- 6 Aralık 2014
- 518
- 236
- 63
- 39
- Konu Sahibi Hayatimsiniz121385
Herkesin yeri ayridir böyle bir kiyaslama yapamaz kimse yapmamali yani..ikisininde degerini kiymetini bilmeli karistirilmamali bencee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hele bunu ilk başta bulsaydim yazma gereği duymazdim Sağol canım yine gönderdiğin için baksana sorduğum soruyu saçma diyr yazanlar o zaman bu gönderdiğin yazıya bir baksınlar demekki benim gibi düşünen soranlar var ve sorabilirlerde kötü bişey değil ki ya burda gelip ne saçma diye yazanlari anlamıyorum ne var bunda hele onlarda bir baksın bu diğer sayfaya nede abarttilar bu soruyu ya. Sağol kardeşim tekrar danBakınız..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esinize-sorsaniz.597923/
Ben burada epey aydınlanmıştım :)
Bak hele bunu ilk başta bulsaydim yazma gereği duymazdim Sağol canım yine gönderdiğin için baksana sorduğum soruyu saçma diyr yazanlar o zaman bu gönderdiğin yazıya bir baksınlar demekki benim gibi düşünen soranlar var ve sorabilirlerde kötü bişey değil ki ya burda gelip ne saçma diye yazanlari anlamıyorum ne var bunda hele onlarda bir baksın bu diğer sayfaya nede abarttilar bu soruyu ya. Sağol kardeşim tekrar dan![]()
BencedeSoruyu kim daha Değerli Ya da önceliği hangisi diye sorsan daha mantıklı olurdu