• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eşlerini mi yoksa Anne babasını mı daha çok sever? Hanımlar buraya

Amaan hepimizde oluyor o canim:KK66:sen soruyu yanlis yerden sormussun sadece:KK48::KK66:
Galiba öyle olmuş canım insandır sonuçta merak eder ama bazıları hemen ters anlayıp ters şeyler yazmış lütfen burdan herkese rica ediyorum kötü şeyler yazmayın ben kötü bişey sormadım bu bazen her insanın başına gelen bişey olur benim eşim de kötü yanlış alicak bir insan değil onu bırakın ben o kadar Şakacı bir insanım ki bazen hiç içimde kötü niyetle bile değil sorarım lütfen bu sorumu kötü yanlış anlamayın kötü birşey bulmuyorum Allah aşkına seven kadınların aklına bazen gelmezmi ya bilemiyorum size nasıl tarif edeceğimi ama lütfen tekrar diyorum kötü şeyler yazmayın mesela bir arkadaş "akşama da ben mi iyi yapıyorum yoksa annenmi" diye yazmış bak bu çok pis bişey lütfen ben söz olsun diye konuyu açtım kötü yerlere götürmeyin arkadaşlar rica ediyorum!
 
Bazi kadinlarda acayip bir koca duskunlugu var. "Kocam benden baskasini gormesin, aman dunyada en cok beni sevsin, annesinin babasinin, kardesinin bile yerini alayim, benden vazgecmesin. Cunku o benim herseyim. Ben de onun herseyi olmaliyim." Ne bu kocacilik yahu? Bu ne boyle yapisik, birbirine saplantili yasama sevdasi? Bu sorular cidden insani kucultuyor.
 
Şimdi aklıma geldi, bu sorunun biraz değişik versiyonunu ablası sormuştu eşime. "Seph ile ben kavga etsek sen kesin onun tarafını tutarsın dimi" diye. Eşim de "onun tarafını tutarım çünkü onun seninle ya da herhangi biriyle kavga etmeyeceğini biliyorum" demişti. Tam tersini söyleseydi de rahatsız olmazdım sanırım.
 
Ne kadar saçma bir soru. Herkesin yeri ayrıdır, insan anne babasını ayrı sever , eşini ayrı. Kulvarlar farklı bir kere.
 
Bu soruyu neden soralım ki yada neden irdeleyelim herkesin ailesi bir tık daha önde olur eşimi çok seviyorum aşığım sevgim biraz olsun azalmadı şükürler olsun Allah ıma 2 bucuk senelik evliyim ama annem başkadır bambaşkadır onun yerini ne bir eş ne bir arkadaş kimse alamaz ama bu soru yersiz ve saygı duymak lazım bana göre eşime sorsam ki sormam büyük sözüme tövbe diyim yine de :) onunda annesi bende bir adım önce gelir ki çok normal bu durum annenin yerini kimse tutamaz bana göre evlat sevgisi sadece her şeyin herkesin önüne geçer ama bu soru inanın gereksiz :KK51:
 
Tamam arkadaşlar yazılarınız için teşekkürler herkese ben yanlış sormuşum herhalde tekrar fikirleriniz için sağolun ama kısa bişey bunu saçma bulanlar ilerde aynı soruyla karşı karşıya geldiğiniz de beni hatırlayın iyi günler Hanımlar!
 
Her ne kadar anne babanin yeri ayri, eşin yeri ayridir denilsede,bence erkekler icin oncelik anne babalar ozelliklede anneleri.Akrabalardan biri bu konuda sen esin icin ne yaparsan yap aileside hic birsey yapmasin,hatta huzursuzluk versin.
çok afedersiniz argoya giriyor ama... herkes çiktigi yeri bilir derdi.ki burdaki bir çok konuda bunu dogruluyor ne yazik ki...
 
Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
İlla beni daha çok sevmelisin dersen ana babasını sever. Böyle saçma sapan bir soru olur mu ? İlerde evladınız olunca bu soruyu sorabilirseniz kendinize ne ala :(
 
Tamam arkadaşlar yazılarınız için teşekkürler herkese ben yanlış sormuşum herhalde tekrar fikirleriniz için sağolun ama kısa bişey bunu saçma bulanlar ilerde aynı soruyla karşı karşıya geldiğiniz de beni hatırlayın iyi günler Hanımlar!

eeee sordun da ne oldu konu sahibi? sen şımartılmak için sormuşsun aldığın cevap şımarttı mı seni? merak etme biz böyle sorular sormayız..

bazı arkadaşlara hayat ne güzel yahu.. hiç mi sorununuz yok arkadaş..
 
bana sorulsa , oğlum, annem,, babam,, ve herifim derimm..eşime sorulursa annem derse kızarım öncelikjli ben olmalıyım.. çok bencilim çokkk.. la havle vela kuvvete böyle bir sorumu olurr. evladımm. kadın şehveti temsil eder.... anne ise şefkati ..ve her ikisinede ihtiyacı vardır şu nankör insanoğlununn..
 
Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?

Sen anneni mi babanı mı eşini mi hangisini daha çok seviyosun?
Yada şöyle sorayım; Erkek kardeşin var mı bilemem erkek kardeşin anneni babanı mı daha çok sevsin istersin eşini mi?

Neyin kafasını yaşıyosunuz?
 
Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
Bence evlilik bilincinde olan ve eşini gerçek manada seven erkek tabiki eşini daha önce tutar. Çünkü evlendikten sonra ailen, karın ve çocuklarındır artık, anne babalar ikinci plana aatılır. Bu doğru olandır çünkü Allah gecinden versin anne babayı kaybettiğimizde dahi yanımızda ölene kadar eşimiz ve çocuklarımız olacak. Evlendikten sonra anne babasını eşinden daha önce tutan erkek de bana kalırsa pek evlenilecek yada evlilik bilincinde çok olmayan erkek tipidir. Eşini gerektiği kadar mutlu edemez çoğu zaman, sorunlar çok olur. Tam da babam örneği gibi. Evlilikten kaçınacağım erkek tipinin başında gelir.
 
Böyle bir soruyu eşime sormadım sorma gereği bile duymam. Tabiki ailesi öncelikli olmalı sen ailemden önce gelirsin diyen eş zaten yalan söyler.
 
Bilmem. Onları mı daha çok seviyorsun, beni mi diye sormadım hiç, sormam da.
Benimle bir hayat kurdu, elbette bir çok konuda önceliği benim, öyle de olmalı. Sevgisini de gösterir çok şükür.
Ama kalkıp dese ki, seni anne ve babamdan daha çok seviyorum, içim acır. İnsan anne babasını hep çok çok sevmeli. Karısını da çok sevmeli. Mümkünse hepsini o kadar çok ve o kadar ayrı sevmeli ki, bu sevgileri asla mukayese etmemeli.
 
Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı ? sorusu ile bile karşılayınca afallayan çocuklardık.
İnsan Anne-Baba sevgisini bile ayıramazken.Eş - Anne -Babanı mı sorusu biraz fazla olmuş.
Farklı kulvarlar ,farklı sevgiler.
Kıyaslama yapmak ve yaptırmak sakıncalı bence.
 
Back
X