi ama lütfen tekrar diyorum kötü şeyler yazmayın mesela bir arkadaş "akşama da ben mi iyi yapıyorum yoksa annenmi" diye yazmış bak bu çok pis bişey lütfen ben söz olsun diye konuyu açtım kötü yerlere götürmeyin arkadaşlar rica ediyorum!Amaan hepimizde oluyor o canimsen soruyu yanlis yerden sormussun sadece
![]()
İlla beni daha çok sevmelisin dersen ana babasını sever. Böyle saçma sapan bir soru olur mu ? İlerde evladınız olunca bu soruyu sorabilirseniz kendinize ne alaSoruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
Tamam arkadaşlar yazılarınız için teşekkürler herkese ben yanlış sormuşum herhalde tekrar fikirleriniz için sağolun ama kısa bişey bunu saçma bulanlar ilerde aynı soruyla karşı karşıya geldiğiniz de beni hatırlayın iyi günler Hanımlar!
Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
Bence evlilik bilincinde olan ve eşini gerçek manada seven erkek tabiki eşini daha önce tutar. Çünkü evlendikten sonra ailen, karın ve çocuklarındır artık, anne babalar ikinci plana aatılır. Bu doğru olandır çünkü Allah gecinden versin anne babayı kaybettiğimizde dahi yanımızda ölene kadar eşimiz ve çocuklarımız olacak. Evlendikten sonra anne babasını eşinden daha önce tutan erkek de bana kalırsa pek evlenilecek yada evlilik bilincinde çok olmayan erkek tipidir. Eşini gerektiği kadar mutlu edemez çoğu zaman, sorunlar çok olur. Tam da babam örneği gibi. Evlilikten kaçınacağım erkek tipinin başında gelir.Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?