• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eşlerini mi yoksa Anne babasını mı daha çok sever? Hanımlar buraya

Herkesin yeri ayridir böyle bir kiyaslama yapamaz kimse yapmamali yani..ikisininde degerini kiymetini bilmeli karistirilmamali bencee

Bak hele bunu ilk başta bulsaydim yazma gereği duymazdim Sağol canım yine gönderdiğin için baksana sorduğum soruyu saçma diyr yazanlar o zaman bu gönderdiğin yazıya bir baksınlar demekki benim gibi düşünen soranlar var ve sorabilirlerde kötü bişey değil ki ya burda gelip ne saçma diye yazanlari anlamıyorum ne var bunda hele onlarda bir baksın bu diğer sayfaya nede abarttilar bu soruyu ya. Sağol kardeşim tekrar dan;)

Bak hele bunu ilk başta bulsaydim yazma gereği duymazdim Sağol canım yine gönderdiğin için baksana sorduğum soruyu saçma diyr yazanlar o zaman bu gönderdiğin yazıya bir baksınlar demekki benim gibi düşünen soranlar var ve sorabilirlerde kötü bişey değil ki ya burda gelip ne saçma diye yazanlari anlamıyorum ne var bunda hele onlarda bir baksın bu diğer sayfaya nede abarttilar bu soruyu ya. Sağol kardeşim tekrar dan:KK66:

Ben sormuştum merak etme..
Saçma olduğunu düşünmüyorum ayrıca :)

Bu soruyu sormam eşime , bana sorulmasını da istemem .
Kıyaslanamaz , hayatta en değer verilen kişiler arasında neden bir seçim yapmak zorunda bırakılsın ki insan ?

Kendi evladıma bile beni mi , babanı mı daha çok seviyorsun gibi bir soru sormadım asla .

İkiside ayrı kulvardalar. Bir tutmak çok anlamsız.
Bu soruyu ne eşime sorarım ne de aklımdan geçiririm.
Eşim bana sorsa tuhaf karşılarım ve cevabını vermem.

Malesef erkeklerimizin nerdeyse tamamı evliliklerinin eksenine kendi anne ve babasını koyuyor ve evlilik bu eksen etrafında dönünce sorun olmuyor. Eşlerinin ailesinin önemi olmuyor. Bayan kocasının ailesine potansiyel hizmetçi oluyor. Buna mecbur ediliyor. Allah hayırlı evlilikler nasip etsin ve sabır versin bayanlara.

Soru şöyle olmalıydı bu sevgiler arasında herhangibirinin birbirine yaptığı yanlışlarda ya da haksızlıklarda ne tarafta durduğu. Eğer sırf anne baba hakkı deyip de eşin hakkının gasp edilmesine göz yumuyorsa en çok da kadının ruhunu bu yaralıyor ki genelde türk erkekleri bu ince çizgiyi ayırt edemiyor ve eşlerinin ezilmesine ve ikincil duruma düşmesine sebep oluyorlat. Doğal olarak da kadın sevilmediğini hissediyor.

Kusura bakmayın çok saçma bir soru bu. İnsan eşinide ve annesinide çok sever. Bir anne bir eş olamaz ve bir eş eşine bir anne olamaz. Yok böyle bir dünya. Herkese duyulan aşk farklı. Anne çocuk arasında olan sevgi farklı, eşle aranda olan sevgi farklı. Bu iki sevgi birbiriyle kıyaslanamaz. Eşim annesine düşkün olabilir, normal karşılarım tabiiki eğer annesi aramıza girmiyorsa, bana kötü davranmıyorsa ve kocam beni sürekli ele vermiyorsa annesine istediği kadar düşkün olabilir. Ben annemi çok seviyorum anneme de çok düşkünümdür, eşimide severim ona da ilgi gösteririm. Annem beni bugüne kadar büyüttü ve elinden geleni bana vermeye çalıştı.Hayatımda üç tane en kiymetlim düşkün olduğum insanlar olur,oda annem, eşim ve çocuklarım. Eşim bana anneni mi çok seviyorsun yada beni mi çok seviyorsun diye bir soru soramaz bende zaten ona böyle soru sormam. Böyle bir soru sormak için artık bilmiyorum deli bir cesarete sahip olmam yada eşimin olması gerek. Çünkü eşim olmadan önce ve ben onun hayatında olmadan önce bizi büyüten bir ailemiz vardı.Onların bizler için yaptığını göz ardı edemeyiz. Kim üzülmesede bizim için üzülen hep annemiz olur. Eşler her zaman arkasını dönüp gidebilir fakat anneler evlatlarından vazgeçmez. Herkes kendi yerini kiymetini bilirse hiç bir sorun olmaz.Ne anne eşin yerinde olabilir nede eş annenin yerinde olabilir.

Son düzenleme:
Eşime bu soruyu sormadım ama vereceği cevabı tahmin edebiliyorum.

Her fırsatta dile getirir.
"Hayatta en sevdiğim, en güvendiğim kişi sendin. Ailemden de çok seviyodum seni ama artık başka birini seviyorum" diyo bu aralar bana.

Kızını daha çok seviyomuş benden.
Doğmadan kıskandım :D

Bu cimcime kocamın bana olan ilgisini azaltacak a dostlar :KK46::KK37:

Annesini o kadar çok severki evliliğinin bekasini annesinin durumu belirler...gelin annesini ayni cati altında kabul etmeyecekse evliliğinden ümidi kesecek karisiyla evlat sahibi olmayi reddecek meselaaa

Back
X